Bent jau mazdaug paaiskejo kam tuos Ichigo, tfiu Uchiha reikejo zudyti del akiu, kad Danzo ranka "pasipuosti'' galetu . Yup Naruto is going down...
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Formerly known as - araminas, aramix, l0new0lf, Now known as White knight. Why this name? Like the hell i'd know -
ko jus cia stumet, pamate ir jau stumia, ciak aip eiliniai forsiukai eina gatve pamate kazka naujo nematyto ir susigalvojo koki prikola kad galetu pastumt..
suprantu biski ne itema ta ranka, bet turbut danzo nori uchihas tokiu budu isnaikint, visus sharinganus paseima ir uzsealina, kad neliktu ne vieno, nes sharingan tikrai rimta gresme..Comment
-
Autorius WiliuXwtf? kam jam tada i aki reikejo sharingan detis? galejo i ranka ar dar nezinia kur susikisti tuos sharinganus ir galetu abiem akim ziureti.
ir šeip nesiriša keletas dalykų :
madara padėjo Itachi išnaikinti visus Uchiha,o dabar jis puola Danzo.
tai tikrai nemanau kad Madara su Itachi atliko Danzno nurodymusComment
-
Na kagi, THE sharingans arm, kaip matau čia jūs ją kaip galėjot taip apstūmėt XD. na man pačiam kas nepatinka, kad tų sharinganų pastaruoju metu jau belenkiek...kiekvieas kietas charas būtinai turi sharinganą turėt, think of smthing new, god damnit.
Ir dar kaikas:
Madaros Fighting style lievas, galėtų pagaliau ir kažką naujo parodyt, o dabar ta GHOST jutsu tokia nuvalkiota atrodo...padarė jį tokį sumautai invincible
Spoileris:A freaking ghost who control time/space, ne nu kur dingo nindzės?👍 2Comment
-
Nežinau, ar čia verta dėt spoiler, ar ne, bet vistiek - įdėjau. Jei kam nors kas nors nepatinka, susikiškit savo "LAISVAS NUOMONES" sau į analus. Nes aš pats ją čia išreiškiu ; )
Spoileris:Jau bleachas tuoj tikrai bus. Kaip ta ten su papais valdė fėjas visokias žudikes, tai tuoj sakura tikrai užmuš sasuke.. Irgi sharinganų kurnors prisidarys ir bus viskas A OK. Dar, kad tam tikri asmenys labai nenuliūstų po tokio mano komentaro labai neargumentuoto, galiu argumentuot - iki Asumos mirties, Naruto buvo labai smagi manga, ką dabar iš jos padarė, tai praktiškai tolygu pasenusioms trąšoms. Jei ant tiek nori vest tą mangą iki mirties Kišimotas, tai bent lai tai daro su skoniu, o ne kaip Reshef sakė, vaiduoklius kuria nindzių pasauly, kurie valdo viską ar blin kyborgus su ranka, kuri turi prisikišus sharinganų, kurių jau pilnas visas pasaulis. Ir Nano Bugs? CMON, nuo kada naruto sci-fi? Bleha, jau betrūko to mecha-danzo, bet jau čia virš visko.. Dar tie telefonai senam naruto buvo kaip prikolas, bet jau dabar visiškai nebejuokinga..Paskutinis pakeitimas nuo krapija; 2009-12-11, 00:00.Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska👍 1Comment
-
Gal Danzou ir turi tuos sharinganus, bet jis neturi Mangekyo Sharingano. Bet rimtai viskas pradeda į šoną suktis. Man labiau patiko, kai Gaara pasakė, kad jis jį laiko draugu. Patiko Naruto reakcija.Comment
-
Nu su tom akim rankoje tai biski nusivaziavo manga... Nu seip ivikiai tai idomiai vystosi, bet man atrodo, kad jau biski per daug i fantazijas nukrypstaPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
kažkaip, lame tos akys man atrodo. Įdomu ką jis su jom interasno padaryt gali ir kokiu tikslu jis prisigrūdęs jų ant vienos rankos... Manau jo ranka atrodė gėriau prieš nuimant tą daiktą kuris dengė tas akis.. tas mechanizmas labiau suintrigavo mane..Paskutinis pakeitimas nuo dubi; 2009-12-11, 17:11.Same as you but different.
Comment
-
Nežinau, ar čia verta dėt spoiler, ar ne, bet vistiek - įdėjau. Jei kam nors kas nors nepatinka, susikiškit savo "LAISVAS NUOMONES" sau į analus. Nes aš pats ją čia išreiškiu ; )
Spoileris:Jau bleachas tuoj tikrai bus. Kaip ta ten su papais valdė fėjas visokias žudikes, tai tuoj sakura tikrai užmuš sasuke.. Irgi sharinganų kurnors prisidarys ir bus viskas A OK. Dar, kad tam tikri asmenys labai nenuliūstų po tokio mano komentaro labai neargumentuoto, galiu argumentuot - iki Asumos mirties, Naruto buvo labai smagi manga, ką dabar iš jos padarė, tai praktiškai tolygu pasenusioms trąšoms. Jei ant tiek nori vest tą mangą iki mirties Kišimotas, tai bent lai tai daro su skoniu, o ne kaip Reshef sakė, vaiduoklius kuria nindzių pasauly, kurie valdo viską ar blin kyborgus su ranka, kuri turi prisikišus sharinganų, kurių jau pilnas visas pasaulis. Ir Nano Bugs? CMON, nuo kada naruto sci-fi? Bleha, jau betrūko to mecha-danzo, bet jau čia virš visko.. Dar tie telefonai senam naruto buvo kaip prikolas, bet jau dabar visiškai nebejuokinga..👍 1Comment
-
Comment
Comment