Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
490. Berods Kabutas ištraukė Madaros broliuką iš įkapių. Daugiau neįsivaizduoju kas ten galėtų būti. Devynuodegis paklus Naruto valiai, viskas paaiškinta apie seals...
N'joy
Bent man į galvą šovė, jog tai Yondaime. Orochimaru jo nepavyko iškviesti, nes jam sutrukdė, o wot dabar... :>
EDIT: Nors tas 7 puslapis man kelia abejonių... Skamba, tarsi tai būtų kažkas neįmanomo, bet toji technika gali prikelti kone viską, pagal idėją, tad ko ten taip stebėtis, NEBENT, tas asmuo yra dar gyvas? (Pvz. patį Madara, chu po po po... Nors gal jis jau ir miręs :rolleyes Nors kažkaip lame, kadangi technika yra "resurrection"... Hmmm, dabar kai pagalvoju, tikriausiai pats blogiausias dalykas kurį jie galėtų prikelti yra... YRA... Rikudou Senin. :3
Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2010-04-08, 18:40.
Ivairiu variantu ira ka ten prikelti galejo
gal ten buwo Madaros kunas, gal tobi tik apsimetineja tipo esantis madara
Bet gal Madaros siela ira kitame kune o kabucimaras isauke tik kuna... Kas zino...
Nes neisivaizduoju kas galejo taip sokiruoti taremaji Madara
Na nebent koks Rikudou
Bent man į galvą šovė, jog tai Yondaime. Orochimaru jo nepavyko iškviesti, nes jam sutrukdė, o wot dabar... :>
Gerai, pamėginkime pamąstyti logiškai:
Tai negali būti:
Pirmasis
Antrasis
Trečiasis
Ketvirtasis
Nagato
?
Galimi variantai žmonių, kuriuos Madara gerbė ir bijojo:
Rikudou Sennin
Pain (Nagato)
Ketvirtasis
Pirmasis
Izuna Uchiha
Trečiasis Tsuchikage
Antrasis (?)
Danzo(?)
Kadangi pirmojo ir antrojo sielos patalpintos mirties dievo skrandyje, kaip beje ir trečiojo, juos atmetame, kadangi technikai reikalinga auka + žmogaus kurį nori kviesti siela (Beje, ar čia man atrodo, ar ne toks taikus buvo pirmasis? (4-5 langeliai)). Ketvirtąjį irgi galime atmesti ta pačia prielaida, kadangi pusė jo sielos įkalinta mirties Dievo skrandyje su Kyubi, kita pusė buvo užrakinta Narute kaip apsaugos priemonė. Iš esmės ketvirtojo siela nepataisomai įstrigusi, netgi neaišku ar ji atstačiusi seal išnyko ar kas jai nutiko (ši vieta puikus įrodymas to, kad Ketvirtojo siela tikrai rezidavo Narute, bent jau pusė jos, kartu stebėdama ir analizuodama aplinką.). Bet kuriuo atveju, viena aišku, pusės ketvirtojo sielos tikrai neužtektų įveikti Madarą, kadangi jis nesitikėjo ir gyvas būdamas įveikti jį (Kairės pusės apatinis langelis "Without some sort..."). Manau gana logiškai ketvirtasis atkrenta. (Iš esmės tam svarbiausias prieštaraujantis faktas yra čia, ir aš tai suprantu, tačiau tai reiškia spragą Kishio logikoje, kadangi mes žinome kur reziduoja abi Ketvirtojo dalys, viena nepasiekiama nuo Kyubi Sealinimo, kita įkalinta Narute, taigi Orochi jo negalėjo kviesti). Toliau.
Trečiasis Tsuchikagė kovojo su Madara (Velnias, Raikagė tai minėjo, bet neradau, jei atsimenate vietą, parašykite kur apie tai kalbama,papildysiu), tačiau vis dar yra gyvas, o gyvo žmogaus kvietimas prieštarauja pačiai Jutsu prigimčiai.
Orochi niekada nebuvo stiprus priešininkas Sharingano naudotojams, taigi atmetam. Be to, jo siela padalinta Kabute ir Sasukėje.
Dabar du paskutiniai ir rimčiausi. Tai Madaros brolis Izuna Uchiha, bei The Sage of Six Path.
Izuna čia labai gražiai žiūrėtųsi, atsižvelgiant į tai, kad jo galia buvo lygi Madarai. Tačiau jis nelabai dera čia dėl vienos priežasties. Madarą tai išgąsdino. Kabuto jis pasakė "Madman. How did you do this?". Broliukas jokia grėsmė jam nebuvo. "Madman" nurodo, koks iškviestasis pavojingas tiek kvietėjui, tiek pasauliui. Madara niekada toks galingas nebuvo, kaip kad Rikudou, taigi jo brolelis irgi toks būti neturėtų. Madaros teleportacijos technika pabėgti irgi neleis. Nors vėlgi, Madara neturi jokios galios be beast'ų. (Complete?)
Kodėl tai gali būti Rikudou? Jis vienintelės sugebėjo naudoti visas pasaulio Jutsu, bei buvo labai stiprus net be 10 tails pagalbos. Bet vėlgi... Kiša koją viskam Kabuto žodžiai. Jeigu tai būtų Rikudou nėra ko slėpti...
Pats Madara irgi nelabai tikėtina kad yra ten, kadangi Kishis mums net poroje vietų leido suprasti, kad Tobi yra Madara, o keisti arklius vidury bėgimo nelabai. Nebent jis buvo po mirties padalintas ar panašiai, neveltui jo vienos akies nėra (tiksliau gal ji yra, tik nerodo?)...
"Former Shell of himself"? Gal reikia suprasti tiesiogiai? Tačiau Madara yra Madara, o Impure World Resurection technika reikalauja sielos, kuri yra pas Madarą... Ši technika pati sukuria kūną, bet be sielos tai neįmanoma.
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-04-08, 21:42.
Oh, neturėjau omeny, jog Tobi =/= Madara. Tiesiog paspekuliavau, kad galbūt jam yra tekę keisti kūnus kažkokiu būdu pam baram. Nieko tam pagrįsti neturiu, tad tuo ir užbaigsiu. ("Any conflict with you would only serve to weaken my warfighting capabilities" - ar tai susiję su pačiu Madara, ar Akatsuki as a whole? Hmmm...)
Kas liečia Hokagės būdą, esu įsitikinęs, kad toji resurrection jutsu prie to prikišusi nagus.
Hmmm, dėl Yondaime ištiesų pasidaro kėblu nes su tais seal'ais prisižaidęs, o prikelti jį buvo mėginta... Bet, galbūt, būtent tai ir nustebino Madara?
Ką turi omenyje sakydamas, jog Kabuto žodžiai pakiša koją? Nematau priežasties kodėl jį būtų reikėję įvardinti, jei tas prikeltasis yra Rikudou, taip pat ir su bet kuriuo kitu asmeniu.
Man kiek įdomu kaip veikia toji prikėlimo jutsu, bet bijau, jog niekad to norm. nepaaiškins... Anyways, mano numero uno spėjimas būtų Rikudou, po jo Yondaime. Apie naują veikėją, ištiesų, būtų galima pagalvoti, nes tai taip pat galėjo lemti Madaros nustebimą. (Kažkoks senas veikėjas apie kurį Kabuto neturėjo žinoti, būtų vienas pavyzdys)
Heh, laukiam laukiam, dabosma kap čia bus ištiesų. :>
manau tai kažkas turintis sharingan, nes madara pasakė kad neturi jokios galios pats, be beast`u, todėl logiška manyt kad ten kitas sharingant naudotojas kuris moka beastu`s valdyti..
dar ten galėtų būti jirayia visi jūsų išvadinti variantai ir kas nors ką mes dar praleidome.
7 swordsman, nors mes apie juos labai mažai žinome ir vagu ar kuris nors iš jų galėtų prilygti madarai, tačiau sharingan prieš taijitsu bejėgis..
manau Rikudou ten nebus, nebent pasakytumėt iš kur madara žino kaip jis atrodo.. juk jis gyveno labai senai ir mirė dar prieš madara
EDITED: Aš jau žinau kas tam karste!!
Spoileris:
(i was bored )
Paskutinis pakeitimas nuo Blizzard; 2010-04-14, 16:40.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...
Idomu kada kisame islys, bet manau netgi kisamiai bus per sunku kovoto pries eight-tails ir nine-tails. Bet kartu kisame turi pranasuma nes tai sala, aplinkui jura .
Dar kilo klausimas gal kisame koks shark-sage xD nes jo veidas kaip zuvies kokios
Kaip jiraya panasejo i varle, gal kisame irgi kastai tokio.
Autorius KYUBI
ydomu ka pasakys evil narutas ir ka jis sugeba
Manau cia tiesiog tas evil narutas islindo naruto pasamoneja
Na cia blogoji naruto puse kai jis mazas neapkente visu... galima suprasti is paskutinio puslapio ka evil nori pasakyti... http://www.onemanga.com/Naruto/492/17/
Na paskutines mangos buvo gan ramios...
Labiau noreciau isvysti kaip ten reikalai su Kabutu.
Man keista bet visiskai nera noro pamatyti sasukes EMS. ;D
Tikiuosi kitas chap nebus vien tik apie naruto ir bee kaip jie ten repuoja..
Ir dar man labai nepatinka kai narutas kovojo su pain ir hinata prisipazino mylinti ji
Narutas iki siol i ja neatkreipe demesio, lyg nieko nebuvo ivyke, tai tiesiog nesamone, nebet narutas galva kaipnors susitrenke ar kas
Gal kas turit spejimu kas cia su Kabuto akimis http://www.onemanga.com/Naruto/63/12/
Kabutas irgi paslaptingas characteris nes dauk apie jo praiti nepasakota idomu kada viska suzinosim kaip jis isgyveno vienintelis kara...
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-06-10, 14:18.
Priežastis: No double posts
aha čia idomiai, bet ko gero, panaši fear technika kaip orochis naudoja. o karus jis taip ir išgyveno, liaudiškai sakant lendant vienam ar kitam stipresniam viekėjui į ...
varciau senus chapterius ir atradau RIN, net keista kažkaip galvojau kad ji dingo is istorijos po to kaip obito mire, bet štai ją parodė
Mm idomiai cia, visai buvau pamirses apie ja.
Mane dar labai domina kokie ivykiai bus toje island kur narutas, na faktas toks kad kisame tikrai kovos Manau kad koks Gai mirs nes tikrai kam kitam galejo kishis ji cia ikisti .
Mano nuomone kaip gali viskas vykti:
1. Gai Jauciu atvers kokius 8-gate, nugales kisame (didelis GAL) ir tada pakratys kojas.
2.Gai atvers 8-gate, bet vistiek nesugebes nugaleti kisame ir mirs, ir tada Rock lee bandys uz ji atkersyti
3. hmm.. Visi bus isdauzyti ir Gai visus isgelbes nugaledamas kisame xDD.
4.Kisame pagrops 8-tails ir pabegs. (man sitas variantas labai patiktu ^^, bet tai sunkiai imanoma..)
Jauciu toja island bus kisames galas, nors kaip nenoreciau...
sorry už klaidinimą kaltas.. bet kažin kas ta mergina..
anyway naujas chapteris man kažko nepatiko, naruto klausinėjo to čiuvako apie killerbee tikėdamasis gauti atsakymus kurie jam padės, bet realiai tai ir blogasis naruto tuos atsakymus girdės, tai tas akip ir nieko gero neduos.. nebent jam pasakys kad tu pats turi surasti būdą kaip nugalėti jį..
Tai niekaip nesusiję, tiesiog seal dažniausiai atliekami pilve. Kaip kad naruto seal ženklas, dead consuming... Abejais atvejais tiek raktas, tiek Itachi galia buvo "užrakinta"
Dabar taip - trupučiuką išvaliau tai, kas nebeaktualu, n-kartų girdėtus teiginius ir t.t. "Komentaras ištrintas..." irgi bus kaip galima greičiau išvalytas.
Jei dėl kažkurių žinučių neaišku kas ir kodėl, kreipkitės į mane kol jos neišvalytos.
Taip pasiruošę lauksime naujo skyriaus, kuris pasirodo šiandien/ryt.
Comment