kaskodel atrodo kad kokie nors pozymiai kurie leistu tikraji peina atskirti is tu 6 klonu...
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
tai tikriausiai bus pasakiusios, nu e del tos naudos tai manau kad jaigu ten tikrai parasyta kaip atskirti tikraji peina, tai duos naudos nes nereikes paciam aiskintis kuris tikrasis ir gales iskarto pulti tikrajy, iswengdami bereikalingos kowos su klonais...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
ce mano tik teorija del to peino man tai isvis atrodo kad tarp tu 6 jo net nebuwo, man atrodo kad jis juos waldo kurnors pasislepes tamsiam kambarely, ir del reningeno mato ju wisu akimisPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
kaskodel manau kad renengana gali yweikti tik sharingan, ir iswis man atrodo kad peinas kaskaip susijes su madara (netik akatsuki reikalais)...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
gali skaityt online ce www.mangavolume.comPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
kodel wisi isitinkine kad tai kazkas susieja su pein`u ar su rinegan ?? O gal tai specelus kodas skirtas Naruto , vadinamajam jo Key training ? niekam tai nesove i galva ? Jugi viskas kas skirta naruto yra patalpinta varleje.
Spoileris:
370 chapteri Jiraya varlei su vadinamuoju raktu liepia isukurti pas naruto , dar kazkoki seal padaro . Gal tas kodas skirtas atrakinti ir paaiskinti kaip naruto turi atlikti ta savo key trainingComment
-
kodel wisi isitinkine kad tai kazkas susieja su pein`u ar su rinegan ?? O gal tai specelus kodas skirtas Naruto , vadinamajam jo Key training ? niekam tai nesove i galva ? Jugi viskas kas skirta naruto yra patalpinta varleje.
Spoileris:
370 chapteri Jiraya varlei su vadinamuoju raktu liepia isukurti pas naruto , dar kazkoki seal padaro . Gal tas kodas skirtas atrakinti ir paaiskinti kaip naruto turi atlikti ta savo key trainingPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
ok tai gal ir yra labai tikinama teorija
ok daba kas nori pasidalinti teorijomis apie ta rakta?
Inkognito apie koki tu key training snekejei? jeigu apie ta kur kalbejo tam puslapi kur idejei tai ten man atrodo yra ne ta prasme pasakyta: ma atrodo kad jie snekejo apie ta karta kai naruto vos neuznuse jirayos kai pasiverte i mini kyubi taj speju jis nuo to laiko issiiminejo rakta kad jeigu netycia naruto jiraya uzmustu raktas nenukentetuComment
-
gal as kaska praleidau bet is kur jie gawo wiena is pein'o klonu???
beto man patinka dabartinis shikamaru,aisku jis wisada buwo wienas is mano megstamiausiu smagu stebet kaip jis subrendo...
ait tiesa as wistiek nesupratau apie ka tos kodas ar apie pein ar apie naruto?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
Comment