Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na seip tai Mangoj sake kad Reninganas yra pats stipriausias is visu triju Doujutsu
Spoileris:
Kadangi kalbam apie sharinganus negalejau atsispirti
nice pick
beje kai tau naujas chapter? wa dabar tai prasides
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
Super chapteris, tik man keista pasirode del naujo peino kuno. Ar ta merga jums kazkur is mangos nera matyta???
visų pirma tai sveiki visi aš čia nauja ( beje Naruto fanė iki mirties)
o kas dėl tos mergos taigi ten ta mėlinplaukė Jirajos mokinė Konan ta kuri su Peinu visuomet būna
beje žinot kad Naruto manga yra pati populiariausia pasaulyje?
visų pirma tai sveiki visi aš čia nauja ( beje Naruto fanė iki mirties)
o kas dėl tos mergos taigi ten ta mėlinplaukė Jirajos mokinė Konan ta kuri su Peinu visuomet būna
beje žinot kad Naruto manga yra pati populiariausia pasaulyje?
Kalbejau apie nauja peino kuna, ta geltonplauke ar kokios kitos spalvos merga, o ne konan.
aš tai supratau kad Konan pasidarė dar vienu peino kūnu aišku aš gal ir klystu bet aš tai taip supratau
joa ten Konan, bet man atrodo kad tiktai jos klonas ar dar kas pan, nes argi inai nesedejo praituose puslapiuse su Madara ir Pein'u?
krc nujauciu kad kitam chaptery iswysim "hawk" vs "8 tailed"
uchiha is best
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
et nauja manga naujas nusivylimas iškart aišku kad eight tail bus koks nor neigiamas charakteris, kad nubūtų gaila kai Sasuke ji pagaus ir atiduos Mandarai be to Naruto varlės pasiema tai garantuotai kokius 5 kitus chapterius kankins ta varkšą naujomis technikomis bent jau Peinas eina griaut Konochos
krc nusiwyliau sasukes kowa kaip jum naujasis naruto sugebejimas?
sigpic
Skaitau is pareigos ir tik kas 5-ta chapteri (per tiek chapteriu nutinka 1-2 ryskesni ivykiai) Jei Naruto veikejai galetu patys sneket tai pasakytu:
-Do we have to stand here having flashbacks?
As vieno dalyko neikertu tigi tenai egzistuoja ne demokratija o despotijatai kokio velnio visi kisasi i Tsunades reikalus? tigi ji yra hokage ji atsakinga uz kaima ji priima sprendimus taj kodel nenuzemint danzou kad tas neturetu jokio autoriteto? kam isvis turet tuos patarejus jeigu tu ju nuomonei visiskai nepritari?
Comment