Na ka sis chapter buvo gan idomus! Ypac Vieta su Sakura lol Drama incoming!Laukiu nesulaukiu kito chap
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Taip ir maniau, kad Sai šitaip Sakurai išpliurps. Daug užslėptos tiesos, daug ašarų. Echh, sunku Naruto, sunku.
Įdomu, ar kagės sutiks, kad Danzo būtų jų lyderiu. Kažkaip nelabai man tikisi.
Offtopic:Spoileris:Man visad vaidenasi, kad Kardinolo nick'as yra "Piktasis Kardinolas", o ne "Pilkasis".xDDComment
-
-
Taip ir maniau, kad Sai šitaip Sakurai išpliurps. Daug užslėptos tiesos, daug ašarų. Echh, sunku Naruto, sunku.
Įdomu, ar kagės sutiks, kad Danzo būtų jų lyderiu. Kažkaip nelabai man tikisi.
Offtopic:Spoileris:Man visad vaidenasi, kad Kardinolo nick'as yra "Piktasis Kardinolas", o ne "Pilkasis".xDDComment
-
Manau, kad visai neblogas chapteris ir dabar tikrai isitikinau, kad siti kages mazai ko verti... Kaip jie visi issigando del madaros, juk jis tik vienas ir kaskada pralaimejo vienam kagei... Dabar kai pagalvoju tai juk sasuke ir naruto butu stipresni kages...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Ir dar. Sunkiai man suprantamas tas pasakymas, kad Danzou užims Tsunade vietą. Negi čia kvepia perversmu?
Spoileris:
http://www.onemanga.com/Naruto/458/03/
Ir man jau atsibodo ta beprasmė diskusija, kas stipresni - 5 kage ar Madara ir Senju.
Ypač kai tereikia pažvelgti porą post'ų atgal.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-31, 12:43.Comment
-
Ne ne ne ne!!! Kodel istorija sukasi į šitą pusę? O kaip Hinatos jausmai? Kažkaip Danzo labai sekasi, jam net stengtis nereikia ir jį visur lyderiu padaryt nori... Na tikiuosi Gara nesutiks su tuo, arba bent Sasuke greitu laiku įsikiš Niekad negalvojau kad taip pasakysiu, bet: Go Sasuke!Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Jums neatsibosta skųstis? Viskas ten yra taip kaip ir turi būti. Kiekvienas Kage yra indvidualizuotas, tai nėra gumos tempimas. Aš niekaip nesuprantu ko jūs tikitės - kad Sasuke pultų kaip galvą pametęs? Tai tolygu savižudybei.
Iš esmės, niekada manga nesugebės patenkinti visų. Nemanau, kad Jūs, tiek laiko skaitę šią mangą taip nei iš šio nei iš to galite imtis skųstis, nors viskas joje yra gerai...Comment
Comment