Naruto gijų archyvas

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Autorius Deadalus
    Jau nuo praeitos savaitės žinau, kad nebus WSJ serijos mangų Šią savaitę jie atostogaują Bet žėkit, kad tik nebūtų kokį pirmadienį jau išleistos visos tos mangos.
    Tas ir nebuvo būtent Tau skirtas. Šis pranešimas skirtas apsaugoti nuo post'ų klausiančių "ar niekas nežino kodėl šiandien nėra naruto mangos?" antplūdžio.
    Ir šiaip, kad ir Japonijoje pirmadienį pasirodys, mus geriausiu atveju pasieks antradienį (pirmadienį Japonijoje išleidžiama, reikia raw padaryt ir versti), nors nemanau, kad taip bus

    Comment

    • SaimonasSako
      Manga >>> Anime

      • 2008 03 13
      • 164

      Kasnors atsimenat tuos laikus kai čia žmones diskutavo ne apie: sharingan, kas jį turi, iš kur jį gavo ir kiek jo yra lygių Jo... Geri buvo laikai... Pain'as dar buvo gyvas... Narutas "ploščių" nešiojo... Ech...
      Paskutinis pakeitimas nuo SaimonasSako; 2009-08-13, 16:36.
      Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
      NEDELSK - CLICK TO READ IT!
      sigpic

      Comment

      • Aramis

        Autorius SaimonasSako
        Kasnors atsimenat tuos laikus kai čia žmones diskutavo ne apie: sharingan, kas jį turi, iš kur jį gavo ir kiek jo yra lygių Jo... Geri buvo laikai... Pain'as dar buvo gyvas... Narutas "ploščių nešiojo... Ech...
        O paskui atėjo piktasis_kardinolas ir viską sujaukė

        Comment

        • Firo
          Obvious troll is obvious

          • 2008 06 24
          • 313

          Ypatinga tai, kad Shisui Chakra egzisuoja in Danzou (Kabuto=Orochi atvejis)
          Ech, tai neturi nieko bendra su tuo ką aš sakiau... (ne tame buvo mano point'as)

          Tavo teorijai trūksta logikos. Kisame buvo patikėtinis Madaros+dalyvavo sąmoksle. Kodėl tas sąmokslas negali būti prieš trečiąjį siekiant pasodinti į sostą Tobi? Sąmokslas pralaimi, Kisame išmetamas iš Mist, Madara lieka. http://www.animezona.net/forum/showt...=2091&page=100
          (yay numetei linką į visą puslapį~~~ TL;WR)

          Ar Kisame kėlė šumą dėl Madara nėra žinoma. Dabar padabok, sąmokslas žlunga, Madara (ar tu naudodamas "Tobi" manai, jog ten kitas asmuo ar ką?..) tampa Mizukage... KETVIRTU Mizukage - WRONG, juk ketvirtasis buvo host'as... O jei grįžtant dar anksčiau, ta ble, Kisame turėtų būti 40-60-metis pirdžius...

          Sukuriami chakros trikdžiai ne tik desspelinant, bet ir valdant
          Oj Jėzau... Man tai neturėjo skirtumo, nes aš kalbėjau apie de-spell ir chakros prigimtį, o ne patį genjutsu veikimą. De-spell pavyzdžiu pasakiau, jog ten yra svetimos chakros (kurios tėkmę sustabdai taikydamas ją) kurią mato Byakugan'as. Taip, galėjau paaiškinti paprasčiau pasakant paties genjutsu veikimo principą. (ką tu ir sakei - trigdo priešininko chakra) Kaip bebūtų, rezultatas tas pats, aiškinant iš kur ten chakra.
          Prikolas tame, jog visas šis šūdas įvyko tik dėl to, jog aš kalbėjau apie chakros prigimtį, o tu paaiškinai kaip veikia genjutsu, ką aš sumaišiau su de-spell. Tik nesuprantu kam tu tai aiškinai in first place...

          Spoileris:
          Čia gavosi kažkas panašaus kaip:

          1: Žinai tą raudoną golfą?
          2: Joa, žinau.
          1: Na, kur lietnekai krūti.
          2: Taigi žinau. Kame reikalas?
          1: Su spoileriu.
          2: ******** GI, SAKAU, JOG ŽINAU, EIK PRIE REIKALO.


          :'D

          Comment

          • Aramis

            Autorius Firo
            Spoileris:
            Ech, tai neturi nieko bendra su tuo ką aš sakiau... (ne tame buvo mano point'as)



            (yay numetei linką į visą puslapį~~~ TL;WR)


            Ar Kisame kėlė šumą dėl Madara nėra žinoma. Dabar padabok, sąmokslas žlunga, Madara (ar tu naudodamas "Tobi" manai, jog ten kitas asmuo ar ką?..) tampa Mizukage... KETVIRTU Mizukage - WRONG, juk ketvirtasis buvo host'as... O jei grįžtant dar anksčiau, ta ble, Kisame turėtų būti 40-60-metis pirdžius...


            [/SPOILER]

            :'D
            Spoileris:
            Autorius pilkasis_kardinolas
            Apie patį kaimą:
            Spoileris:
            Madara Uchiha, founder of Konohagakure and Akatsuki, was once Mizukage of the village. Kisame Hoshigaki, a fellow Akatsuki member and a member of the Seven Swordsmen of the Mist, also hails from here, and is apparently the closest to Madara. However, he defected after he tried to overthrow the government and assassinated several officials.

            pasiskaityti gali čia (nors berods jame tik pasakoma, kad jis buvo mizukage)
            Čia Mizukagių sąrašas.
            Kaip matome, jis nėra numeruotas.

            Prisiminkime šią, joje nustatoma riba tarp dviejų veiksmo laikotarpių (grubiai 80 metų).
            Dabar čia apibrėžiama kad iki to laiko nebuvo nė vieno kaimo, kaimas po lapija buvo pirmasis. Tada prasidėjo Kage rinkimai, kuriuos Madara gėdingai pralaimėjo ir pasitraukė iš kaimo po lapija.
            Įsiskaityk į šį puslapį. "Aš ten miriau" (turima omenyje ne tik Madaros pralaimėjimas, bet ir Tobio gimimas.) Iki to laiko Madara nesislapstė.
            Taigi, vienintelis laikotarpis kurio metu jis galėjo būti Mizukage yra kaimo įkūrimas, apie kurį mums trūksta informacijos.
            Tas laikotarpis apie kurį kalba ketvirtasis yra 16 metų, laikas kada lapė puolė kaimą po lapija, bet ją valdė ne Madara, o Tobi, taigi tai patvirtina teoriją, kad po pralaimėjimo Madara užsimaskavo.
            Kalbant apie tai, kad per trumpą laikotarpį pasikeitė keturi kagės (per kokius 60 metų) paaiškinamas labai paprastai - Kaimas Migloje garsėja savo perversmais.
            Ketvirtasis tikrai buvo valdomas (sakykim Tobio), taigi perversmas negalėjo vykti tuo laiku, kai Kisame buvo ištrenktas iš kaimo, kaltinamas bandymu nuversti Mizukagę, kadangi pastarąjį kontroliavo pats Madara, su kurio Kisame puikiai sutaria. Taigi Kisamės perversmas buvo skirtas nuversti 3 kagę, ir tikriausiai pasodinti į jo vietą Madarą ("Viskas eisis kur kas lengviau, kai viskam vadovauji tu, Mizukage... Norėjau pasakyti Madara).
            Logiškai pamąstome - jis nebuvo trečiasis, ketvirtasis kagė. Lieka antrasis ir pirmasis. Pripažinkime tiesą - jeigu būdamas antruoju Madara sugebėtų prarasti savo postą, turėdamas Kisamės palaikymą, tai nelogiška. Lieka tik pirmasis. Kaip žinome, pirmieji kagės yra ir įkūrėjai.
            Kovos nusilpintas su Senju Madara nesugebėjo išlaikyti savo posto ir buvo nuverstas Antrojo mizukagės. (o gal jis pabėgo užsimaskavęs Tobiu). Vėliau trečiajam valdant jis grįžo ir pamėgino nuversti pastarąjį su Kisame pagalba. Kai tai nepavyko, Kisame buvo išsiųstas iš kaimo, Tobi liko. Kadangi matome, kad jauniausiasis mizukage yra ketvirtasis, galime daryti prielaidą, kad Madara jame "sealino" beast'ą ir jo padedamas užvaldė kaimą migloje. Nenorėdamas išduoti savo asmenybės, jis paskyrė savo "statytinį" kage, pats vadovavo iš "šešėlių". Įvykus dar vienam perversmui (arba ketvirtasis be Madaros nesugebėjo suvaldyti beast'o), pastarasis iškeliauja (nemiršta, nes mirus nešiotojui miršta ir beast'as) kur sugeba ištraukti beast'ą iš savęs (o gal patenka akatsuki į nagus, kurioje kadangi netekęs savo posto ketvirtasis nenaudingas ir beastas išextraktinamas, nužudant jo nešiotoją proceso metu).
            Štai ką aš manau apie tai
            Look to their reaction man, look closely:
            Spoileris:

            Kažkaip keista, kad prieš pora metų vykusių įvykių mizukage nepamena, a?
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-13, 17:38.

            Comment

            • Firo
              Obvious troll is obvious

              • 2008 06 24
              • 313

              Jis tikrai prisidengė nauju vardu, nereikia to ir įrodynėti.

              "Taigi, vienintelis laikotarpis kurio metu jis galėjo būti Mizukage yra kaimo įkūrimas, apie kurį mums trūksta informacijos"

              The fawk? Ne itin pagrįsti žodžiai. Vien prieš ~19* (ir daugiau) metų Kiri dar valdė ketvirtasis. Prieš devyniolika metų pačiam Kisame turėjo būti ~13. Galbūt Madara niekada nebuvo tapęs oficialiu mizukage, o tik manipuliavo tikruoju(/aisiais).
              Kita. Kiti kraštai ėmė mėgdžioti Fire country. OK, Senju tapo kage. Praėjo truputis laiko, kol Madara pasitraukė iš Kanohos, tuomet dar, iki tol kol jis grįžo kautis ir buvo nugalėtas. + Tikriausiai prireikė laiko atsigauti. Manau, viso šio laiko turėjo pakakti Kiri išsirinkti kage. (kitą asmenį nei Madara)

              Tai, jog Penktoji nustebo (?) išgirdusi apie Madara manęs nenustebino, juk jis buvo užsimaskavęs (no pun intended ). (nors iš kur apie jį jie žino taip pat klausimas) Nors įdomu tai, jog jie numano Akatsuki prikišus nagus prie ketvirtojo, žinodami, jog jis buvo under genjutsu (kurią sugeba (lengviau) naudoti sharingan'o naudotojai - čia jei jis buvo paveiktas būtent tos technikos). Taip pat sakoma, jog Mist galėjo būti Akatsuki gimtinė, tad tikėtina, jog jie žino apie Madara kaip Tobi.

              Kartais tu nemanai, jog Madara kovėsi jau būdamas Mizukage su Senju? Na, jei taip, manau apie jį tikrai daugiau žmonių žinotų. (Juk Madara tuomet dar nebuvo pasislėpęs Tobi vardu)

              "Vėliau trečiajam valdant jis grįžo ir pamėgino nuversti pastarąjį su Kisame pagalba"

              Jam būtų buvę mažiau nei 13 metų. O_o (nors ja, ir tokių metų gali pasitaškyti, bet žinant jo pasiekimus, vargu ar jis iki tada jau buvo juos sukaupęs)

              Beje, Yagura buvo vienas iš tų, kuris sugebėjo visiškai valdyti savo bijuu.

              *Remiuosi Zabuza. Jis mirė 26-erių. Tas išžudimas įvyko jam esant kažkur 10-ies. 16 + 3 metai nuo įvykių su juo = 19. Kodėl dar daugiau? Kadangi jie jau buvo pagarsėję tais graduation žudymais = jie truko kurį laiką.

              Comment

              • Aramis

                Spoileris:
                Damn, kaip nepagalvojau. Kisame nežinojo kas yra Tobi. Visi samprotavimai šuniui ant uodegos. O taip gražiai viskas žiūrėjosi.
                Tačiau dėl Zabuzos Tu irgi klysti - Sakura, Narutas, Sasuke geninais tapo 12-13 metų, o Zabuza pasak tamstos skaičiavimų 26-10=16. Turint galvoje, kad jis dar nebuvo baigęs mokyklos, kai tai įvykdė, atimam dar vienerius metus, per kuriuos buvo vykdomi svarstymai, pasak Tamstos išeina, kad Zabuza išžudė visus ~ 15 metų, taip sakant peraugęs studentas. (beje, Zabuza pats pasako, kad įvykdė tai būdamas Naruto amžiaus, nemanau, kad jis tiki, kad tuo laiku Narutui buvo ~15 metų.)
                Spoileris:
                "Young boy", ir ne jam tada buvo 10 metų, o tas įvyko prieš dešimt metų + 2,5 metų shippuuden serijoms, taigi grubiai prieš~12 ~13 metų. 26-13=13. Jei Zabuza vykdė pasikėsinimą į ketvirtąjį, tai... Lame. Kisame vyresnis už Zabuza~3, jie perversmą ne kartu organizavo... Zabuza pora metų po. (bet jie jau abu buvo išmesti iš kaimo kai prasidėjo Naruto įvykiai.) Jei Akatsuki įkurta prieš 16+ metų (kai Madara puolė Konohą ji jau buvo (?) ), tai man geriausiu atveju Zabuzos perversmas gaunasi ~12 metų. Turint galvoje, kad Kisame buvo suporuotas su Itachi, itachi tuo metu buvo 13+ metų, tai jei jis paliko Konohą grubiai 14 tai 29-14=15 metų jie buvo suporuoti. Sakykim kaip tik tuo metu įvyko perversmas. Zabuza susijęs su Madara? O gal Zabuza penktąją nuversti bandė? 5 kagės per ~80 metų. Trumpokai jie ten valdė...
                Toliau dėl Kisame x Madara. Paklausiu taip: kokioje skylėje slapstėsi Madara, jei nebuvo nei Migloje, nei Akatsuki. Ir dar. Tobi puolė kaimą po Lapija prieš 16 metų kaip Akatsuki narys, bet jį į Akatsuki priėmė palyginti neseniai. Kakuzu irgi kovėsi su Pirmuoju, tačiau apie Madarą nieko nežinojo. Pastarasis galėjo slėptis Migloje. Visi tikėjo, kad Madara negyvas.
                WTF?
                DAMN, čia niekas nesiriša.
                O dėl Beast valdymo by Jinchuriki viskas labai paprasta - sugebi atsverti savo chakra beast - tu šeimininkas. (pastebėsiu, 8 - tails ne narve, kaip Naruto Lapinas). Tai reiškia, kad Kiler bee turi pakankamai chakros outpowerinti beast. Pažvelkime į Naruto formas - iki 3 uodegų outpowerina, vėliau yra įstumiamas į narvą.
                Atsižvelkime į priežastis, dėl kurių netenkama Chakros - Yagura galėjo būti sužeistas, bandė kažką gelbėti... Nesugebėdamas suvaldyti beast, jo kūnas tapo beast apvalku ir jis pilnai pavirto į savo 3 tails
                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-13, 22:03. Priežastis: Sorry, čia jau grynai minčių lietus, tikiuosi suvoksi kažką ;)

                Comment

                • Firo
                  Obvious troll is obvious

                  • 2008 06 24
                  • 313

                  "Tačiau dėl Zabuzos Tu irgi klysti - Sakura, Narutas, Sasuke geninais tapo 12-13 metų, o Zabuza pasak tamstos skaičiavimų 26-10=16. Turint galvoje, kad jis dar nebuvo baigęs mokyklos, kai tai įvykdė, atimam dar vienerius metus, per kuriuos buvo vykdomi svarstymai, pasak Tamstos išeina, kad Zabuza išžudė visus ~ 15 metų, taip sakant peraugęs studentas. (beje, Zabuza pats pasako, kad įvykdė tai būdamas Naruto amžiaus, nemanau, kad jis tiki, kad tuo laiku Narutui buvo ~15 metų.)"

                  Look it up yourself. Rašoma, jog jam 26 metai. Kaip matai, vistiek kažkokia faggotry gaunasi. Nieko negaliu padaryti, tai, jog jis išžudė kitus dešimties skamba visiškai priimtinai, tiesiog nežiūrėjau į mangą to puslapio. Pasižiūrėkit savo LT leidime, gal čia kas su vertimu blogai.

                  "Toliau dėl Kisame x Madara. Paklausiu taip: kokioje skylėje slapstėsi Madara, jei nebuvo nei Migloje, nei Akatsuki. Ir dar. Tobi puolė kaimą po Lapija prieš 16 metų kaip Akatsuki narys, bet jį į Akatsuki priėmė palyginti neseniai. Kakuzu irgi kovėsi su Pirmuoju, tačiau apie Madarą nieko nežinojo. Pastarasis galėjo slėptis Migloje. Visi tikėjo, kad Madara negyvas."

                  Skylėje? O gal jis ieškojo būsimų pakalikų? Žinome, jog jis susirado Pain'ą ir tada įkūrė Akatsuki. (No?) Jis jos akivaizdžiai nevaldė, bet tampė virvutes "from teh shadows". Tai, jog jis apsistojo Mist'e man visiškai priimtina, akshully. (Nejau aš sakiau, jog jis ten negalėjo būti?) Puolė kaip Akatsuki narys? Kad ir Yondaime įvardino jį kaip Akatsuki narį dar nereiškia, jog jis tuomet puolė Akatsuki vardu. Kakuzu galėjo žinoti apie Madara, bet jis nežinojo apie tikrąją Tobi asmenybę. (kaip ir kiti nariai apart Pain ir, manau, Zetsu)

                  "O dėl Beast valdymo by Jinchuriki viskas labai paprasta - sugebi atsverti savo chakra beast - tu šeimininkas. (pastebėsiu, 8 - tails ne narve, kaip Naruto Lapinas). Tai reiškia, kad Kiler bee turi pakankamai chakros outpowerinti beast. Pažvelkime į Naruto formas - iki 3 uodegų outpowerina, vėliau yra įstumiamas į narvą."

                  Bent Bee nebereikia jo "žaboti", I assume. Jis "sugyvena" su savo Bijuu, bet taip, tas paaiškinimas dėl Yagura man priimtinai atrodo.

                  Comment

                  • djmindziulis
                    Memento mori
                    • 2009 05 17
                    • 76

                    Pagaliau perskaiciau manga. Na bent tiek kiek ju siandien isleista yra tai man didziausia ispudi kaip narusaku fanui patiko kad sai sakurai pasake kad naruto ja myli...

                    Comment

                    • H[asas]
                      WarGod'az

                      • 2009 05 22
                      • 125

                      Paskutinis chap'as buvo toks seip sau, o stai sekantis bus jega jauciu

                      Comment

                      • madaralt
                        Rimtas forumo narys
                        • 2009 02 28
                        • 112

                        Jo kitas chapteris bus tikrai nesveikas
                        sigpic

                        Comment

                        • H[asas]
                          WarGod'az

                          • 2009 05 22
                          • 125

                          Sasuke islys is kamurkes

                          Comment

                          • Blizzard
                            GFX maker


                            • 2009 03 25
                            • 224

                            ir turbut bus priverstas sulyst atgal

                            Comment

                            • H[asas]
                              WarGod'az

                              • 2009 05 22
                              • 125

                              Galimas ir toks variantas

                              Comment

                              • Miyuki-san
                                I am who I am

                                • 2009 03 01
                                • 96

                                man kas butent db nepatinka mangoj, kad sakura zino, kad naruto ja myli, ir kad naruto zino, kad hinata ji myli.. ir kad dabar visa konoha gerbia naruto....nu per daug gerai...xDD

                                Comment

                                Working...