Įdomus veikimo planas, aišku taip pat įdomu viską pamatyt praktikoje. Na, mums dailininkams ir autoriams belieka tik kurti ir laukti to momento kai "subręsim" kūrinio išleidimui, tada jau bus matyti.
Ieškomi žmonės norintys prisidėti pie Lietuviškų Manga kūrimo ir leidimo
Collapse
X
-
-
Baikit juokus, manot lietuviai nesugebės kokybiškų komiksų kurt? Kokybė? Čia tik įdirbio reikalas. Palauk pasauli, parodysim ką mokam. Tiesiog šiam darbui pasišvietusių žmonių nesimato daug arba tiesiog nesiskelbia, bet aš rimtai žiūriu į šį dalyką.👍 2Comment
-
Nesąmonė. Kuo jau tie japonai tokie nuostabus? Pas mus tikrai yra daug gerų dailininkų tik, kad jie ne mangą piešia. O be to manau, kad pas mus yra fanartų kūrėjų, kurie tikrai prilygsta japonams. Jei kurtų ir jie mangas, tada gal ir galėtume pralenkti japonus. Ir tas tavo pasakymas "net komiksų" lyg komiksus lengviau kurti, nei mangas. Ir dar be to yra tikrai lietuviškų komiksų. Pavyzdžiui, visai neseniai užtikau trumpą komiksą Ramūno Jaro knygoje "dzen ,dzen". Pačio komikso neskaičiau, nes gal dar knygą nusipirksiu.
P.s. komiksai neapsiriboja vien supermenu.Paskutinis pakeitimas nuo Deima-; 2009-09-20, 23:47.Comment
-
Jomajo. Prima, ar Japonijoj visi rankomis piešia? Antra, jei naudoja photoshop'ą, reik planšetės, o su planšėte vis tiek juk ranka pieši. Man pačiam patinka vien tik ranka piešti kūriniai, bet juk neapsiriboju vien tik tuo. Trečia, tikrai ne visi fanartai piešti photoshope. Iš vis photoshopas ir kitos panšios programos dažnai naudojamos tik apdailinimui ar spalvinimui.
Dėk rėmėjų. Ir maža ką tu manai, net nepagrindęs savo nuomones. Juk tai naujas dalykas rėmėjų gali atsirasti. Ypač jei žinosi kur kreiptis. Beje, galima apsieiti be rėmėjų. Aišku, tada knygynuose nepardavinėsi savo kūrinių, bet kur nors "pogrindyje" anime mėgėjams galėsi pardavinėti arba dalyti už simbolinę (popieriaus) kainą.👍 1Comment
-
-
Šaunus dalykas ta manga... Kai pagalvoji aš irgi norėčiau vieną tokią išleist... ir prisijungčiau prie šito reikalo jeigu tik tai būtų mano jėgoms ir mokėčiau , bent vieną iš paminėtų dalykų... tikrai. But I'm a little brat and I got no power...
Aš tikrai jus palaikau ir jeigu rasiu kokį talentingą draugą būtinai jam apie jus pranešiu...
Norėjau pasakyti Sėkmes jumsGeriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.Comment
-
Gali buti sunku rasti geru pieseju, nes nelabai jie nori, kad juos matytu kaip anime piesejus. Pvz dailes mokyklose nelabai ledziama piesti zmoniu veidu anime standartais, tagi tai labai pristabdo nauju anime pieseju talentus. Bet labai tikiuosi, kad kada nors bus ir lietuviskas manga ar net anime.Comment
-
-
Žmonės skirtingi, tas pats galioja ir komiksų dailininkams (išskyrus manga piešiančius). Kiekvienas iš jų yra individualus savo stiliumi ir piešimo braižu, todėl atidesni komiksų skaitytojai pamatę kokį nors naują piešinuką dažnai gali atpažinti tą ar kitą dailininką.Comment
Comment