Pegaso knygyne, tai kaina 9.90, bet radau tik pirmą dalį, antros kažkodėl nebuwo nors jau turėtų būti išleista
Dragon Ball lietuviškai
Collapse
X
-
-
Comment
-
pas mane mokykloj tik mėtėsi kaikur ant palangių. niekas nedegino. aš kur turiu tą mažą nemokamą versiją tai parašyta, kad 1 dalis iš 42, 1 saga. tarkim į 9,90 versiją telpa 8-10 dalių, tai visa manga kainuos nuo ~42lt iki ~52lt. tarkim tokių "songokininkų" kaip męs Lietuvoje yra apie 50 000, tai Allma littera (ane?) užsidirbs nuo 2,1 iki 2,6 mln. LT!!!!
p.s. kas užsiimks skanavimu?
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
pas mane mokykloj tik mėtėsi kaikur ant palangių. niekas nedegino. aš kur turiu tą mažą nemokamą versiją tai parašyta, kad 1 dalis iš 42, 1 saga. tarkim į 9,90 versiją telpa 8-10 dalių, tai visa manga kainuos nuo ~42lt iki ~52lt. tarkim tokių "songokininkų" kaip męs Lietuvoje yra apie 50 000, tai Allma littera (ane?) užsidirbs nuo 2,1 iki 2,6 mln. LT!!!!
p.s. kas užsiimks skanavimu?Paskutinis pakeitimas nuo Akira; 2008-03-27, 22:58.Comment
-
ne, aišku ne pilną. tik pirmą dalį.
Spoileris:Bulma apsisysioja pabaigoj
o tu čia nesikarsčiuok. manga siuntiesi pdf/jpeg? reiškia nelegaliai. galvoji juos nemokamai leidžia? ne. taigi ir DB kažkas nuripins kažkas anksčiau ar vėliau, ir torrent įdės. taigi kam laukti?
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Na, pagaliau ir as DB pirma knygele isigyjau ir turiu pripazint ne kiek nenusivyliau, palyginus su kitom LT isleistom mangom. Gan aukstos kokybes paveiksleliai, vertimas aiskus, puikiai perteikiantis DB dvasia. Geriausiai, mano galva, iki siol isversta i lietuviu kalba manga. Laukiam 2'os knygeles.Comment
-
Comment
-
Aš tai katik maciau Dragon Ball mangos reklama per vietine televizija, belieka daryti išvadas, ar labai prasta prekyba ,arba nori užsikalti daugiau šlamaciua. Bet vienaip ar kitaip gerai ,jai lietuvoje daugiau žmoniu pradės manga skaityti , o poto ir anime žiurėti. Ar ne taip?Comment
Comment