Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.onemanga.com/Naruto/393/03/ + Juk sakiau, jam turėjo baigtis chakra. (No chakra - no shary)
Aš turėjau omeny, jog chakra pasikeičia naudojant patį Susanoo, o ne MS. Šiaip pats taip nemanau, bet tenorėjau išpoint'inti, jog gali būti ir taip.
Ten kur apie Susanoo... I dare to call it bullshit. (ne viską, though) Mane užknisa kai daromos prielaidos kurios yra nepatvirtintos (iš to ką tekę matyti tik kartą, on top of that) ir jos pateikiamos kaip faktai. Itachi mirė - reiškiasi tai buvo dėl to, jog Susanoo panaudojo. Hell no, juk jam dar prieš ją panaudojant buvo ne pyragai, jis sirgo.
Be Seal'o semiasi energijos... juk net Jugo reikia jį aktyvuoti tam, kad galėtų juo naudotis, ffs. Fakken evoliucija?..
1. Itachi naudojosi MS ilgiau
2. Itachi sirgo + buvo sužalotas
Manau šie faktoriai (kažkiek, at very least) turėjo įtakoti jo technikų naudojimą. + Nepamirškim, jog Sasūkė yra overpowered brat kuris jau visą senąją kartą tikriausiai pranokęs... and oh, he joined ze Dark Side. Tipo "tamsa" jį padaro dar stipresniu. Neapykanta yra jo variklis.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
http://www.onemanga.com/Naruto/393/03/ + Juk sakiau, jam turėjo baigtis chakra. (No chakra - no shary)
Aš turėjau omeny, jog chakra pasikeičia naudojant patį Susanoo, o ne MS. Šiaip pats taip nemanau, bet tenorėjau išpoint'inti, jog gali būti ir taip.
Ten kur apie Susanoo... I dare to call it bullshit. (ne viską, though) Mane užknisa kai daromos prielaidos kurios yra nepatvirtintos (iš to ką tekę matyti tik kartą, on top of that) ir jos pateikiamos kaip faktai. Itachi mirė - reiškiasi tai buvo dėl to, jog Susanoo panaudojo. Hell no, juk jam dar prieš ją panaudojant buvo ne pyragai, jis sirgo.
Be Seal'o semiasi energijos... juk net Jugo reikia jį aktyvuoti tam, kad galėtų juo naudotis, ffs. Fakken evoliucija?..
1. Itachi naudojosi MS ilgiau
2. Itachi sirgo + buvo sužalotas
Manau šie faktoriai (kažkiek, at very least) turėjo įtakoti jo technikų naudojimą. + Nepamirškim, jog Sasūkė yra overpowered brat kuris jau visą senąją kartą tikriausiai pranokęs... and oh, he joined ze Dark Side. Tipo "tamsa" jį padaro dar stipresniu. Neapykanta yra jo variklis.sigpicComment
-
Man irgi taip atrodo dėl to Yaton no Jutsu. Žodžiu, pagaliau ir ta madam`ė kažką nuveiks. Seniai jau buvo įdomu, ką ji naudoja, kaip kovoja.
Dar, nuo kada Karin rūpinasi savo komanda? Paprastai jai tik Sasukė rūpėdavo. Oh well, užtat Sasukei jie nelabai berūpi. Kažkaip net keista. "Leave them." ir varo toliau. Tai tik įrodo, kad Sasukė, bandydamas pasiekti tikslą, gali imtis bet kokios klastos. Gaunasi toks "Panaudojau ir išmečiau". Nors ko daugiau ir galima buvo tikėtis iš Sasukės?
Anyway, buvo visai įdomus chapter'is, tik veiksmo trūko.Comment
-
Oh well... Pasirodo Akatsuki ketvirtąjį mizukagę valdė...
Spoileris:
Bet ne Shisui.
Why not Madara?
O dar sakot, kad nieko naujo nesužinojome...
Arba Akatsuki sugebėjo įsigauti į jų kaimą ir pagrobti Ketvirtąjį saugomą 7swordsmen...
Kažkodėl tas plaything labai dviprasmiškai skamba...
+ beast buvo pagautas laisvas...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-25, 18:13.Comment
-
B00000000, ir Sasūkės Susanoo turi kažukokį sword'ą, na, bent ne tą patį, rods. Heh, norėjau pamatyt tikrąją jo formą - nyparodė. :'(
Blied, mėginau surast seną savo post'ą kuris dabar man būtų relevant, bet nyradau. D:
Beje, šiame chap. akį užkabino piešimas. Kažkoks prastesnis nei įprastai pasirodė jis man...
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Comment
-
Ka cia bepridurus, chapteris belenkaip geras, isvydom mizukage, tsuchikage, chojiro ir netgi Zetsu in action.
Labai idomioje vietoje uzsibaige chapteris ir sekantis nusimato daug ka atskleidziantis.
Spoileris:Tik as nelabai su tuo Chojiro Swordu supratau, ten tp is chakros kazkas susiformave?
p.s. Kai jis pasake "hiramekarai release!!" tj pagalvojau, kad Bleacha skaitau...Comment
Comment