Shinobi World War Arc aptarimas.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • pilkasis kardinolas
    Rašytojas

• 2011 07 25
    • 266

Naujas skyrius. Jokey Boy. (Naruto 557 skyrius)
    [url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]

Comment

• KYUBI
      Narys
      • 2009 07 12
      • 59

Naujas skyrius 558 Cabutos trump card

Comment

• nemesis
        Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
        • 1178

Taigi Narutas uzverte senaji kage tik su clone? WTF? Toks vaizdas, kad shinobiu armija gali susirinkt smutkes ir keliaut namo, vis tiek jie netures ka veikt, jei net su keleta klonu nesutvarko. Vieninteils daykas kuris patiko siame chapteryje, kad Muu vis dar gyvas ir ko gero pamatysim Kabuto "trump card'. Ko gero tai bus ultra mega super duper slapstasis karstas kurio pats Madara prisibijo. ORO dar gyvas

P.s. Pasigendu Itachio, Kakashio, Sasukes ir Madaros. Tikiuosiu jie greitai grys

Comment

• Virtual
          Naujokas
          • 2011 06 28
          • 12

Dar pagalvojus, galimas daiktas, jog ten gali but Naruto tevas (Minato)... Nes pats Kabutas sake jog jis dar istobulino ta prikelimo technika, o ankstesniuose chapteriuose kur buvo Naruto mama pasakojo jam istorija, kai Minato gerokai aptalze Madarai kaulus, realiai imanomas ir toks atvejis.

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
            • 1178

Tai neimanoma. Minatas jau dali saves buvo susedines Narute.

Comment

• tobyy
              Narys

• 2009 10 20
              • 80

Naujas skyrius 559.
              http://mangastream.com/read/naruto/94539395/1
              Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
              Legendary ninja of nine tails...

Comment

• pilkasis kardinolas
                Rašytojas

• 2011 07 25
                • 266

Ačiū Tobiui, už pranešimą apie naują skyrių, kažkaip per darbus pražioplinau.

Dabar toks paprastas klausimas - kas po galais čia vyksta? Madara x Madara? Kas iš jo pakalikų galėtų būti dar gyvas? Jo brolis?

Comment

• tobyy
                  Narys

• 2009 10 20
                  • 80

Na taip, mano pirmosios mintys kad Tobi tai Madaros brolis, bet "Gal" tai kokia nors panaši technika kaip Mū 'Splitting Technique' kuria Madara irgi mokėjo ir pasidalino į dvi dalis, norisi daugiau sužinoti, ir tie pirmieji Madaros žodžiai dabar neaišku iš kur jis žinojo apie Nagato ir išvis kada jis mirė?
                  Chapteris įdomus patiko Naruto ir Hinatos susitikimas.
                  Ps.
                  Bet tikriausiai mirė per kovą su Hashirama.
                  Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...

Comment

• Deadalus
                    Forumo maniakas

• 2009 04 22
                    • 470

Mano reakcija irgi buvo panaši. "Madara miręs? Tai kas per velniais slepiasi po ta kauke?" Nors čia gali būti ir Madaros brolis, o gal net ir Obito. Įdomiai čia Kishis pasielgė...

Comment

• Virtual
                      Naujokas
                      • 2011 06 28
                      • 12

taip ir maniau kad toj dezej bus tikrasis madara, bet dabar dar daugiau klaustuku kas kaip ir kodel as abejoju ar po kauke madaros brolis, nes realiai tai kai "madara" pamate kas toj dezej issigando ir nepasake nieko, reiskias cia kazkiek susije, taciau tik is dalies... idomus chapteris tikrai sitas :P

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
                        • 1178

WTF? Who is that dude under mask?. Visi ilga laika buvom isitikine, kad po kauke yra Madara Uchiga. Haha gryztam prie Obito? Danzo? Sasukes tevas? uchiha kagami? Dar iskyla vienas klausimas kaip Madara gali but susijas su Nagato? Uz to irgi turetu sleptis idomi istorija. Overall good chapter and big twist in story. GJ master KIshimoto!

P.s. Ir keisciausia, vakar juokiausi ziuredamas sia teorija http://www.youtube.com/watch?v=AIhHQDA7a8I . O dabar net baisu pasidare.:S
                        Paskutinis pakeitimas nuo nemesis; 2011-10-12, 20:14.

Comment

• pilkasis kardinolas
                          Rašytojas

• 2011 07 25
                          • 266

Prisimenant, kad Zetsu yra Hashiramos klonai, labai gali būti, jog ir "Tobi" (manau tikslinga jį dabar taip vadinti) gali būti kažkas tokio. Turint omeny, kad keitėsi "Tobi" kaukės laikui bėgant, buvo galima numanyti tokį akibrokštą. Bet juk Kisamė, kagės, pats Tobi apie tai šnekėjo, kas jis yra.

Comment

• tobyy
                            Narys

• 2009 10 20
                            • 80

Įdomu būtų sužinoti daugiau apie Zetsu, ir Naruto kova prieš Black Zetsu gaila bet nebuvo parodytą. Na o dėl fake Madaros manau jis kažkoks bandymų padarinys kuris bus susijęs su Zetsu, jis mano manymu Madaros klonas, beto tai nesvarbu jis Ninja su rinnegan.
                            Bet įdomu, kaip dabar Kishis pasielgs laukiu susitikimo Naruto, Bee, fake Madaros, Madaros, Jinchuuriki.
                            Dar kažin ar dagyvens Madara iki šito meeto.

Comment

• Tryer
                              Narys

• 2009 09 27
                              • 77

Na, pirmiausiai reikia priimt labai akivaizdų faktą. Tobi nešioja kaukę ir nerodo savo veido kitiem. Privalo būti logiškas paaiškinimas kodėl taip yra. Tai negali būti kažkos random šiaip veikėjas kurio veido niekas nėra matęs, nes tuo atveju jam nereikėtų kaukės.

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
                                • 1178

As labai viluosi, kad Tobis nera Madara. O veikeja kuri yra uz kakukes turim zinoti, nes tada koks tikslas jam deveti kauke?

Comment

Working...