Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ciombiukas
    Forumo maniakas

• 2009 09 18
    • 463

Mangoje prasidejo pievos. Jau fsio pradeda nusipjaut i pievas visiskai, sharinganai rankoi, ne nu atsiprasau, bet jeigu dar Sakura uzmus Sasuke, tai bus is vis liuks, tada jau manga bus galima mest.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Yumenator
      Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
      • 552

O_O..Jo..Danzo tikrai nebus lengva su dviem Uchiha~
      O rankos tai mane išgąsdino..Sooo Creepy..
      Spoileris:
      Byakugan kojų galima tikėtis, pritariu XD , arba rinengan pilvo
      http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
      be sure to visit our page~

Comment

• destiny
        Rašytojas

• 2008 06 20
        • 242

Autorius Yume-chan
        O_O..Jo..Danzo tikrai nebus lengva su dviem Uchiha~
        O rankos tai mane išgąsdino..Sooo Creepy..
        Spoileris:
        Byakugan kojų galima tikėtis, pritariu XD , arba rinengan pilvo
        Nemanau, kad madara kisis i kova arba, kad pats sasuke noreju jog jam padetu madara atkersyt uz Itachi. Nors galbut ir pieva biski ivikiai nukrypo, bet jus pamastykit kokia turetu but idomi kova... Beje manau, kad po sito atsiskleis dar kokia nors neyprasta sharingano savybe, nes nemanau, kad danzo tuos sharinganus seip sau renka
        Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        sigpic

Comment

• Aramis

O.T.

Kad jau visi vėjus kalbam, tai aš irgi galiu, why not?
          Jis tas akis pasiėmė todėl, kad žinojo jog jas galima persodinti. Kadangi tos akys nesimėto, pagalvojo jog reikalinga ir akių atsarga. Na, o neduok Dieve išdurs kažkas jam tą akį. Ranką pasirinko todėl, kad ši jo kūno dalis gali būti užsealinta.
          Aišku jei nepamiršime paminėti ir tai, jog ranka kaip ir akis turi skirtingą chakrą nuo pačio Danzo (Aio žodžiais tariant), taigi nieko nepaprasto - tos akys funkcionuoja kaip ir priklauso visada. Štai tam ir reikalingas tas sealas. Jungtis tarp akių tarsi kanalas, kuriuo keliauja informacija tarp rankos ir akiduobėje esančios akies. Tai tarsi Rinnegan iškreipta versija - Danzo mato tai, į kur jo ranka žvelgia. Jo netikėtai neužpulsi. Tada bent išryškėja kam tas aparatas reikalingas.
          Trečia - Uchihos nebuvo sudeginti, taigi akis kažkur reikėjo padėti. Kadangi Danzo be savęs niekuo nepasitiki, tai ir sukišo viską į save.
          Labai keista, tačiau Orochi troškęs Sharingan, pats implantavo tas akis Danzou. Tas jų ryšys tikriausiai ir buvo tuo pagrįstas, jog Danzou leido Orochi eksperimentuoti.
          Oje, kiek neatitikimų Kishis paliko, kai imi gilintis, chronologija nedera
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-13, 11:41.

Comment

• sesilily
            NORIU vasaros labai labai

• 2009 10 17
            • 92

Na, įdomi tavo informacija...
            Bet nusivyliau vistiek dėl tos rankos
            Vargšas kishis, nebeteks greit publikos savo jei toliau taip tęs...
            BETO pasiilgau senojo naruto, tokio su užsidegimu, veikiančio... Tapo Sasuke Nr.2
            O sasuke su savo aukos/ginklo vaidmeniu...
            Krc... Sukniso ir manga, ir anime...
            Susinervinau
            Paskutinis pakeitimas nuo sesilily; 2009-12-12, 21:58.
            http://www.filmai.in/uzeik-81379.html

Comment

• Reshef
              Bitter sweet

• 2008 10 03
              • 307

Autorius pilkasis_kardinolas
              10 sharinganų + 1 byakugan = nemokamas rinnegan?
              Spoileris:
              Kadangi visiškai niekas čia neaišku, tai iš tokių spėlionių mane tik juokas ima.
              Kaip sakant, pilstote iš tuščio į kiaurą.
              Sakykite ką norite, su turima informacija tokios diskusijos mažų mažiausiai bevertės. Kaip sakant, eilinis šiukšlinimo antplūdis.
              So, take care, vistiek jaučiu iki savaitės galo taip ir liks diskusija kam Danzo tų sharinganų prireikė (nors čia net diskusijos neprimena, eilinis paverkšlenimas kur manga ritasi)

Kadangi spoilery tik mano niekaip su sharingan rankos panaudojimo galimybėmis nesusijusi nuomonė, taigi kam nepatinka, neskaitom.
              Ne nu tavo tas nuomones isreiskimas, kad cia tik sukslina is tuscio i kiaura bevertes diskusijas ir po to dar prisidejimas prie to tai nesamoningai atrodo... teigi, kad nieko dar neina is sito chap suzinot, o pats pili cia savo speliones nu tai irgi... Tu apsispresk, jei manai, kad tai bevertes crapas, tai kam dar cia reik toliau ta tema kazka rutulioti? Dude...
              Spoileris:
              dar anksciau, bent nebuvai toks pasiputes, dabar tai mazdaug "kol neismoksit diskutuot taip kaip as- nerasykit geriau, nes jusu nuomones- ne nuomones, tai bevertis slamstas"

Comment

• destiny
                Rašytojas

• 2008 06 20
                • 242

Autorius Reshef
                Ne nu tavo tas nuomones isreiskimas, kad cia tik sukslina is tuscio i kiaura bevertes diskusijas ir po to dar prisidejimas prie to tai nesamoningai atrodo... teigi, kad nieko dar neina is sito chap suzinot, o pats pili cia savo speliones nu tai irgi... Tu apsispresk, jei manai, kad tai bevertes crapas, tai kam dar cia reik toliau ta tema kazka rutulioti? Dude...
                Spoileris:
                dar anksciau, bent nebuvai toks pasiputes, dabar tai mazdaug "kol neismoksit diskutuot taip kaip as- nerasykit geriau, nes jusu nuomones- ne nuomones, tai bevertis slamstas"
                Spoileris:
                Pritariu tau, bet geriau nepradek gincitis nes tai isauks i diskusija nesusijusia su naruto... Bet gerai pastebejai
                Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                sigpic

Comment

• Aramis

O.T. Reshef'ui, Destiny bei visiems kitiems, kuriuos užgavo pirmasis postas

Autorius destiny
                  Spoileris:
                  Pritariu tau, bet geriau nepradek gincitis nes tai isauks i diskusija nesusijusia su naruto... Bet gerai pastebejai
                  Trumpai drūtai, kol neprasidėjo diskusija o.t.
                  Spoileris:
                  Pirminė mano posto dalis buvo skirta būtent toms žinutėms, kurios kartojasi "kur ritasi ši manga", "sharingan ranka, kas per nesąmonė" ir t.t.(kurios sudarė didžiąją dalį naujų žinučių). For God's sake tam ir turime mygtuką dėkoti. Toks vaizdas, jog čia tik man terūpi kur važiuoja ši gija. Nors gal taip ir yra. Arogancija to nepavadinčiau.
                  Antroji dalis taip pat buvo skirta daugiau mažiau tam tikslui, bet kaip visada truputį įsijaučiau ir ėmiau ieškoti info, taigi susidarė nauja teorija. Netikėtai ir neplanuotai (ji buvo dar ilgesnė, bet pravaliau).
                  Kadangi Reshef'as atrado naują mano "išpindėjimo" požymį pirmojoje žinutės dalyje, ją ištryniau, bei parašiau jam tokį pat pranešimą su pasiteisinimu.
                  Bent jau kažkiek pagalvokite prieš rašydami, o ne dėl visko kaltinkite pilkąjį kardinolą.
                  Nuomonė pakartota n-kartų, nuo to stipresne netampa.
                  O dėl crapo, savo teorijas grindžiu konkrečiais skyriais, bet tik ne šiuo. Kaip ir sakiau, rėmiausi Aio žodžiais, bei paties Danzou. Jei kažką domina, p.m. ir postas bus papildytas vietomis, iš kurių imta informacija.

Kadangi vistik nepatenkintų tokiu pasiteisinimu tikrai atsiras, taigi jei pageidaujate, man privačiai reikškite savo argumentus kodėl gi aš toks blogas, pasipūtęs ir panašiai.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-13, 13:41.

Comment

• sesilily
                    NORIU vasaros labai labai

• 2009 10 17
                    • 92

Ambicijų kovos
                    http://www.filmai.in/uzeik-81379.html

Comment

• Deadalus
                      Forumo maniakas

• 2009 04 22
                      • 470

Idomu kokia bus kova tarp Danzou ir Sasukė. Kaip Madara ir sakė jis paliko Sasukei dovaną

Comment

• destiny
                        Rašytojas

• 2008 06 20
                        • 242

tik kazin ar Sasuke sugebes susitvarkyt su tokia dovana. Manau, kad madara is sios kovos isgaus daugiau naudos nei sasuke nuzudes danzo.

To Pilkasis kardinolas
                        Spoileris:
                        Seip jai ydomu tai tau neymanoma issiust pm...
                        sigpic

Comment

• Shadow"
                          Narys

• 2008 06 17
                          • 75

Autorius destiny
                          tik kazin ar Sasuke sugebes susitvarkyt su tokia dovana. Manau, kad madara is sios kovos isgaus daugiau naudos nei sasuke nuzudes danzo.
                          aš manau kad Sasuke susitvarkys,kitaip Madara nebūtų jo su Danzo suvedęs,
                          nes mano manymu Sasuke reikalingas Madara'i.
                          dėl Sharingan galbūt,o gal tik dėl to kad Madara turėtu parankinį kuris visus kruvinus darbus už jį atlieka.

Comment

• destiny
                            Rašytojas

• 2008 06 20
                            • 242

Autorius Shadow"
                            dėl Sharingan galbūt,o gal tik dėl to kad Madara turėtu parankinį kuris visus kruvinus darbus už jį atlieka.
                            Man irgi atrodo, kad jam reikia tik parankinio kruviniems darbeliams atlikti. Nenustebciau jai isaisketu, kad pats madara turi reikalu su danzo ir del to nori jo atsikratyt.
                            sigpic

Comment

• Reshef
                              Bitter sweet

• 2008 10 03
                              • 307

Autorius Shadow"
                              Na manyciau Madara Sasuke leidzia i kovas ne dėl to, kad už jį kruvinus darbus atliktų, o tam, kad Sasukės skillai atiskleistų. Jau pastebėt galima iš kovų su Kagėm, kad Sasukė būtent tada Sasunuo(regis pav suklydau, correct me if wrong) įvaldė. Tai tam, kad Magekyou savybės atsikleistų kuo geriau, tai reikia ir stiprių priešininkų. Madara paskelbė karą, jam reikia kuo stipresnių karių savo fronte, todėl Sasukę ir leidžia į kovą po kovos.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2009-12-14, 18:10.

Comment

• Blizzard
                                GFX maker

• 2009 03 25
                                • 224

man isvis atrodo kad madara ji ten nusiunte tam kad danzou is jo sharingan isimtu.. tokiu atveju madara taps vieninteliu sharingan naudotoju..

Comment

Working...