Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ero-senin
    Ghost Buster
    • 2009 01 27
    • 64

Tai jis apako, ar seip pas ji akys ten sukeistos ir neapako?

Comment

• dfsafsaf
      Beautiful Lies

• 2010 05 13
      • 261

Chapteris neblogas ,o ir paciam gale taip idomiai baiges,kai Madara pasake apie Nagato
      Spoileris:

Comment

• Aramis

Nagato vis dėl to buvo Uzumakis. Madara leidosi nugalimas pirmojo tam, kad galėtų perimti jo galias. Paaiškėjo trys tikrieji keliai - Sharingan, Senju KG ir Uzumaki klano KG. Iš esmės Narutui dabar trūksta tik sharingan - tik va, Konan tai gaila. Tikiuosi, kad Kishis paliks ją gyvą.

Comment

• dfsafsaf
          Beautiful Lies

• 2010 05 13
          • 261

Naruto gautu sharingan tai isvis cai jau butu belekas Jau tada tikrai tiesiog privaletu jo kovas pries Madara/Sasuke sugalvot tikrai geras su tiek galiu, dar be to labai idomu, kokias ten galias Itachi jam su ta savo varna dave pries einant mustis su Sasuke, nes kolkas apie tai neuzsimenama :S

Comment

• Aramis

Šiaip reikėtų pagalvoti kas galėtų būti tie šeši keliai - iš esmės Madara kažkokiu būdu sugebėjo perimti pirmojo galią be transplantų, taigi gal Itachi irgi suteikė galimybę Narutui Sharingan naudotis. Tailed beast yra, Senju klano kraujo irgi yra, kaip ir Uzumaki. Kas dar gali būti? Bakugan? Vnž, Narutas jau dabar beveik tapęs sage of six path. Bet vėl keistenybė - kokio galo Madara atidavė Nagato akis? Tam, kad galėtų kažką prikelti. Nejaugi 10 tails kūną? Ar patį sage of six path? Tų klausimų skyrius sukėlė daugiau, nei į juos atsakė Madara vis tiek dar visko neatskleidė, kaip ir nutylėjo, kad ne tik Senju ir Uchiha turi sage genų, bet dar ir Uzumaki, kaip kitaip jis galėtų būti vadinamas vienu iš kelių?

Comment

• pinokio
              友情

• 2008 11 16
              • 218

Ką gi, šis chapteris man kažkuo patiko (tikriausiai tuo, kad galų gale dingo abejonės dėl Madaros tapatybės). Mane taip pat sudomino tai, kad Nagato buvo vienas iš Uzumaki klano narių. Tai dabar dar lieka, klausimas, kokie gi yra likę sage paths. Jau žinomi būtų šie: Rinnegan, Sharingan, Senju kano galios ir kažkokios Uzumaki galios (Gal dar ir bakugan).O tailed beasts tai tikriausiai jau neprisiskaičiuoja kaip sage path? Nes kuo toliau skaitau, tai tuo sukčiau man čia viskas daros P.S. Aš nepamenu, ar Itachi's Sasuke'i vieną akį atidavė ar abi?

Comment

• arc9944
                wut?

• 2010 01 30
                • 92

Paths - Senju, uchiha, rinnegan, manau kiti bus Juubi, hyuga

Comment

• Lota :D
                  Love and Peace~!

• 2010 02 17
                  • 239

Šis skyrius man labai patiko ir uždavė daug klausimų. O aš jau maniau, kad manęs niekas čia nustebinti negalės Labai tikiuosi, kad Konan vis dėlto gyva...

Comment

• tobyy
                    Narys

• 2009 10 20
                    • 80

Šis skyrius paliko daug naujų klausimų, tuo labiau kad turime "Itachi's gift to Naruto ir kabuto gift to madara".
                    Ir madara nustebino su Izanagi, ir kaip pats davė užuominą kad jo Izanagi užbaigta, bet vistiek manau kad kairę akį jis prarado. Įdomu kur madara transplantuos akis?
                    to pinokio, Itachi's sasukei davė Amaterasu, madara išėmė jo abi akis ir transplantavo sasukei.
                    Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
                    Legendary ninja of nine tails...

Comment

• Simba
                      Naujokas
                      • 2010 09 14
                      • 3

šis skyrius nepaliko jokio teigiamo įspūdžio. Same shit toliau tęsias apie tuos sages, pathus, akis ir t.t. Greičiau pradėtų kaukę nuėminėt, o ne šūdą malt apie klanus, nes OMG, WOW, UČYCHA=RINNENGAN, OMG! What's so exciting?
                      Aš esu čia, nes jūs nenorit, kad čia būčiau.

Comment

• Adwims
                        Naujokas

• 2010 04 08
                        • 23

Viskas cia normaliai,lb idomus,daug nauju faktu,patvirtinta visiskai kad po kauke madara,bei tas six of patch ideja gera,daug is jos kurejas gali ispaust.Simba jei nepastebejai kauke madaros tik burna tedengia,o visa sita info tik padeda atskleist istorija,neseki mangos tai nerekauk nes is kates tik i bezdzione pavirsi(juokauju) o jei nori daugiau action,tai geriau pasiimk ir pazek anime ar filma

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• Deadalus
                          Forumo maniakas

• 2009 04 22
                          • 470

Tai Nagato buvo Uzumaki klano narys Madara tikrai tampa overpowered. Izanagi Sage of six patch. Šis skyrius uždavė daugiau klausimų, nei pateikė atsakymų.

Comment

• arc9944
                            wut?

• 2010 01 30
                            • 92

aj wa del tu path dbar manau taip

1 PATH: ELDER SON... UCHIHA CLAN
                            2 PATH: ELDER SON... SENJU CLAN
                            3 PATH: RINNEGAN... NAGATO
                            4 PATH: YING CHAKRA... NARUTAS
                            5 PATH: YANG CHAKRA... SASUKE
                            6 PATH: JYUUBY

Comment

• Aramis

Autorius arc9944
                              aj wa del tu path dbar manau taip

1 PATH: ELDER SON... UCHIHA CLAN
                              2 PATH: ELDER SON... SENJU CLAN
                              3 PATH: RINNEGAN... NAGATO
                              4 PATH: YING CHAKRA... NARUTAS
                              5 PATH: YANG CHAKRA... SASUKE
                              6 PATH: JYUUBY
                              O kodėl Sasuke ir Narutas yra išskirti? Jie juk savo ruožtu Uchiha, Senju ir Uzumaki. Pačios giminės tarpusavyje sudaro ying ir yang, o ne atskiri jų nariai.

Ir panašiausia, kad visus elementus surinkus atgis sage of six path, va tai tau ir Madaros planas panaudoti mėnulį genjutsu. Berods melavo.

Comment

• dfsafsaf
                                Beautiful Lies

• 2010 05 13
                                • 261

Kad tie patys Uzumaki ir yra kile is tu Senju kaip supratau is Madaros pasakojimo, tai Naruto ir gaunas tas pats Senju

Comment

Working...