Kad viskas ten normaliai atrodė. Gražiai, lietuviškai, stora manga, su brūkšniniu kodu. Nors nežinau, gal ir ne visiem dalino, bet draugė nupasakojo būtent taip.
Hellsing (isleista Lietuvoje)
Collapse
X
-
Comment
-
Kazkaip primirsau kad reik Hellsinga nusipirkt... O kai jau prisiminiau lekiau i knygyna kaip didele. Thanx God, dar keli Hellsingai buvo like. Nu ka, nugriebiau parsinesiau ir perskaiciau. Ir... ZOMFG! Tiek rasybos klaidu mangoj dar nemaciau! Pirmenybe teikiu angliskam Hellsingui, bet ka padarysi, kai toki gali gaut tik ebay'juje, tik kesti vertejus ir skaityti lietuviska Hellsing.Comment
-
neinkšk ir džiaukis, kad iš vis yra. Pati bent lietuviškai rašytum...
Kaip bebūtų keista, sekančią dieną po mano nesėkmingo bandymo nusipirkt, buvo pilnos lentynos ;D anyway - manga kieta, priekaištų neturiu, except, kad ji kiek per trumpa.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
Kazkaip primirsau kad reik Hellsinga nusipirkt... O kai jau prisiminiau lekiau i knygyna kaip didele. Thanx God, dar keli Hellsingai buvo like. Nu ka, nugriebiau parsinesiau ir perskaiciau. Ir... ZOMFG! Tiek rasybos klaidu mangoj dar nemaciau! Pirmenybe teikiu angliskam Hellsingui, bet ka padarysi, kai toki gali gaut tik ebay'juje, tik kesti vertejus ir skaityti lietuviska Hellsing.
ir geriau ne ebayjuj o 'thingsfromanotherworld' www.tfaw.com ten dark horse leidzia
idiotiskas mastymas, nes daugelis del kokybes ir perkaPaskutinis pakeitimas nuo vrblitz; 2008-11-16, 21:04.Comment
-
O del mano nelietuvisku raidziu, pasakysiau stai ka. Labai daug rasau angliskai, ir siaip nesu ipratus maigyti lietuviskuju klavisu. Taigi labai atsiprasau lietuviu kalbos myletoju, bet kol niekas nebaudzia, rasysiu be varneliu ir nosinaiciu.Comment
-
o kokia to prasmė? Dabar kai taip pasakei, tai ten pas tokius žmonės turbūt maždaug: "O DIEVE, TEN GRAMATINĖ KLAIDA!!! AŠ NEBETURIU PRASMĖS GYVENTI, AAAAAA!!!" - Tai mane kiek gąsdina. Pirkti mangą dėl kokybės? ;DDDDD
kind of pathetic, I should say. *laukia milžiniško no-liferių otakų antpuolio*I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
na, na? Paaiškinkit kas nors, kur mano mąstyme yra 'errorų'. ;D visų pirma, faktas, kad mano ideologija kitokia nei tavo, nereiškia, kad tai yra 'idiotiškas mąstymas'.
Bent jau aš tai džiaugiuos, kad iš vis Lietuvoj yra mangos, nes aš TINGIU medžiot reikalingas mangas internete. Not to mention, nematau prasmės tą daryti, kai galima tiesiog atsisiųst and shit. Tai nereiškia, kad aš mąstau idiotiškai. Heh... Children.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
Comment