Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Dekui uz linka, as jas buvau skaites bet primirses... Ir seip jai ka tai manau, kad pirmas jas mums parode blizzard
Dar kartely perskaitciau ir dar karteli likau suzavetas... Nu taip ten nieko nesakoma apie ju mirti pabaigoje, bet as vistiek manau, kad kaskuris tures mirti
Paskutinis pakeitimas nuo destiny; 2009-06-16, 19:50.
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
Dekui uz linka, as jas buvau skaites bet primirses... Ir seip jai ka tai manau, kad pirmas jas mums parode blizzard
Dar kartely perskaitciau ir dar karteli likau suzavetas... Nu taip ten nieko nesakoma apie ju mirti pabaigoje, bet as vistiek manau, kad kaskuris tures mirti
Na, visko gali būti, tiesiog aš savo endingą būtent šia teorija parėmiau
ten yra teorija apie pain kaip rytu pasaulio dieva o naruto kaip kriskcionisko pasaulio dieva... pagal ta teorija jeigu ji vystysis iki pat galo, naruto kaip ir turi pasiaukoti kad atnestu taika pasauliui...
ten yra teorija apie pain kaip rytu pasaulio dieva o naruto kaip kriskcionisko pasaulio dieva... pagal ta teorija jeigu ji vystysis iki pat galo, naruto kaip ir turi pasiaukoti kad atnestu taika pasauliui...
Siaip yra dar viena teorija, kur SasukexSakure + NarutoxHinata = first japanese emperor. Tai irgi vienas is variantu,jog nemirs. Ten tas ciuvas yra sukures tris teorijas. Ir pagal jo paskutinius komentarus. Viskas vyksta pagal SasukeXSakura, NarutoxHinata teorija.
Ką gi. Kaip ir minėjau, Danzou Naruto kol kas nepaleis Bet pasirodo, kad norint tapti Hokage, tave turi patvirtint jonins balsavimu. Root tikriausiai tame reikale nedalyvauja. Taigi, Danzou kol kas tik laikinai eina šias pareigas , bent iki Jounins nebalsavo. Naruto sužinojo, kad Sasuke yra Akatsuki narys. Sai nebus naudingas team7, nes negali kalbėti apie root.
dar cia daug kas neaisku, gal madara dar kokiai nors organizacijai priklauso...
p.s. tas nauajs chapter nieko naujo neparodo...
Šnekant apie paranoją... Kiek S klasės lygio nusikaltėlių organizacijų gali būti? Šlaistosi dvidešimt organizacijų ir visos Jinchuuriki medžioja overcrowded, kaip anglai sako Ir kas svarbiausia - vienai Pain, kitai Tobi vadovauja
Madara priklauso tik Kirigakure bei Akatsuki, o tamstos dar vienos organizacijos "atradimas" niekuo nepagrįstas.
Ir šiaip, kodėl, atskleidė šį bei tą naujo. Danzou nėra pilnateisis hokagė, bei neketina žudyti Naruto. Va tau ir naujienos
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-06-19, 12:29.
Comment