nemirs tikrai sasuke, nes tada galėčiau aš mirt laimingas. viena iš didžiausių čia mano svajonių. varyčiau vien dėl to į japoniją paspaust autoriui rankos
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska -
Nemanau, kad visas leis nors jei isigijo tai visko gali buti O dėl Sasukės mirties nebespankit visi Kišio mėgtsamiausias mangos veikėjas yra Sasukė Kaip jis gali mirti m?Comment
-
AL neįsigijo, vizmedia tiesiog nepasitenkino Amerikos tiražu ir suorganizavo šių mangų leidimą Lietuvoje. Tas pats man atrodo ir su DB. Taigi, iki jas pirks, knygas leisComment
-
Jei Sasuke ir mirs tai tikrai jau bus prie pat mangos pabaigos (geriausia būtu, kad su Naruto kartu užsiverstų :> ) o seip per šį chapterį sasuke buvo UBER COOL! Geriausios visos mangos kovos sukasi apie jį... O dabar dar įniršęs Raikage kai bulius atriedėjo nors ir jam sunku bus su Sasuke, tikrai sunku, nemanau, kad jis kietesnis už Killerbee, na gal šiek tiek, dar pora pakalikų turiComment
-
Geras chap lb. madara zadejo duoti sasukei tailed beast, bet gal sasuke jį pavoge? ten negali buti nine tiled fox nes butu neasmone, puse jo chakaros turi naruto o kita puse tie frogai. Arba jy kontorliuoja black zetsu, nes kur jis dingo? buvo su madara gi, bet db ne. Žodžiu intriga.Paskutinis pakeitimas nuo Purlo; 2009-08-22, 14:15.Comment
-
Itachi panaikino cursed seal, jo Sasuke nebeturi.Comment
-
ziauriai geras chapteris. Now sasuke will be Bad BoyPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
9tails turi neišsenkantį chakros rezervą. Jeigu kishis juos tik palyginimui sudėjo, reiškiasi Sasuke toks pat stiprus kaip 9tails (girdžiu kaip izzo nusišauna vien apie tai pagalvojęs). Nelogiškai skamba.Comment
Comment