As nesakau, kad blogas chapteris tiesiog kages galetu atrodyti kietesni, be cia tik man taip noretusi nezinau kaip kitiems
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sasuke/Naruto nelabai turi kokio veiksmo imtis. Aš irgi norėčiau tikėt, kad Danzo netaps lyderiu, nes jis užsitraukęs mano nemalonę nuo pat tada, kai pasirodė mangoje. Kažkas jame mane baisiai atbaido. O dėl Kagių, tai man jie visi tokie kvaištelėję biški atrodo, bet tame ir linksmumas. Visgi, reikia džiaugtis, kad Naruto mangoje rimtumas neužgožia juokingų scenų ir būna iš ko pasišaipyti.Comment
-
As visgi manau, kad jie yra pakankamai kieti, bet manau, kad kiekvienas is ju kartu yra pakankamai spalvingos asmenybes todel ir neatrodo labai kieti...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Labai ten iš jų kova gautųsi. Naruto vėl ant kelių maldautų Sasukės grįžt į Konohą, o tam būtų ant tiek nusispjaut, kad galėtų apsisukt ir nueit tolyn.xD Be to, nepasakyčiau, kad veiksmo dabar trūksta. Kagių meeting'as gan svarbus veiksmas, tik galbūt ne visiems....Comment
-
Man tikrai neidomu ziuret kaip susede diskutuoja kages nebent kazka sokiruojancio nusprestu^^Comment
-
Kažkaip labai nuvertinate Kishį.Comment
-
Ahh! Visau pamiršau. Ar tik ne per daug Naruto visiem prisižadėjo? [Kind of a Joke]Comment
-
Vo čia tai prikolasDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
As ir kai pamaciau lydziaus jei kas kada rasit kazka panasaus imeskit visi linksmai pasijuoksim
Stai dar keleta prikolu radau gal jus jau matet nezinau, bet vistiek patalpinu Sunku iskaityt taip kaip nors prisitraukit...
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo H[asas]; 2009-08-02, 12:40.Comment
Comment