Bet kažkaip keista kad labai jau anksti atsirado visų serijų chapteriai šią savaitę Bet idomu kaip Danzou reguos į Naruto atsiradimą tame susirinkime?
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Trinu rankas iš džiaugsmo Tuoj bus ginčas (Savo pastebėjimams redaguok aną post'ą, aš šį pakoreguosiu, nes vistiek, kaip jau be konflikto su Firo?
Arba Sleepy Fans metė Bleach ir verčia tik Naruto, todėl greičiau vertimas vyksta, o manga ketvirtadieniais Jap išeina, arba, pirma Sleepy verčia "Naruto", o kitas team - "Bleach"
EDIT
Būtent bus atvirkščiai: Naruto kaip brolis Konohamaru, kuris jį gerbia. Itachi buvo brolis, kurio Sasuke nekentė. Viskas pagrįsta Naruto ir sasuke opozicijomis. Taigi ir Kono su Naru puikiai sutars.
Man tie garai nerimą kelia. Kas tai per jutsu? water? wind? va kas man neaišku. O fire pasakiau dėl judesių, priminė Sasukės
Beje, dar vienas dalykas. Dėl juodų darbelių vedu prie Pain Hanzo mūšio, nes manau, kad ten buvo ir Danzou, tik išnešė savo kailįPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-16, 21:01.Comment
-
-
Geez, man Sai toks fainas vis toliau daros.
O dėl Danzo, kas išvis tą idiotą išrinko į Hokages?
Dar ta bobulencija su diediku, tipo iš aukštesniųjų.
Erzina ir patys nežino į kokį pavojų save stato.
Manau, kad jie vien pabendravę su Danzo turėtų suprast, kad jis evil planų turi.
Arba patys aukštesnieji evil planų turi ir jie padės Danzo juos įgyvendint.
Vienžo, painoka čia daros.Comment
-
Manau, kad jie vien pabendravę su Danzo turėtų suprast, kad jis evil planų turi.
Vienžo, painoka čia daros.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Vienžo, painoka čia daros.
Dabar Danzou valdo dvi grupuotes (ANBU ir ROOT), taigi valdžia neteko pusiausvyros
O Danzou tapo kage dėl savo griežtų pažiūrų (nors ir neminima, bet jis tikriausiai ne kartą gelbejo Konoha, kad juo taip pasitiki). Žmonės, juk karo padėtis, kaimas sugriautas, reikia tvirto vado (bent taip argumentavo Danzou)Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-16, 20:54.Comment
-
Bent man į galvą šovė, jog Wind, tipo jis jų mestus šūdus atpūtė atgal ir gg-ino, bet prikolas tame, jog jie nieko nebuvo jam išmetę... kažkokia įdomi jutsu jau labai... :\
Beje, jei nemaišau, Stalinas buvo norm. leftist'as, tik kad authoritarian.
-
Naruto ir Danzou giminės? Wind juk labai retas elementas. Kokią pirmą affinity turėjo Ketvirtasis?Comment
-
Gal ir retas, bet jis nesiriboja vien tik giminystės ryšiais.
Velniai žino, spėčiau, jog Fire, bet čia tik for teh lulz. (tipo ant jo švarko buvo kažkas panašaus į ugnį)
O galbūt net koks Lightning. (gal dėl to jam ir nepavyko rasengano panaudoti su savo elementu, nors veikiau, jog paprasčiausiai buvo pernelyg sunku...) EDIT: fail'inu, juk rasengan'as pats nėra Wind technika, lol.
@Deadalus: Wind nėra vienintelis elementas su kuriuo būtų galima panaudoti rasengan'ąPaskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-07-16, 21:53.
-
Comment
Comment