Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...
Kad Naruto motina buvo prieš tai nine tail jinchuuriki.....mano spėjimas, kad kitam mangos Chaptery Naruto motyna pasakys, kad nine tail užpuolė kaimą nes tai būvo feilas norint sutramdyti nine tail.
Na kas be ko, to tai nesitikėjau, tačiau simboliška - žmona ir vyras, Minato auka nenuėjo veltui - o ir kovojo jis ne šiaip sau, tačiau prie ko čia Toby? Juk jis organizavo viską... Laukiu kitos savaitės >.<
Arc, tai seal, kurį naudojo Sage Of Six paths - Lapinas įkalinamas ne Naruto skrandyje, kaip buvo iki dabar, o visame kūne, kad Naruto galėtų naudoti jo galią be apribojimų.
Lota, Ketvirtasis minėjo, kad Tobi į tai įsivėlęs. Pati ji to nesugalvojo, ji sugeba kontroliuoti 9 tails, gal genjutsu. Kadangi Minato atvyko pavėlavęs, (kiek pamenu pirmąjį skyrių), galimi du variantai - Kushina vs Madara pastarajai naudojantis pilna galia buvo panaudotas genjutsu, arba antroji galimybė - Madara uždėjo Genjutsu ir kushina nesugebėjo valdytis - Madara nuėjo sulaikyti Minato. Net ir atmetus pavėlavimo galimybę, tai logiška.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...
Na, duodu ranką nukirsti, kad ten po kauke slepiasi ne Tobi dėl vienos priežasties - Uchiha žudynės dar neįvyko. Labiausiai akį patraukė tas momentas, kai Kushina kalbėjosi su Sasukės motina - tikriausiai ten ir stovi jo tėvas, kurį Tobi primokino, kada Seal yra silpniausias.
Kažkaip man ateitis nublanksta palyginus su tuo, ką dabar pasakoja. Taigi Minato, Kushina, Nine tails, Itachi stos į savo vietas - pamažu viskas aiškėja.
Comment