Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
gal kas galit man paaiskint kdl taip ilgai nepasirodo naujas chapter?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Vat ko as noreciau is mangos tai to kad Naruto asmenybe pasikeistu nes ma jau lenga per gerkle tas jo gejiskas Sasukes siekimas ir beveik visapusiskas gerumas del dievo meiles toks charakteris jau tapo nuvalkiotas nes dauguma mangu savo pagrindinius veikejus taip vaizduojaComment
-
Tas Sasuke jau nuo Deidara'os turejo nusibaigt, kuri iveike vien del kurejo meiles jam, o kakashis dalim i "other dimension" nusiunte..
O del Kabuto = Kakashi, tai Kabuto jugi vos "Legendary Senin'ei" nepakrove...
Ir isvis, kur Kabuchimaru dingo? oOPaskutinis pakeitimas nuo wabaliuz; 2008-11-18, 23:23.Comment
-
mane asmeniskai tai siektiek nuvyle sis chapteris ir OMG kakashis mirePrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
pize pavarot jus bet tai blyn tikejausi kaskokio sukretimo kai kakashis mire, bet man tai tebuvo dar vienas eilinis yvikis...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
Comment