db jau yra as ju nepamirsau tik neskaicevau nes jie jau ir taip db kanohoi.Dar beje kaip jum atrodo ar konan stipri?
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
Naujas chapteris nerealus. Toks įspūdis, kad Naruto kūrėjas bręsta, kartu su savo veikėjais, nes paskutiniai chapteriai eina tik geryn. Jiraiyos mirtis, Itačio mirtis, Konohos sunaikinimas, Naruto subrendimas.. kas toliau?SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Žopa, naruto nesveikai kietas pasidarė. Iškarto į top 3 papuolė mano Nesveikas chapteris, kitam turėtų painus sulaužytSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
, tad gal tikrasis jos kūnas visai ne popierinis.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
man tai atrodo kad jai ir atsiskleis tai nebus nk gero is jos dar jauciu kad inai pralaimes kokiai sakurai o ten del to pein'o sulauzymo kitam chapteri tai lb abejoju...juk neveltui jis vadovavo akatsuki(neskaitant madaros), jauciu dar ir jis parodys ka moka juk kolkas net apsiausto nebuvo nusiemesPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
man tai atrodo kad jai ir atsiskleis tai nebus nk gero is jos dar jauciu kad inai pralaimes kokiai sakurai o ten del to pein'o sulauzymo kitam chapteri tai lb abejoju...juk neveltui jis vadovavo akatsuki(neskaitant madaros), jauciu dar ir jis parodys ka moka juk kolkas net apsiausto nebuvo nusiemesComment
-
-
As ir db laukiu kitu chepteriu taip kaip laukiau sasuke vs itachi man tai atrodo, kad tikrasisi pein'as nera db kanohoi, jauciu tupi kur nors tam savo mieste ir kokiu nors stebuklyngu budu valdo siuos kunus kaip lelesPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
e bet tai taip iseina kad per anime nerodys tos vietos kur jiraya budamas jaunas susitiko peina konan ir ta kita vaika? nes ce irgi is praeities kaip ir buvo su kakashi ir yondaime ane?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
nu bet ce siaip tai irgi praeitis nu jai rodys tai man tik geriau del toPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Žinoma, jog rodys, nes tai turi didelį ryšį su istorija. Dabar įsivaizduok, Jiraiya Pain'ą įvardija Nagato, bet niekam nė neaišku iš kur jis traukė tą vardą. Tuomet same su Yahiko ir Konan... + Tai, jog Nagato nėra Kanohoje yra pakankamai akivaizdu, taip pat kaip ir tai, jog Konan turi tikrą + gyvą kūną...
...Įdomu kaip Yahiko mirė...
O kas su Yondaime buvo neparodyta in Anime? + net in Manga jį mažai terodė...
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
Comment