Naruto 530 skyriaus aptarimas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Naruto 530 skyriaus aptarimas

Sveiki.

Prieš pateikdamas naujo skyriaus adresą, turiu trumpą pastabą. Matydamas forumo dabartinę padėtį, be to, turėdamas ir svarbesnių reikalų bei rūpesčių, manau apleisiu šių skilčių priežiūrą - kai kurie jūsų tik dėl to apsidžiaugs.

Smagu su jumis buvo. Gal ir ne visada taip atrodė, bet naujovės lyg ir prigijo, tikiuosi, mano moderavimas naudos jums atnešė - ir dabar jaučiatės čia kaip namie. Ačiū už viską. Tikiuosi, kad neprireiks, tačiau karts nuo karto pravalysiu visas nesąmones, nors berods, jų kaip ir neliko. Pagaliau išaugote iš Narutardų darželio lygio, kaip su panieka ne vienas atsiliepdavo apie senąsias temas? Gal ir keista čia be mano bumbėjimo Jums bus, bet, ką jau padarysi. Gražiai elkitės

Taigi, 530 skyrius. Ačiū už viską.

8
    5 (puikus)
    0%
    1
    4 (geras)
    0%
    3
    3 (vidutiniškas)
    0%
    4
    2 (prastas)
    0%
    0
    1 (blogas)
    0%
    0

The poll is expired.

• Kanda
    Rašytojas

• 2010 09 25
    • 236

Kaip graudziai parasei....XD Na jap Naruts vel apvyle... o INOS veidas 4 ar 5 psl atrodo tragiskai XDDD
    DA , tumblr :P

Comment

• Fullmetal(aurimas)

patiko veiksmo daug

Comment

• nemesis
        Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
        • 1178

nesuprantu ko tiek daug skiriama demesio Team 10, kaskaip, nei apie hinata, kuri parode aiskius jausmus Narutui( per pain invazija) nepletojama , nei Team Guy kuri mano galva zymiai stipresne uz team 10 neskiriama tiek demesio.
        Paskutinis pakeitimas nuo nemesis; 2011-03-09, 22:40.

Comment

Working...