Hellsing (isleista Lietuvoje)
Collapse
X
-
-
bet popierius cia atrodo geresnes kokybes.. o formatas tas pats kaip ir LT?
kiek volumu esi parsisiuntes? turi gal ir ova seriju pirktu?Paskutinis pakeitimas nuo vrblitz; 2008-10-23, 09:09.Comment
-
joo..viskas tas pats. siaip nedaug turiu, tik 3,4 ir 5. pirmu dveju nepirkau nes hirano dar nebuvo isijautes i piesima, o likusiu nebebuvo noro pirkt vien del tokio teksto xD nu nes mane nervina net tie paryskinti zodziai, kazkaip pasijauti kaip idiotas beskaitydamas, lyg tau kazkas dar turi paaiskint kuri zodi sakiny reikia akcentuot x] ir siaip pikta buvo kad daug kur kalba, ypac integros, labai labai supaprastinta. so is lietuviu tikrai tikiuos daugiau ^^ o dar kas is hellsingo pas mane namie vartos, tai vien hand-made stuff v.v ( visi mano finansai daugmaz plaukia i Buck-Tick j-rock grupes saskaita v.v; )Paskutinis pakeitimas nuo Mint Royale; 2008-10-23, 11:09.Comment
-
Mat skiriasi truputį europietiškų komiksų sfera. Kadangi manga supaprastintas variantas, tai dėmesys paliekamas tik veikėjams, o ne aplinkai. Tad palyginimui vieną mangos tomą perskaitysi per tiek laiko, per kiek perskaitysi vieną komiksų knygelę (ne knygą).Comment
-
Katik buvau "Vagos" filijale fabijoniškėse, bet neradau. O jau lapkričio 3, tai kaip ir jau turėjo užvešt (?). Kur nors Vilniuj jau matėt?"Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zioComment
-
-
Aš vat šiandien irgi nepatingėjau nulėkti iki knygyno Europoje ir prigriebti...nors ir sveikatos visiškai nebuvo ... atama itai desu... :dizzy:Comment
-
Comment