Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...
dabar idomu kur Narutas nukeliaus pirmiausia? Pas Kakasi kuris kovoja pries 7 swordmens of the mist? Ar i pati kovu sukuri, kuriame siuo metu kovoja Team 10? Gal tiesiai pas Kabuta? O gal Madara pastos jam kelia?. Visai tai suzinosime kitame chapteryje
Paskutinis pakeitimas nuo nemesis; 2011-04-14, 22:08.
Tada karas baigtusi per anksti. Labiausiai tiketina, kad jis prisijungs prie Kakasio ir Sakuros kovos, vis gi jie viena komanda. Dar yra galimybe, kad prisijungs prie Gaaros, nes nelabai tikiu, kad jis su kaskuriuom is kagiu (neprisimenu to didzianosio vardo), paims 5 kages. O seip mano nuomone finaas turetu buti keturguba kova Madara vs Kabucimaras vs Sasuke vs Naruto. Butu toks geras pasitaskymas Kiekvienas uz save Bet aisku to nebus Kisis isves kovas 1 vs 1 visus kovotojus ir epiniai dialogai vel zudys mane
gal zinai kaip istrinti zinute? prisidirbau biskiuka.
Zinute gali istrinti tik moderatoriai arba adminai ... Arba reikia tureti tokia "juostele" (<-- nezinau kaip kitaip pavadinti xD ...) virs avataro ... Bet pas tave tokios nematau ...
Comment