Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
Minato padalino Fox shakara į Yin ir Yiang. Yang cakra dave naruto, o Yin dave Jiraya toad scroll.
http://www.onemanga.com/Naruto/370/08-09/
http://www.onemanga.com/Naruto/370/13/Comment
-
Raikage turi jėgos :S Zabuzos kardas tiesiog sulūžo na kaip ir laikas bus Suigetsu pasiimti samehada iš Kisame ir kuo toliau, man atrodo, jog Killerbee yra kietesnis nei Raikage :S beje Jugo gerai užblūdo, jei dar Sasake su kokiu Amaterasu pašaudytu , greit kova baigtųsi
Long Live Hawk!Comment
-
kaskaip nusivyliau siuo chapteriu man jis kaskodel tai istemptas pasirode. O del kovos tai nemanau, kad ji greitai baiksis. Manau, kad kas nors is kitu kage isikis nes jie juk negali leist, kad raikage mirtu.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Na šitas chapteris tik patvirtino kelis dalykus:
1.danzo tikrai yra "šiknaskylė" (ir nesiruošia artimiausiu laiku pasikeist).
2.suigetsu kardas nors ir vienas ir 7 legendinių, yra nieko vertas (perlūžo kaip šakelė).
Ir iškilo keletas klausimų:
1.Kas tas išdavikas Hyuga, apie kurį Danzo čia prasitaria http://www.onemanga.com/Naruto/461/10/ ?
2.Ką Gara nuspres dėl sasukės (galėtų gara prisimint senus gerus laikus, kai jis žudė viską kas maišėsi jam po kojom ir @#?*&% sasukę, na bet aišku to nebus)Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
maniau kad idomesnis chapteris bus... kitas turbut ir ne ka geresnis, nes turbut bus pokalbis su madara...Comment
-
Comment
-
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Spoileris:Todel, kad 1- jis liepe sumeziot ir nuzudyt sasuke...
2- kai kanoha uzpuole jis slepesi su savo "elitiniais" kariais tikedamasis, kad hokage mirs ir jis taps nauju hokage.
3- jis buvo vienas is tu del kuriu kaltes Uchiha clanas buvo iszudytas...
4- he is bad guyPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
sigpic👍 1Comment
Comment