Visų pirma, čiut neišsinarinau akių nuo visų buwo, uzmusti, ywalde, wistiek, ir pan. Gal pasigailėkit senių forumo narių ir bent lietuviškus žodžius rašykit lietuviškai, ką?
Nu bet tiek to, čia jums pančių neuždėsi. Prie temos.
Man ta Kakašio mirtis atrodo šiek tiek įtartina. Aišku, kartais personažai turi mirti. Pamenu, kai žuvo Asuma, kitam forume fanai kalbėjo: "Kishimoto vėl susigrąžino mano simpatijas. Amen." Bet viena eilutė iš trečios "Databook" neduoda man ramybės:
Jeigu ne Kakašis, tai kas paaiškins iš kur jis gavo Mangekyou? Naujas personažas? OwO Naruto mama? XDDDDD
Oi, negaliu. Ir nevarykit ant Sasukės. Jis yra vargšas vargšas nelaimingas vaikas, kuriam reikia psichiatro terapijos. >=/
Nu bet tiek to, čia jums pančių neuždėsi. Prie temos.
Man ta Kakašio mirtis atrodo šiek tiek įtartina. Aišku, kartais personažai turi mirti. Pamenu, kai žuvo Asuma, kitam forume fanai kalbėjo: "Kishimoto vėl susigrąžino mano simpatijas. Amen." Bet viena eilutė iš trečios "Databook" neduoda man ramybės:
The reasons for the weakening of the Nine-tails seal, why Naruto transformed into the four tail mini Nine-tails, what Karin did for/to Sasuke in the past, whether Kushina is alive, and how Kakashi attained the Mangekyou Sharingan will all be dealt with in the manga in the future.
Oi, negaliu. Ir nevarykit ant Sasukės. Jis yra vargšas vargšas nelaimingas vaikas, kuriam reikia psichiatro terapijos. >=/
Comment