Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • TheCoolMaker
    UVERworld

• 2008 02 10
    • 142

Autorius wabaliuz
    ~1-2% zmoniu krikscionys ir svenciamos kaledos?...

Ar ne "The Emperor's Birthday"?...
    Ta imperatoriaus diena anksčiau prieš kalėdas rods, bet jie švenčia ir pačias kalėdas, bet ji jiems ne Kristaus gimimo diena

Krc offtopicas, baikim rimtai

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• povissas
      Muahahahah!!!
      • 2007 06 25
      • 10

Turiu gera ne, labai gera zinia cia galima paskaityti 430 chapteri kokybe nepergeriausia bet yra
      http://www.onemanga.com/Naruto/430/01/

Comment

• TheCoolMaker
        UVERworld

• 2008 02 10
        • 142

Autorius povissas
        Turiu gera ne, labai gera zinia cia galima paskaityti 430 chapteri kokybe nepergeriausia bet yra
        http://www.onemanga.com/Naruto/430/01/
        Aš jau kažkaip visad naudojuos onemanga, patogus chapteris labai įdomus ar čia man vienam ant bleach'o ir naruto paskutiniu chapterių neina skaityti paskutinių puslapių?
        Parsipučiau ir perskaičiau, man pradeda patikti Narutas
        Paskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-12-30, 10:10.

Comment

• destiny
          Rašytojas

• 2008 06 20
          • 242

seip pats cepteris tai ot toks, lb tumpas pasirode, bet va naruto tai man patiko kai ta pein'o kuna sunaikino man tai buvo tikriausiai pyrmas kartas kai naruto kietas pasirode
          Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          sigpic

Comment

• Bagy
            Bagy-san

• 2008 05 24
            • 289

Autorius destiny
            man tai buvo tikriausiai pirmas kartas kai naruto kietas pasirode
            Tai jau tikrai

NA bet didzioji kova dabar prasides. Jai koks Sasuke neatbeks, ar Koks Tobi nepasirodys. Nors gal del Tobi mazai tiketina, bet nezinai kokia Linkme ten viskas pasisuks.

Comment

• destiny
              Rašytojas

• 2008 06 20
              • 242

noreciau kad pasirodytu sasuke su tobi
              bet tai pagalvojau viena toky dalyka jai naruto vienu smugiu sunaikino pein'o kuna kuris butu gan nesunkiai nuzudes kakashi, tai taip iseina kad jis db kaskur tokio lygio kaip itachi ane????
              Patiko man tos trys varles kur jie issumino
              Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
              ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              sigpic

Comment

• TheCoolMaker
                UVERworld

• 2008 02 10
                • 142

Autorius destiny
                noreciau kad pasirodytu sasuke su tobi
                bet tai pagalvojau viena toky dalyka jai naruto vienu smugiu sunaikino pein'o kuna kuris butu gan nesunkiai nuzudes kakashi, tai taip iseina kad jis db kaskur tokio lygio kaip itachi ane????
                Patiko man tos trys varles kur jie issumino
                Dėl tu varliu super duper ultra kietas atrodė dabar bent panašu, kad jis tokio lygio kaip kiti beastu hostai Laukiu kokio netikėto įsikišimo iš akatsuki

Comment

• destiny
                  Rašytojas

• 2008 06 20
                  • 242

tai kad is to akatsuki beveik nieko neliko jai rimtai tai kisame, zetsu ir madara man atrodo kisame tai jauciu nk ypatyngo,be itachi'o pagalbos (ah itachi...) del madaros tai jau aisku kad pown va del zetsu tai ydomu ar jis lb stiprus... o gal tik seip kanibalas Bet pagalvojus tai is akatsuki beveik nieko neliko, o buvo tokia galynga organizacija
                  sigpic

Comment

• TheCoolMaker
                    UVERworld

• 2008 02 10
                    • 142

Autorius destiny
                    tai kad is to akatsuki beveik nieko neliko jai rimtai tai kisame, zetsu ir madara man atrodo kisame tai jauciu nk ypatyngo,be itachi'o pagalbos (ah itachi...) del madaros tai jau aisku kad pown va del zetsu tai ydomu ar jis lb stiprus... o gal tik seip kanibalas Bet pagalvojus tai is akatsuki beveik nieko neliko, o buvo tokia galynga organizacija
                    Turėjau omeny ir Hawk team'ą, nu jie ten susivieniję gi tai kaip ir akatsuki jie galima sakyti ir su jų apsiaustais o va dėl zetsu visada buvo taip smalsu, jau vien kai pasirodė po naruto vs sasuke kovos

Comment

• Bagy
                      Bagy-san

• 2008 05 24
                      • 289

Man atrodo, kad Zetsu Tiesiog Snipas + kanibalas ju visoje Organizacijoje. Nors apie ji visai niekas nieko nezino Jis tik apie visus viska zino. O del Kisames tai visai pritariu nes jis be Itachi nera jau toks kietas.

Comment

• dyrikaas
                        Narys
                        • 2007 05 14
                        • 53

Autorius Bagy
                        Man atrodo, kad Zetsu Tiesiog Snipas + kanibalas ju visoje Organizacijoje. Nors apie ji visai niekas nieko nezino Jis tik apie visus viska zino. O del Kisames tai visai pritariu nes jis be Itachi nera jau toks kietas.
                        kisame > everyone in that freakin' manga.

Nu va narutas musis su skausmu. Who gonna win? Place your bets here!!

Comment

• TheCoolMaker
                          UVERworld

• 2008 02 10
                          • 142

Autorius dyrikaas
                          kisame > everyone in that freakin' manga.
                          Jis padarė ne kokį įspudį, gi buvo fiasco prieš Maito Gai jis tikrai viens silpniausių iš viso akatsuki tarpo Užtat daug chakros tipo turi

Comment

• Reshef
                            Bitter sweet

• 2008 10 03
                            • 307

Autorius destiny
                            tj kad tas Peinas kuri nuzudi Naruto niekam tikes(kazkoks uz "mesa" buvo), ji Choza su Choji sugebejo priplot, ir beto tai Kakashi buvo sunkiai suzalotas ir neturejo jegu jau vien po kovos su Deva Peinu.

Comment

• destiny
                              Rašytojas

• 2008 06 20
                              • 242

tai jis pur buvo suzeistas nuo to pein'o kuno kuri tu vadini "vietoj mesos"
                              Thecoolmaker>>> buvau pamirses apie sasukes hebra nu jo jie db taip iseina irgi akatsuki nariai kiek supratau, bet vistiek nemanau kad jie galetu ka nors yspudyngo padaryt tokiam narutui visdar negaliu patiket kad naruto tapo tokiu kietu
                              sigpic

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

Konan su Peinu pamiršot Beja

Autorius destiny
                                jai naruto vienu smugiu sunaikino pein'o kuna kuris butu gan nesunkiai nuzudes kakashi,
                                Ar aš kažką praleidau, ar tu maišai Narutą su Konohamaru? Kiek menu tai paskutiniam chp. Naruto tik sužinojo, kad Konoha puolama, o Peinas nušlavė pusę kaimo. Po to naujo chp. nebuvo

UPDATE

Pasirodo, praleidau
                                Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-12-30, 18:08.
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...