Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eglaya
    Procrastinator

• 2005 07 22
    • 561

Visų pirma, čiut neišsinarinau akių nuo visų buwo, uzmusti, ywalde, wistiek, ir pan. Gal pasigailėkit senių forumo narių ir bent lietuviškus žodžius rašykit lietuviškai, ką?

Nu bet tiek to, čia jums pančių neuždėsi. Prie temos.
    Man ta Kakašio mirtis atrodo šiek tiek įtartina. Aišku, kartais personažai turi mirti. Pamenu, kai žuvo Asuma, kitam forume fanai kalbėjo: "Kishimoto vėl susigrąžino mano simpatijas. Amen." Bet viena eilutė iš trečios "Databook" neduoda man ramybės:

The reasons for the weakening of the Nine-tails seal, why Naruto transformed into the four tail mini Nine-tails, what Karin did for/to Sasuke in the past, whether Kushina is alive, and how Kakashi attained the Mangekyou Sharingan will all be dealt with in the manga in the future.
    Jeigu ne Kakašis, tai kas paaiškins iš kur jis gavo Mangekyou? Naujas personažas? OwO Naruto mama? XDDDDD

Oi, negaliu. Ir nevarykit ant Sasukės. Jis yra vargšas vargšas nelaimingas vaikas, kuriam reikia psichiatro terapijos. >=/

Comment

• devl1
      Naujokas
      • 2008 09 13
      • 23

esu skaites manga truputy bet man nlb patiko.. jau geriau atsisiunciu shippuden serija nes su mangom nesusigaudau ir man neydom... jau geriau serija.. jai kas dar nezino kur yra visus shippuden serijos nuo 1 iki 84 tai wa link :

http://forums.saiyanisland.com/showthread.php?t=2537

Comment

• Shadow"
        Narys

• 2008 06 17
        • 75

wistiek man wienas is labiausiai palikusiu ispudi personazu tai Itachi
        o del sasuke - jam nepadetu ir keli psichiatrai

Comment

• destiny
          Rašytojas

• 2008 06 20
          • 242

Man irgi itachi's paliko didziausia yspudi, bet kad ir kaip ten bebutu sasuke nedaug nuo jo atsilieka O del to kaip kakashis ygavo mangekyou sharingana, tai mano nuomone obito nemire tada, o siektiek paugejas ygavo mangekyou tai tuo paciu ir kakashio sharinganas pasikeite kaip tikrojo jo savininko.Nu mano nuomone butu tokia Beje kuriuose mazdaug epizodose rodo tuos visus yvykius kai kakashiu dovanojo sharingana?
          Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          sigpic

Comment

• Shadow"
            Narys

• 2008 06 17
            • 75

itachis buwo daaaug stipresnis nei sasuke
            ir seip manau kakashis wisada turejo mangekyou sharingan,tik kad nebuwo reikalo panaudoti
            o apie epizodus tai net neisiwaizduoju ir kol kas niekur dar neteko matyti apie tai

Comment

• yamis
              Narys

• 2006 09 28
              • 66

Autorius destiny
              Man irgi itachi's paliko didziausia yspudi, bet kad ir kaip ten bebutu sasuke nedaug nuo jo atsilieka O del to kaip kakashis ygavo mangekyou sharingana, tai mano nuomone obito nemire tada, o siektiek paugejas ygavo mangekyou tai tuo paciu ir kakashio sharinganas pasikeite kaip tikrojo jo savininko.Nu mano nuomone butu tokia Beje kuriuose mazdaug epizodose rodo tuos visus yvykius kai kakashiu dovanojo sharingana?
              Serijose nerodė to, nes manga buvo kaip atskiras skyrelis apie jaunąjį Kakashi. Manau per serijas arba nesiruošia to kol kas rodyti kol nepradėjo daugiau veiksmas aplink Kakashi suktis arba net ir neparodys.

PAskutinis chapter'is labai nuvylė, nieko įdomaus neparodė. Kažkodėl manau kad Kakashi paaiškins savo tėvui kaip įgavo Mangekyou sharingan'ą ir mirs arba tėvams jam pasakys jog jam dar nelaikas mirti ir Kakashi's nemirs XD Aš už antrą variantą, be jau per dauyg mano mėgstamių veikėjų išžudė...

Comment

• Shadow"
                Narys

• 2008 06 17
                • 75

as irgi uz antraji tawo warianta
                wis del to tikiuosi kad kakashis dar isliks gywas,bet del to tik 20%

Comment

• Lov'Za
                  Otaku/Gamer

• 2008 05 12
                  • 32

Na paskutinis chap. tikrai kazkoks itartinas ir 100% manau kad kakashis nemirs ! net jeigu ir mirs tai tada naruto griz i konoha ir visus iszudis su savo Sage Mode + Itachi Strength( Secret ) + Nine-taled beast powers
                  Your Smile Will Help You Survive

Comment

• Suiram
                    Narys
                    • 2007 11 24
                    • 85

Kas per Itachi strength? o del Sage mode taj speju dar toli bus iki to nes pakolkas Kyubis neleidzia Tam varlinui susijungt su Narutu

Comment

• Shadow"
                      Narys

• 2008 06 17
                      • 75

ir nemanau kad dar gretai leis
                      pirmiausia Naruto turi ismokti wisiskai sukontroliuoti Kyuubi,o mes puikiai zinome kad tai uztruks tikrai ne 1 mangos chapteri
                      o del Itachi - kazka ne to pasakei

Comment

• TheCoolMaker
                        UVERworld

• 2008 02 10
                        • 142

Jau užkniso, amžinai visur veiksmas o Naruto treniruojasi ir išmokęs paskutinę sekundę išgelbsti visus ar pan. damn boring įvykiai konohoi, lai greičiau baigės, o kad būtų raikage+ killerbee vs. Hawk + koks madara, bent įdomiau butų, nes tas Pain'as jau užkniso

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• Bagy
                          Bagy-san

• 2008 05 24
                          • 289

Jai rimtai tai Naruto manga skaitau ne dėl Naruto, o dėl Akatsuki ir Sasukes. Nežinau kodėl, bet pats Naruto man lieka antram plane. O Dėl Kakashio tai kažkokia nuojauta, kad jam dar ne galas.

Comment

• wabaliuz
                            Narys
                            • 2007 11 18
                            • 48

Naruto - Suck
                            Sasuke - Suck the most
                            Sakura - Suck

Apskritai, vien Hellsing'e man labiausiai patikes veikejas buvo pagrindinis herojus...

Comment

• Bagy
                              Bagy-san

• 2008 05 24
                              • 289

Autorius wabaliuz
                              Naruto - Suck
                              Sasuke - Suck the most
                              Sakura - Suck

Apskritai, vien Hellsing'e man labiausiai patikes veikejas buvo pagrindinis herojus...
                              Nemanai, kad ne toj Gigoj rasai?

Comment

• Firo
                                Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                                • 313

Hmmm, man paskutinis chap. pasirodė pakankamai neblogas. Beskaitydamas atkreipiau į naujojo Akatsuki nario akis. Ble, galėčiau pasakyti, jog ten Itachi ... deja XD

Suiram, apšviesiu.
                                Spoileris:
                                Itachi Naruto suteikė kažkokį jutsu or smthng kaip atsargą, jei Madara išgyvens, kas ir atsitiko, mat jis žinojo/numatė Madara planus ir EMO Sasuke trokš keršto (mostlikely).

+ Kushina nebenaujas char. bus, juk ją jau rodė.
                                ++ *prisimena daugybę įkandimų ant Karin kūno* Related maybe? Iš jos visi siurbėsi, gal ji kažkokį super ultra rare shining seal ar ką padarė... dunno... XD
                                +++ LoL@Devl1
                                ++++ *feels narutardish* O_o
                                Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2008-11-23, 03:15. Priežastis: +

Comment

Working...