Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kisame kiek atsimenu tai Killerbee medzioja(tik man idomu ar jis turi tiek jegos vienas Eight tailed beasta sutramdyt)Comment
-
na tipo pas jį daugiausia chakros iš visų akatsuki, tai gal jis laimėtų ne dėl jėgų, o dėl to, man ta chakra tai kaip ištvermė asocijuojasi, o kas ištvermingesnis tas ir laimi
aišku jeigu jam rankas nukapos tada jis sealu negalės daryt , bet juk jie abu swordsmenaiComment
-
Nemanau, kad toj kovoi daug reiksmes tures kuris geresnis kardininkas... Zinoma kisame su savo kardu kaip ir neisskiriamas, bet killerbee juos naudojo tik pradzioje, juk kai igaus tailed beast'o pavidala jis kardu nenaudos. Manau esme sudarys ju naudojamos ninje technikos. O man atrodo, kad kisame turi didesni ir geresni techniku pasirinkima...Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Nemanau, kad toj kovoi daug reiksmes tures kuris geresnis kardininkas... Zinoma kisame su savo kardu kaip ir neisskiriamas, bet killerbee juos naudojo tik pradzioje, juk kai igaus tailed beast'o pavidala jis kardu nenaudos. Manau esme sudarys ju naudojamos ninje technikos. O man atrodo, kad kisame turi didesni ir geresni techniku pasirinkima...Paskutinis pakeitimas nuo H[asas]; 2009-08-02, 20:58.Comment
-
Suprantu, bet Shukaku buvo Sand gyvunas ir air naudojo^^
Zimsa naruto manga skaityt gali cia www.onemanga.comComment
-
Suprantu, bet Shukaku buvo Sand gyvunas ir air naudojo^^
Zimsa naruto manga skaityt gali cia www.onemanga.com
Ir dar. Nepamirškime kas yra Tailed beast. Tai chakros sankaupa realiame pavidale. Kisame kardas turi savybę siurbti chakrą. Jei neklystu, ji vėliau pereina Kisamei. Iš ęesmės, tikiuosi supratote kur link sukuComment
Comment