Man manga labai patinka....nes naruto anime yra . . . levas Tik labai nuobodu laukt naujo chapterio . . .
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today -
krc man tai irgi ydomu ka danzou surezge kad neleidzia naruto pakwiest?? iki galo nesupratau tai db sasuke kaip ir itachi po biski tampa aklu?ir kaip jums pein'o puolimas? man tai kaskaip nytiketina kad 6 zmones(jai tiksliau tai vienas pein'as ) sukele tiek daug haoso...Paskutinis pakeitimas nuo destiny; 2008-10-18, 19:30.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Del Danzou taj man persasi tokia teorija:
Jis neleidzia narutui gryzt todel kad jis negaletu apgint kaimo nuo Peino kaj kaimas bus isdraskytas ir isdauzytas ir Peinas pasitrauks nerades Naruto Danzou sakys kad Tsunade nesugebejo ivykdyti savo kaip kaimo gynejos pareigos ir uzims pats uzims hokages pozicijaComment
-
Del Danzou taj man persasi tokia teorija:
Jis neleidzia narutui gryzt todel kad jis negaletu apgint kaimo nuo Peino kaj kaimas bus isdraskytas ir isdauzytas ir Peinas pasitrauks nerades Naruto Danzou sakys kad Tsunade nesugebejo ivykdyti savo kaip kaimo gynejos pareigos ir uzims pats uzims hokages pozicijaPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Man dar kyla įtarimas, kad Danzou "gerietis" tik viską savaip supranta, gal jis tiesiog nenori, kad Naruto nepatektu akatsuki i rankas, o šis būdas buvo pats tasPaskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-10-21, 16:24.Comment
-
pamatysim mes ta weiksma wistiek kaip manot kokiu stebuklingu budu kanoha issigelbes nuo pein'o puolimo?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Comment
-
-
Comment
-
As ir taip pat galovjau, kol nepastebejau, kad ir kituose forumuose apie tai labai placiai diskutuojama. Yra labai didelis sansas, kad jis yra Uchiha. Idomumo deliai paskaityk ciaComment
Comment