as irgi taip manau - po to visi tik dar labiau nores Sasuke nuknekcinti
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Mano Teorija.
Sasuke susikaus su Danzo ir gaus i kaulus! Atbegs naruto paverks , tada Flashback pora , tada iskazkur atsiras koks Medical ninja or some shit arba kakashis tada Sasuke atiduos naruto savo Sharinga ir bus some seriouz bussiness.o tada Naruto kicks Danzos ass ir is kazkur atsiranda madara ir tada naruto vs madara zinoma bus koks 250 flash back ir random crap talking bei ... more random crap.Bet cia kaip as isivaizduoju ir kaip butu idomiau negu OH yay Friends UNITE! DOUBLE FALCON KICK!Paskutinis pakeitimas nuo Mahiko; 2009-07-24, 13:30.Comment
-
Akis uždengta dėl sužeidimo, tad miraculously kaži ar sharingan atsiras, bet bent trumpam galėtų. (Itachi buvo davęs savo MS Sasūkei)
Ką darys Naruto ir the fags? Jie varys į tą susitikimą ar grįš į Kanoha? (ar bent lauks pusiaukelėje?) Jei varytų į susitikimą, jie galėtų mėginti sustabdyti Sasuke, bet pagal idėją jiems ten negalima~.
Kaip ir tikėtasi, Sasūkė užkibo ant Madara kalbų ir gerokai nekenčia Danzou.
Taigi, jie dėl to Sasūkės net karą žada pradėti, lulz. (na, tikriausiai tik jo "laida") He's worth it, ya biatches...
Taigis, tuoj ir Sai su Sakūra atvarys ten, heh~.
Reikia laukt kito chap., šiuo labai mažai pasistūmėjo... (jaja, nereikia man primint, jog prasidėjo susitikimas, Naruto kalbėjo su Raikage bla bla bla...)Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-07-24, 13:32.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Akis uždengta dėl sužeidimo, tad miraculously kaži ar sharingan atsiras, bet bent trumpam galėtų. (Itachi buvo davęs savo MS Sasūkei)
Ką darys Naruto ir the fags? Jie varys į tą susitikimą ar grįš į Kanoha? (ar bent lauks pusiaukelėje?) Jei varytų į susitikimą, jie galėtų mėginti sustabdyti Sasuke, bet pagal idėją jiems ten negalima~.
Taigi, jie dėl to Sasūkės net karą žada pradėti, lulz. (na, tikriausiai tik jo "laida") He's worth it, ya biatches...
Reikia laukt kito chap., šiuo labai mažai pasistūmėjo... (jaja, nereikia man primint, jog prasidėjo susitikimas, Naruto kalbėjo su Raikage bla bla bla...)Comment
-
Reikia laukt kito chap., šiuo labai mažai pasistūmėjo... (jaja, nereikia man primint, jog prasidėjo susitikimas, Naruto kalbėjo su Raikage bla bla bla...)
Dėl akies aš juokavau jei ką.
Dėl Danzou - jo visi nekenčia. Nieko naujo. Karas kils tuo atveju, jei Danzou negaus hokage posto, o jį gaus Kakashi ar pan. Kitu atveju tai ne karas, o tik savivalė, kurios dėka visi taptų mis nin.
Naruto tikrai kaiman negrįš po tokio kelio įveikto, gal Sasukei puolant įsigaus vidun. Nepamirškim ir Madaros planų, man tai primena diversiją, Sasukė su savo teamu kaip statytiniai.
Taip kad...Comment
-
jop manau kad sasuke ten nusiunte tik taikinio vaidmeni suvaidint juk tam kambari sedi 5 kages kiek durnam reike but kad ant ju rautis vienu metu , o jeigu jis nepalnuoja rautis tai kokio velnio jis ten nuejo.. galejo betkur palaukt kol danzou pasirodys.
delto kad niekiek manga nepasistumejo, tai nereikejo spoileriu skaityt ir tada butum nustebintasComment
-
jop manau kad sasuke ten nusiunte tik taikinio vaidmeni suvaidint juk tam kambari sedi 5 kages kiek durnam reike but kad ant ju rautis vienu metu , o jeigu jis nepalnuoja rautis tai kokio velnio jis ten nuejo.. galejo betkur palaukt kol danzou pasirodys.
delto kad niekiek manga nepasistumejo, tai nereikejo spoileriu skaityt ir tada butum nustebintasComment
-
Zmones gi sasuke turi amaterasu... Zinoma normalioj ir teisingos kovoj jam nebutu daug sansu isgyvent, bet juk dabar jam uztenka is pasalu "pazvelgt" i juos ir jie uzsiliepsnos neuzgesinamom liepsnom. Manau, kad tai ir yra jo planas, pasiust amaterasu ant danzo. Ir manau, kad jis taip pat supranta, kad madara ji siuncia tik kaip taikyni... O del naruto tai man kuo toliau tuo labiau nepatinka toks jo pasikeitimas, kazkaip per didele auka jis man tampa...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Zmones gi sasuke turi amaterasu... Zinoma normalioj ir teisingos kovoj jam nebutu daug sansu isgyvent, bet juk dabar jam uztenka is pasalu "pazvelgt" i juos ir jie uzsiliepsnos neuzgesinamom liepsnom. Manau, kad tai ir yra jo planas, pasiust amaterasu ant danzo. Ir manau, kad jis taip pat supranta, kad madara ji siuncia tik kaip taikyni... O del naruto tai man kuo toliau tuo labiau nepatinka toks jo pasikeitimas, kazkaip per didele auka jis man tampa...
Ir dar. Kai stiklinė stovinti už pusmetrio dvejinasi dėl prasto regėjimo, kažin kiek šansų kad Sasuke nesusidurs su kažkuo prie įėjimoComment
-
Beto užpulti is pasalu "shonen" mangoje yra neimanoma Nes čia egzistuoja tokie dalykai kaip: killing intent, evil aura, chakra ir taip toliau ir taip toliauDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic👍 1Comment
-
Comment
Comment