Dragon Ball lietuviškai
Collapse
X
-
tai tu teisus,as sraige o darbas leidykloje - aukstoji matematika,bet vis del to,man atrodo kad jeigu jau uzsiimama maketavimu,visiven prieinama ir tas zmogus kuris vercia,bet aisku cia tik mano nuomone,o tarp kitko paciam pasiulyciau toleruoti ir kitu zmoniu pasisakymus,o ne siuntineti he he he ^^Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-02-17, 18:41.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
pirkti tai pirkti, bet kad su komiksu ar mangu isdestymu knygynuose absoliuti netvarka. Stai pavydziui Sin City radau siandien prie... dovaniniu knygeliu. Obuolio mangos gulejo prie Eridano produkcijos . Tai Dragon Ball itariu teks ieskoti prie spalvinimo knyguciu, nes juk juodai balta, su aiskiai konturais, taip ir norisi pasiimti flomasteri ir pripeckinti ... Sunkiai mangos, komiksai skinasi kelia pas mus oi sunkiai. Tikiuosi bus ta diena, kai iejes i knygyna galesiu tiesiu taikymu eiti i manga- komiksu skyreli ar lentynele kur padeta, o ne ieskoti ju tarp makaronu ar rukytos desros.Paskutinis pakeitimas nuo Akira; 2008-02-17, 19:56.Comment
-
mano istorija.. zodziu nueinu i Pegaso knigyna senamiesty Kaune, sakau: "turit mangu?" sako: "ta prasme?" sakau "ne vaisiu.. knygu..eeee..tokie komiksai..." pasiziurejo kaip i nesveika ir nusivede i vaiku skyriu,kur istrauke kazkur uzkista Taro kortu kavine...Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-02-17, 20:45.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
linkasma istorija , suprantu kaip jauteisi gerasComment
-
tai kad ten [ t o r A j a m a ] parasyta o kodel tada SAngokas?
na tiek to baigiu savo reida apie faktines klaidas,turbut man vienam cia nepatinka tokie dalykai,vis del to reik dziaugtis tuo ka turim
gal gali tiksliai pasakyt kada i prekyba? nes greitai greitai jau sausio men. sakeiSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
Kiekviena serija sugebedavo prajuokint iki asaru ir pritraukt savo paprasta, bet nepersepajama, fantazijos
kupina istorija.. iki siol nesuprantu kaip dar niekas nesukure aprasimo siam legendiniui ir labai net
nusipelniusiam anime? .... turbut niekada nepamirsiu, kai Gokas pirma karta suzinojo kas tai yra mergina,
tiktai gaila, kad cia neuzfiksuota Bulmos reakcija, kuri taip buvo zudanti.
Son Gokus First Girl Experience on Bulma: No balls! no balls!
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-02-18, 13:32.Comment
Comment