As irgi nelabai supratau delko ino verke... Bet pagaliau bent siektiek veiksmo Geras chapteris, bentjau Danzo paslaptis atskleista Kaskodel atrodo, kad sakura taps kurkas svarbiasniu char'u nei dabar.
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic -
Spoileris:jums kazka sako Sasuke retrieval arc? Shikamaru nori pats pagauti Sasuke,o jam patekus i konoha,jo laukia mirtis (jis yra missing nin).Comment
-
Man rodos kuo toliau tuo bus sunkiau tiek Naruto tiek Sasukei tiek visiems Konohoje. Danzou gavo akį iš Itachio draugo tikriausiai. Taigi Madara išdavė Sasuke. Ino verkia, nes visi nusprendė atsikratyti Sasuke. Sakura kiek pastebėjau po tu ašarų bando vaidinti "Suaugusią"Comment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Haha, jis turėjo omeny, jog ar dar prieš tai galvojai taip.
On topic: yay, šis chap'as buvo jau šis tas. :3
Tas Shisui (haha, garbanius... *cough* j/k) man kelia įtarimą... jis turėjo normalų sharingan'ą, bet turėjo neįprastą sugebėjimą? (tik ne itin aišku, ar jis -vienintelis- turėjo jį. Beje, jis ir užcast'ino Mizukage, taip išeina... tikriausiai.)
Dėl Byakugan'o sugebėjimo pamatyti tą genjutsu: lievai suvelsiu, bet kage smegenyse/galvoje (lol) tikriausiai pastebėjo kitą chakra.
Ne, dabar jis Genjutsu tikriausiai nenaudoja. (na, bent ne tą jis turėjo omeny sakydamas) Jei ir naudotų, tai ant to Iron country guy, o apie jį kolkas nieko neužsiminė. (galbūt dar nespėjo patikrinti, o Danzou tuo tarpu galėjo ją atšaukti, bastard. :'D)
Dėl išjungimo - galbūt geresnės žinios medicinoje padėjo tai pasiekti Mist'ui? (bet joa, -galbūt-, nežinom detalių...) (ir dar, ar tik kartais Orochimaru Mist'e neturėjo savo lab'ų? (per anime buvo, per mangą dunno... hmmmm. :3))
Kurmi, tas sargas dar norėjo kažką pasakyt, bet pertraukė jį... Ir meh, Sakura tipo tough dabar, bet kaži ar atėjus reikalui ji tokia išliks, nors galbūt, for a change... >_>
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Wtb Ultimate change of Courses!
Naruto Susitinka su Sasuke , Sasuke papasokoja apie Itachi ir naruto sutinka jam padeti lol Naruto is mising nin Danzo plans are Ruined.
p.s Noreciau pamatyti Sakuros face expresion jai naruto stovedamas su sasuke pasakytu "Sakura ur annoning weakling who can't even cling to her life" butu Lol
p.s.s She deserves it!Comment
-
Spoileris:Haha, jis turėjo omeny, jog ar dar prieš tai galvojai taip.
On topic: yay, šis chap'as buvo jau šis tas. :3
Tas Shisui (haha, garbanius... *cough* j/k) man kelia įtarimą... jis turėjo normalų sharingan'ą, bet turėjo neįprastą sugebėjimą? (tik ne itin aišku, ar jis -vienintelis- turėjo jį. Beje, jis ir užcast'ino Mizukage, taip išeina... tikriausiai.)
Dėl Byakugan'o sugebėjimo pamatyti tą genjutsu: lievai suvelsiu, bet kage smegenyse/galvoje (lol) tikriausiai pastebėjo kitą chakra.
Ne, dabar jis Genjutsu tikriausiai nenaudoja. (na, bent ne tą jis turėjo omeny sakydamas) Jei ir naudotų, tai ant to Iron country guy, o apie jį kolkas nieko neužsiminė. (galbūt dar nespėjo patikrinti, o Danzou tuo tarpu galėjo ją atšaukti, bastard. :'D)
Dėl išjungimo - galbūt geresnės žinios medicinoje padėjo tai pasiekti Mist'ui? (bet joa, -galbūt-, nežinom detalių...) (ir dar, ar tik kartais Orochimaru Mist'e neturėjo savo lab'ų? (per anime buvo, per mangą dunno... hmmmm. :3))
Kurmi, tas sargas dar norėjo kažką pasakyt, bet pertraukė jį... Ir meh, Sakura tipo tough dabar, bet kaži ar atėjus reikalui ji tokia išliks, nors galbūt, for a change... >_>
P.s. Yay, dėdė Firo iš atostogų parsivilkoComment
-
Na, kaži ar jie bus tiek mažai informuoti apie sharingan'ą. Shisui buvo Itachi kaip "vyresnysis brolis", kažkur sakoma. Galima spręsti, jog juos skyrė pakankamas metų skirtumas. O Shisui buvo pagarsėjęs savo greičiu, rods. Tikriausiai tai yra įrodęs kovoje. Žodžiu, jis buvo full-fledged shinobi.
Ketvirtasis, huh? Ar jis kartais neturėjo būti Madara? (Gal Madara tik po visų šių įvykių perėmė 4-ojo kūną or smthng, lol?) Na, jei kažkaip~ tai nebuvo jis, ką apie tai, jei Kanoha privertė juos žudyti KG turinčius asmenius kurie kėlė grėsmę jiems? Silpnino priešą iš vidaus...
De-spell (tipo genjutsu atšaukimas) veikia tokiu principu: sutrigdai/sustabdai priešininko chakros tėkmę smegeninėj, jei neklystu. (man rods, tu buvai šį tą sumaišęs)
Na, pačiam pasiūlyti save kaip alianso galvą būtų kiek įžulu, tad kodėl gi nepasinaudojus kitu asmeniu ir to pasiūlyti.
Raikage labai impulsyvus, tad nieko keisto čia, bet kai paminėjai, tas suskis pertraukė tą sargą kai jis dar norėjo kažką pasakyti...
Ne, neturėjau omeny, jog pats Orochi prisidėjo, tiesiog galbūt jo pagalba jie patobulino savo metodus. (galbūt žmonės su juo dirbę, galbūt radę jo slėptuves ar kažkas pan.)
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
Comment