Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sharous
    Narys
    • 2010 11 08
    • 81

Autorius Aramis
    Mėgina keistis į nine tails, kad galėtų naudoti menacing ball. Įvaldęs jį, jis teoriškai turėtų sugebėti tai padaryti ir žmogiškoje formoje. Kadangi su 9 tails Naruto nesutaria, tai mėgina padaryti tai žmogiškoje formoje. Tačiau praktiškai paaiškėjo, kad jis jau moka tą techmiką, nes tai Rasengan technikos šaknys. Todėl technika sena, tik be klonų ja naudotis Naruto nemoka. Tam ir mokslai
    nenoriu teršti temos, bet... kadangi nepernešu mangos, o kol ateis anime forma, spėsiu pražilt.

hmm, o tai kartais ten fox'ą nenugalėjo? ar tik jo chakrą įgavo galimybę valdyt? tai naruto nebegalės pasiversti į 9 tailed beastą, kaip killer bee į eight tailed pilna forma?

Comment

• Aramis

Autorius Sharous
      nenoriu teršti temos, bet... kadangi nepernešu mangos, o kol ateis anime forma, spėsiu pražilt.

hmm, o tai kartais ten fox'ą nenugalėjo? ar tik jo chakrą įgavo galimybę valdyt? tai naruto nebegalės pasiversti į 9 tailed beastą, kaip killer bee į eight tailed pilna forma?
      Nugalėjimas dar nieko nereiškia. Naudodamasis 9 tails chakrą, Naruto mainais duoda savo chakrą 9 tails. Verčiantis į full formą, susikeičiama vietomis - 8 tails nusiteikęs teigiamai Bee atžvilgiu, todėl jie gali keistis vietomis. 9 tails dabar uždarytas, tačiau mainais siurbia Naruto chakrą, ir kuo daugiau pastarasis naudoja 9 tails, tuo daugiau jo esybės pasisavina 9 tails. Savaime suprantama, veikiant apsaugai, Naruto negale virsti lape, t.y. gali naudoti tik savo Jinchuuriki formą.

Comment

• Sharous
        Narys
        • 2010 11 08
        • 81

Autorius Aramis
        Nugalėjimas dar nieko nereiškia. Naudodamasis 9 tails chakrą, Naruto mainais duoda savo chakrą 9 tails. Verčiantis į full formą, susikeičiama vietomis - 8 tails nusiteikęs teigiamai Bee atžvilgiu, todėl jie gali keistis vietomis. 9 tails dabar uždarytas, tačiau mainais siurbia Naruto chakrą, ir kuo daugiau pastarasis naudoja 9 tails, tuo daugiau jo esybės pasisavina 9 tails. Savaime suprantama, veikiant apsaugai, Naruto negale virsti lape, t.y. gali naudoti tik savo Jinchuuriki formą.
        čia tai geras, net nežinojau. tai kaip tada bee susitarė su saviškiu, o naruto negali? dėl motinos ir tėvo?
        tai jei pasisavina naruto esybę, tai kaip jam pačiam - narutui tai atsilieps?

Comment

• Aramis

Autorius Sharous
          tai kaip tada bee susitarė su saviškiu, o naruto negali? dėl motinos ir tėvo?
          tai jei pasisavina naruto esybę, tai kaip jam pačiam - narutui tai atsilieps?
          Prarijus Naruto esybę, pastarasis žus, t.y. pasikeitė tik tas dalykas, kad Naruto sąmoningai gali pasiekti 9 tails chakrą ir ją naudoti. 9 tails ir toliau nepasiduoda jo valiai.
          Dėl Bee - sunku pasakyti. Narute užrakinta tik viena 9 tails pusė, tačiau juos sudaro du elementai in ir yan. Labai įmanomas dalykas, kad visi Jinchurriki savy užrakintus turi ne pilnus beasts, o tik jų puses. Sutarimas su beast priklauso nuo to, kuri dalis užrakinta. Tačiau taip pat gali būti kaltos ir TB asmenybės. Nusiteikusios geranoriškai jos nemato prasmės kenkti.
          Tokios prielaidos, o kaip viskas bus vėliau dar pamatysime.

Comment

• Aramis

Naruto 520 skyriaus aptarimas

Naujas skyrius čia.

Comment

• Aramis

Naruto 521 skyriaus aptarimas

Naujas skyrius čia.

Comment

• nemesis
                Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                • 1178

Kakuro vs Sasori
                Kakashi vs Zabuza
                Sakura vs Chiyo

who next?

Comment

• arc9944
                  wut?

• 2010 01 30
                  • 92

Naruto 522 skyriaus aptarimas

Tikras siurprisas pries naujus metus ;D
                  http://mangastream.com/read/naruto/82033841/1

Comment

• Vilius
                    teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
                    • 173

kažkaip man atrodo kad kishimoto piešimo stilius pradėjo keistis

Comment

• tobyy
                      Narys

• 2009 10 20
                      • 80

Kiek matau tai Kabuto dar labiau sustiprino Edo Tensei nei prieš tai, Kakashi's turi rimtų problemų 3 ninja su kekkei genkai ir Seven Ninja Swordsmen plius jie nemirtingi.
                      Įdomu su kuo susirems top 3 (Itachi,Nagato,Kakuzu) ir jei gerai pastebėjau Kakuzu nešė ant nugaros užsimetęs Nagato.
                      Kaip Madara ir sakė ta techniką per gerą, nors mums nuo to tik geriau + dar Kabuto minėjo kad turi kozerių rankovėje.
                      Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
                      Legendary ninja of nine tails...

Comment

• Sharous
                        Narys
                        • 2010 11 08
                        • 81

nori pasakyt, kakashi prieš šituos 10?
                        aš nesuprantu tos mangos, tai tik perverčiu greit.

Comment

• arc9944
                          wut?

• 2010 01 30
                          • 92

Įdomu su kuo susirems top 3 (Itachi,Nagato,Kakuzu)
                          Mano manymu tai bus Kages...

Kabuto minėjo kad turi kozerių rankovėje.
                          Na jo jisai pasake kol turiu TA JUTSU man nera ko bijoti, lbj idomu koke jis jutsu turejo galvoje, nes tikrai drasu sakyti kad jis nepazeidzemas su ja, kai uz jo nugaros Madara

nori pasakyt, kakashi prieš šituos 10?
                          Nepamirsk Guy,Lee,Sakura ir fodderiu

Comment

• tobyy
                            Narys

• 2009 10 20
                            • 80

To Sharous.
                            Ne Kakashi's dabar generolas trečios divizijos, aš turėjau mintyje visa divizija prieš 10.
                            Dar atkreipk dėmesį kad jie nemirtingi yra du būdai juos sustabdyti 1 genjutsu paveikti Kabuto, 2 panaudoti Dead Demon Consuming Seal arba kažką panašaus.
                            O dėl Kabuto manau jis turi kažką prieš genjutsu nors sunku spėlioti.
                            Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
                            Legendary ninja of nine tails...

Comment

• Aramis

Autorius arc9944
                              Na jo jisai pasake kol turiu TA JUTSU man nera ko bijoti, lbj idomu koke jis jutsu turejo galvoje, nes tikrai drasu sakyti kad jis nepazeidzemas su ja, kai uz jo nugaros Madara
                              Na, Orochi įvaldęs buvo kūno perkėlimo techniką, tai verta pamąstymo. Sąlyginai jis buvo nemirtingas.

Comment

• arc9944
                                wut?

• 2010 01 30
                                • 92

Autorius Aramis
                                Na, Orochi įvaldęs buvo kūno perkėlimo techniką, tai verta pamąstymo. Sąlyginai jis buvo nemirtingas.
                                Manau ir Kabutas ja ivaldes http://www.mangafox.com/manga/naruto/v52/c514/11.html

Comment

Working...