Autorius eSo
Dragon Ball lietuviškai
Collapse
X
-
;D bet prikolas as manau tas dbr manga lietuviskas man cystas fun xDDDDDD kazkada pardoj pamaciau, asq labai *uzknisa* ta tikra manga (kaip koks arabas is kitos puses turi skaityt) , bet fun neblogai, galetu geriau koki berserk manga lietuviskai pavarytPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-04-23, 18:11.No More ViolenceMadKids Narys <3Comment
-
SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
DB mangos yra 16 volumu. DBZ yra 26. Ka cia kazkas nusishnekejo apie USA leista 12 volumu versija? yra 16 volumu ir wiskas. Tik lietuviai gali toki dalyka gali sugalwot ir trumpint volumus. Zekit ,kad dar neishkirptu puslapiuPaskutinis pakeitimas nuo Botaro; 2008-05-23, 18:06.I have the Holy LanceComment
-
As nusipirkau lietuviskaji Dragon Ball 1 voluma ir tiesa pasakius labai patiko, gal kiek tas echii uzkliuvo, bet siaip tai tikrai idomiai susiskaite... Ot laukiu rimtesniu Manga iseinanciuComment
-
Siaip 10 centu skirtumas nera didelis, patariu pirkt, nes gali daugiau ir nebeatvest tu paciu volumu, tik naujausiai isleistus.Comment
-
Aš perkuosi šią mangą, tik tokiu tikslu, kad DB žiūrėjau, kai buvau mažutė mergaitė. Tada net iš pamokų anksčiau išlėkdavau, kad nepramiegočiau. Tai buvo mano ir mano draugės mėgstamiausias dalykas, kokį rodė per tv. Prisiminti tokius dalykus tikai linksmaComment
Comment