jutsu nebutinai turi buti su hand seals kad galetu nukopinti, nes tada kakashis nebutu galejas rasengano nukopint jie negali kopint kekkei genkai o jai sharinganas butu silpnas madara nebutu akatsuki lyderis
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jus ce man idomia mintį pakišot. Ar jus nepastebėjot, kad madara dar nepanaudojo MS ot ik paprasta sharingan... Nu aišku gal but nebuvo dar būtinybės, bet vistiek manau, kad su juo MS vistiek kažkas netaip.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
As nezinau kas butent netaip... Man tiesiog tokia nuojauta ir vsio... O del tos vienos akies tai nezinau, nemanau, kad turi tam reiksme nes juk kakashis irgi tik viena sharingan aki turi, bet MS gali naudot.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Destiny was fasterComment
-
Pasikartosiu, Madara turi eternal MS, kuris berods nepaklūsta įprastiems dėsniams (nesilpnina regėjimo ir t.t.)Comment
-
Ce gerai pastebejai. Bet jeigu MS naudojimas gadina regejima, o Eternal MS ji grazina ir netgi daugiau nebegadina, tai nemanau, kad jis turetu kokiu nors kitu pasaliniu poveikiu... O del to atsverimo tai nemanau nes visgi juk ir paprasta sharingan'a ir MS galima naudoti su viena akim, o eternal MS yra ju atsaka tai nemanau, kad tam reikia abieju akiu... Manau, kad tai butu perdidelis atotrukis nuo pradinio sharingan. Nors kaip ir sakiai mes nieko apie ji nezinom tad visko gali but...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpicComment
-
Ce gerai pastebejai. Bet jeigu MS naudojimas gadina regejima, o Eternal MS ji grazina ir netgi daugiau nebegadina, tai nemanau, kad jis turetu kokiu nors kitu pasaliniu poveikiu... O del to atsverimo tai nemanau nes visgi juk ir paprasta sharingan'a ir MS galima naudoti su viena akim, o eternal MS yra ju atsaka tai nemanau, kad tam reikia abieju akiu... Manau, kad tai butu perdidelis atotrukis nuo pradinio sharingan. Nors kaip ir sakiai mes nieko apie ji nezinom tad visko gali but...Comment
-
-
Comment
Comment