Na pabaiga tai tikrai dar nearti, nei po ir ne 10 ar 20 chapterių neįsivaizduoju užbaigiamų visų niuansų.
Naruto gijų archyvas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
👍 1
Comment
-
-
Comment
-
neverkit jus del tos hinatos geriau verktumet del kakashio Normalu kad vykstant tokiems ivykems chepteriai atrodo per trumpi man jie dabar kad ir 30psl butu vistiek per trumpiPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Comment
-
taj as ir nemanau kad kakashis mire, bet man jo vistiek labiau gaila nei hinatosPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Hmmm... vat važiavau iš stoties į butą ir galvojau, kur man šita situacija taip jau matyta.. (taip, neturiu daugiau kas veikt, apie Naruto galvoju.. >.>'')
Ir man čia labai primena kai per DBZ Cellas numynė A-16 galvą, ir tada Gohanas katapultavosi į SSJ2. Tas A-16 nebuvo pernelyg svarbus personažas, kaip ir Hinata beje.. bet ir Gohanas, ir Naruto žiauriai papyko. Tik Naruto atveju, tai, ko gero, ne SSJ2, o SuperFox6Beta. Or whatever >.>''👍 2Comment
Comment