http://naruto.wikia.com/wiki/ANBU ce apie anbu neprisimenu ar apie tai sake konkreciai bet niekas be esamu arba buvusiu ANBU nariu netruri tokios tatuiruotes
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
as irgi labai abejoju kaad danzou butu uchiha o del tu tatiruociu tai manau kad ten tiktai fan art'ai buwo...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
OMFG! wienu metu pamaniau kad kakashis mire bet apsirikau
beje radau wiena lb grazu amw apie sasuke ir itachi tai nusprendziau ydet http://www.youtube.com/watch?v=igN4GEbRWqY
tikiuosi kad patiks...Paskutinis pakeitimas nuo destiny; 2008-10-28, 11:41.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
kaip manot kur pataike tas peino vinis??? as tai manau kad kakashis liks be sharingano...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Pein-sama pavaro! . . kazkodel abejoju kad i sharingan aki pataike. .Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Comment
-
Nieko kakashui nenutiks. Kishimoto megsta ant galo palikti kazka neuzbaigto... Nemanau kad jis taip lengvai prazudys Kakashi...neeee, tam reikia kovos kuri uzimtu kokius 20 chapteriu ir po jos lb daug chaperiu flashbacku...
Mano spejimas: kakashis kazkaip issisuks is sitos situacijos, gal tai isties dar vienas bunshinas, arba tai bus kokia jo nauja technika neisivaizduoju, nes is kurejo visko galima sulaukt. Ypac nezonodami visu jo sharingano galiu.
Gal ir neteks jis to sharingano, nebeda, visada yra Madara, pas ji gales pasiskolint viena xD He won't mindComment
-
joa man irgi tokia mintis kilo, bet jauciu kakashis issisuks(kokiu nors neytiketinu budu).
o del tos juodosios skyles sukurimo tai abejoju, nes man pasirodo kad ten paskutiniam puslapiui buwo gan nemazai kraujo...
nzn kodel bet man atrodo kad tai gali buti tiesiog kakashi'o iliuzijaPaskutinis pakeitimas nuo destiny; 2008-11-02, 15:14.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Na, aišku viena, kad pastarasis Naruto skyrius sujaukė nemažai fan-fiction autorių planų. xD Kita vertus, teorija, kad Kakašis liks be Šaringano yra visai tikėtina. Tik nenorėčiau, kad jis mirtų. Dabar kiekvieną naują Naruto skyrių atsiverčiu su nerimu, kad tik nenudubasintų Kishimoto-san kokio svarbaus personažo...
Šiaip tai daugelis tikisi, kad ant galo mirs Sasukė, bet nieko. Naruto surinks devynis Kyuubio rutulius, iškvies lapę ir jį atgaivins...
Aish...Comment
Comment