Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
kdl nelabai tiketina? As kazkodel jauciu kad greit galim sulaukt mangos pabaigos, o tai reisktu kad sasuke irgi turetu greit pasirodyt kanohoi ir tikrai nemanau kad jis ramei ziures kol jie kaunasi.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
-
Na dėl pabaigos abejočiau dar nemažai kas turėtų susėsti į vietas : killerbee, kabuto + orochimaru ir šeip viskoComment
-
nu jo ce del tos pabaigos tai gal ir paskubejau dabar kai pagalvoju tai tikrai dar neuzbaikta su kabuto+orochimaru ir killerbee... o dar gi ir su akatsuki(jai tiksliau tai su madara) daug veiksmo turetu but, nu aisku ir tikriausiai pats svarbiausias dalykas kurio dar teks palaukt, yra sasuke's ir naruto santykiu istorijos uzbaigimas kaip noreciau kad sasuke taptu hokage, bet jauciu tai tik svajuko dramblionesPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Comment
-
Gražiausia man būtų, jog naruto mirtų, sasukė pamištų ir suprastų, kad tai jo vienintelis draugas ir sudraskytų visusPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Comment
-
nu tai dzin kad jis pasiryzes isskerst valdzia, juk valdzia ten galima sakyt priklauso tik hokagei ir danzou, manyciau kad tsunade ir taip mirs nuo madaros arba pein'o, o danzau juk tikrai nusipelnes sasukes pykcio tai ce nk tokio beje kaip jums atrodo ar danzou po sitokio kanohos sugriovimo vis dar bandys uzimti tsunade's vieta?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
nu tai dzin kad jis pasiryzes isskerst valdzia, juk valdzia ten galima sakyt priklauso tik hokagei ir danzou, manyciau kad tsunade ir taip mirs nuo madaros arba pein'o, o danzau juk tikrai nusipelnes sasukes pykcio tai ce nk tokio beje kaip jums atrodo ar danzou po sitokio kanohos sugriovimo vis dar bandys uzimti tsunade's vieta?
džiaugiuos bent jau, kad pabaigė ta griovimą ir kvotimą, nes žiūrėjos neįdomiai manau ateinantys chapteriai atneš daug staigmenų Beje valdžioj dar tie senoliai 2, nu tokie akiniuotiComment
-
nu tai dzin kad jis pasiryzes isskerst valdzia, juk valdzia ten galima sakyt priklauso tik hokagei ir danzou, manyciau kad tsunade ir taip mirs nuo madaros arba pein'o, o danzau juk tikrai nusipelnes sasukes pykcio tai ce nk tokio beje kaip jums atrodo ar danzou po sitokio kanohos sugriovimo vis dar bandys uzimti tsunade's vieta?Comment
Comment