Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kad jum del "Path" ramiau butu radau kai ka :
Spoileris:Manau angliskai suprasit, o jaigu ne tj galesit issiversti
Spoileris:Here "Virys" show the facts and proves the translation error:
Originally Posted by Virys View Post
The text Raw completely coincides with a spoiler of Ohana: オレは千手柱間の力を手に入れた うちはマダラ 二人目を六道にして 今は唯一の存在
Trans ShounenSuki: I am Uchiha Madara who obtained Senju Hashirama's power. The second person to become Rikudō, that is my sole existence now.
Trans takL: I am Madara Uchiha that attained hashirama senjus power.
Being the second rikudoh/Making a rikudoh of the second, now I am a unique existence.
Here I am quoting Vered for further support:
"
ok here is Shounensuki clarification based on the raw:
Quote:
"I am -Uchiha- Madara who obtained -Senju- Hashirama's power!"
"Now, as the second Rikudō, I am a unique being."
and the last page:
Quote:
"Here......?"
「お前は…三人目の六道…」
「うずまき一族末裔の証である赤い髪が白に変色するほど力を…」
"You were... the third Rikudō..."
"You had so much power it even changed the colour of your red hair, the proof of your being a descendent of the Uzumaki clan, into white...""
Spoileris:Tai wa nera jokiu path, tai tik vertimo error'as
Stai jums dar raw : http://www.megaupload.com/?d=BQV7YN9L👍 1Comment
-
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...👍 1Comment
-
Na su naująja kauke Madaro looks like Cyborg. Šeip chaptery nepatiko tie varlių kostiumai, lame, I just didn't like it. Anyway. Nusimato kova tarp Madaros su nauja galia-Rinnegan plius Sharingan (atrodys kažkas pan kaip matėm ten tail turėjo viena creepy eye) ir Naruto su savo naujom Kyuubi galiom. Na esmė aiški- even more overpowered ninjas in action.Comment
-
a su naująja kauke Madaro looks like Cyborg
Šeip chaptery nepatiko tie varlių kostiumai, lame, I just didn't like it. Anyway.
Na esmė aiški- even more overpowered ninjas in action.Comment
-
Yeah, that just like Jiraya. Good old times. Missed that.
Konan gaila, ką jau padarysi. Yahiko visai kaip Naruto, tik berods Konan ir jis buvo neabejingi vienas kitam. Ar tik nematau Orochi, Jirraya ir Tsunade istorijos kartojantis? Kaip ir Sasuke, Naruto ir Sakura.
Kitą savaitę Naruto nebus, bet dar kitą viskas jau turėtų pajudėti. Madara savo ginklą susigrąžino, bet iš kur pas jį tos akys taip ir neaišku. Tai ko jam tada trūksta?
Tobi, kurdamas temas dėk ir balsavimus.Comment
-
Na jam trūksta tailed beast tiksliau dviejų
Akis gavo labai paprastai. Konan buvo tą kūną paslėpus ko gero tam namelyje kuriame jie gyveno, madara perskaitė tai i surado tą namelį.. galbūt net ir jis užvertė tą` kortelę..
madaros kaukė man priminė šituos robotus iš starwars nežinau kodėl, turbūt dėl dominuojančių apvalių formų
http://wallpaperson.net/_ph/27/956521241.jpg
kažkaip man atrodo kad sasukė gali susikaut su madara ar dėl tto kad galbūt jis yra geras, arba dėl to kad pasisavintų rinnegan, kažkaip dingęs jis. Jokių žinių iš kanohos, jokių veiksmų niekas neseima ir t.t. juk karas vyksta kažkaip tikisi ateituje pamatyt konohamuru bent vieną kovą, įdomu kokio jis lygio ir šeip jau senai nematėm ką kiti naruto draugai išmoko..
p.s. manau kad madara gali suttvarkyti narutą..
p.s.s pergalvojau dar vieną dalyką. Kogero sasukė išlys ir sutrugdys madarai pult naruto, nes juk sakė naruto kad jie kausis abu ir abu mirs.. tipo kaip koks chalange..👍 1Comment
-
madaros kaukė man priminė šituos robotus iš starwars nežinau kodėl, turbūt dėl dominuojančių apvalių formų
http://wallpaperson.net/_ph/27/956521241.jpgComment
-
Visiškai pritariu, kad keista girdėti Madarai sakant "Its time to capture nine-tails" taigi jis pats sakė kad leis kovoti narutui ir sasuke, strange
O ka Kabucimaras darys ? o gal jie kartu keliaus ne vienas madara, nezinau kaip jum bet man tai viskas labai keista.. madara su savo fan'u issipustes visas ...
O del sasukes manau turetu jis pasirodyti neuzilgo, gal net po sitos savaites pertraukos jau isvysime ji....Comment
-
Naruto visada buvo daugiau negu paprasta gag manga. Psichologijos ir mitų joje netrūksta tikrai nors gal ir atrodo vaikiškai perteikta tam visam nindzių pasaulyje, bet ištikrūjų su mūsų realiu pasauliu ji turi labai daug bendrų dalykų. Visi priešininkai su kuriais teko kovoti geriesiems personažams, taipogi ką nors reiškė, pvz peinas buvo tapatinamas su islamo dievu, tuo tarpu naruto su krikščioniškuoju, kišimoto jų visus nesutarimus ir dvikovą parodė kovoje ir pokalbiuose. Net ir dabar rain willage kurį valdė pain, yra paslaptingas kaimas, niekam nepasalptis kad jame didelis nusikalstamumas ir t.t. jis nėra saugus, tačiau visi tiki painu, tarsi dievu.. kanoha visiškai kitaip atstovauja taikai, nė karto nebuvo užsiminta apie kažkokį dievą, nei vienas kanohos gyventojas apie tai neužsiminė..
Tos psichologijos pilna ir kišis daugiau įvelia tokius fragmentus tai vieno mito ar istorijos tai kito, kartais ir aktualių dalykų šiais laikais, kiekvienas veikėjas yra savotiškas ir jame galima įžvelgti šiandienines vertybes ar blogas sąvybes. Na pvz kabuto, visada buvo arčiausia galios, šnipas ir t.t. dėl savęs padarantis bet ką.. Labai gerai perteikiamos vertybės, kas man patinka, tai yra žodžio laikymasis, teisingumas. Manau ne vienas pagalvojo kad būtų gera gyventi tokiame pasaulyje kaip Naruto..
Naruto tikrai nėra paviršutiniška manga pvz bleach ši manga tikrai paprastesnė vien dėl kovų, pagrindinis dėmesys skiremas kovoms..👍 1Comment
-
O šiaip logiškai mastant madara vienas nemėgins sučiupti naruto nors ir mėgintų nėra net "šansų".
Kartu su naruto yra gai,yamato,bee, gal madara pasiims koki beast ir sasuke o kabuto išsius "kovoti" arba bent jau nukreipti dėmesį 5 kage.
Nors iš kitos pusės tai jau tikrai reikštu naruto pabaiga, bet man kažkaip nesitiki.
Na o pats chepteris man visai patiko
P.S
Ir madara sakydamas "IT'S TIME TO CAPTURE THE NINE-TAILS" turėjo omenyje visą grupuote akatsuki.
Ir dar dėl varlės kostiumų viskas ten ok jiraiya savam stiliui.Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...Comment
Comment