pritariu intrigantei man irgi atrodo kad jis tik valdzia ketina isskerst, o del tu dvieju akiniuociu tai nemanau kad jie pakankamai svarbus sasuke's kerstui
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
Comment
-
-
Maumai jūs, pirma eis Narutas, kadangi jis pirmas apsižliumbęs stos prieš Sasukę. nors ne.. Pirma bus Sakūra, tada Naruto, o tada kai šis gaus, eis Konohos valdžia, jei ten kas nors iš jos liks po Peino puolimų.. Bet to su giliu liūdesiu, man atrodo, kad šiandien naujo chapterio nesulaukėm. Ir būtent tada kai Naruto kone įdomiausia manga dabar iš savaitinių skaitomų, be Bakumano. T-T WAI?!!~SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Maumai jūs, pirma eis Narutas, kadangi jis pirmas apsižliumbęs stos prieš Sasukę. nors ne.. Pirma bus Sakūra, tada Naruto, o tada kai šis gaus, eis Konohos valdžia, jei ten kas nors iš jos liks po Peino puolimų.. Bet to su giliu liūdesiu, man atrodo, kad šiandien naujo chapterio nesulaukėm. Ir būtent tada kai Naruto kone įdomiausia manga dabar iš savaitinių skaitomų, be Bakumano. T-T WAI?!!~Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
tavo spejimas, kad Sasuke pirmiausiai puls senolius labai tiketinas. tik manau jog jis pirmiausiai susidurs su Killerbee, again.Comment
-
as tai manau kad su killerbee jai jau susidurs tai tikrai ne sasuke, kaskodel tai manau kad su juo pirma susidurs kasnors is kanohos...bet ir tai klausimas ar tik jis netaps kanohos draugu ar kaasnors pan...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Comment
-
nors nepradekit sitoj temoj apie kaledas sneket...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
Comment