Omg kiekvieną savaitę dabar taip laukiama manga kokia kova eh hmm madarai dar kažkas neužbaigta
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parodysiu kaip pirmokams.
Spoileris:
Sharingan true power. You didn't heard about it?
Spoileris:
Sužinojo pagrindinę MS paslaptį, kaip įgauti neblėstantį MS. Look, he has 2 eyes in the bottom of page.
Spoileris:
Beje, atkreipkite dėmesį, jog kai nekovoja jaunasis Madara, virš jo dešinės akies - plaukai, taigi galime spėti, jog ji naudojama puolimui. Be to, tas "Aš ten miriau" irgi kai ką pasako.
Spoileris:
Moon EYE plan.
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:
Ir užsigardžiavimui:
Spoileris:
Jei dar kažkam neaišku ką tas neišbaigtumas reiškia, na ką, žiūrėkit, gal Madara rankos ar kojos neturi.
Išsamiau paaiškinsiu kai turėsiu daugiau laiko, tereikia tiesiog perskaityti šį skyrių ir tai ką dabar pateikiau...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-11, 12:51.Comment
-
-
ne ne xDD ne ta turejau omeny xDD nu jo, tame yra dalele tiesos xDD bet...
visi, kuriuos nuzude pain'as, buvo prikelti, jo??Comment
-
Spoileris:
Pagal tai ka pasake Nagato galima suprast kad jis sugebejo prikelti tik tuos kuriuos nuzude atkeliaves i Konoha.Paskutinis pakeitimas nuo Reshef; 2009-09-11, 17:02.Comment
-
Bet ar jum sasuke's jutsu >><< nepasirode panasi i itachio susano? Man kaskaip panasi pasirode, nu bet aisk itachis nemokejo galbut ir negalejo jos padekti su amaterasuPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Bet ar jum sasuke's jutsu >><< nepasirode panasi i itachio susano? Man kaskaip panasi pasirode, nu bet aisk itachis nemokejo galbut ir negalejo jos padekti su amaterasuComment
-
Jo as iri manau, kad veliau pilnai ivaldis Bet taip iseina, kad sasuke tikrai talentingesnis uz itachi ar ne? juk itachis nemokejo taip gerai valdyt amaterasu...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Na, o kaip su ta madaros teleportacija? Db manau aiskiai pavaizdawo kad ta teleportacija tiesiogiai su sharingan susijusi. Ir dar ta jo kauke kurios linijos sukasi ir i aki sueina.... Matet patys koks jo teleportas, kunas kaip i koki sukuri nueina.Comment
Comment