Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Turiu abi knygas, laukiu trečios
Įdomu, jas visas leis? Kažkokia nesąmonė jei tik pradžią
Beje, Maito Gay manau bus Galingasis vyrukas, ar pan., gėjum jis netaps (I hope so)
Suprasčiau pavadint "sh" taip animu (nes įgrūda tuos prakeiktus filerius, animacijos kokybė ir tt......), manga yra labai gera, ypač kalbant apie piešimą ir pačią idėją (Aišku, visiem savaip, bet žmogus perskaitęs ją visą tikrai taip žiauriai neatsilieptų).
Tas pats ir su Bleach. Aišku, scenarijus ritasi dabar į pievas, bet viskas galop sustos į senas vagas. Neskaičiau One Peace dėl to nieko negaliu pasakyti. Bet aš tikrai jos nesmergsiu vien dėl to, kad tai patapo kažkokia mada. Arba, varykite prašau argumentuotai.
All in all: Jeigu šitos mangos būtų šudmangės - jos nebūtų pasaulinio populiarumo.
Khem, khem, grįžtant į temą, Naruto vol2 Haku vadina "ji" -____-
ZABUZA: "Bet tu tokia sadistiška niekšelė" (182psl);
ZABUZA: "Tu tokia nekalta, tokia atviraširdė" (183psl).
Kada pagaliau tie vertėjai supras, kad Haku yra berniukas... Na, jiems tai daeina tik kada jis pats tai pasako Naruto. (Ir čia, deja, ne tik lietuviai...)
Oi, įsivelsiu ne į temą, bet jei yra narutų skaitančių mangą lietuviškai, tai dabar vykstančioj knygų mugėj iki 11 volumo narutą pardavinėja už prieinamą 5 lietuviškų piginų kainą. puiki proga susipirkt.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Mano svajonė turėti bent vieną kolekciją normalią - taip laukdavau kada pasirodys naujas numeris ir pffffff...... sustojo ties 12 volumu ir stovi ... Dar Maxej viltingai apsilankau vaikų skyriuje ieškodama ( nors man 20m.), bet veltui XD Su ta svajone perdėjau ;DDDDDD
Paskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2010-09-29, 01:38.
Mano svajonė turėti bent vieną kolekciją normalią - taip laukdavau kada pasirodys naujas numeris ir pffffff...... sustojo ties 12 volumu ir stovi ... Dar Maxej viltingai apsilankau vaikų skyriuje ieškodama ( nors man 20m.), bet veltui XD
Gali neieškoti, iš patikimo šaltinio aišku, kad daugiau jų nebebus. Tas liečia ne tik Naruto, bet ir kitas lietuviškai leistas mangas.
Na, kai iš 7000 tiražas paskutinėse knygose krito iki 1000, tai savaime suprantama Jei tokie hitai kaip Naruto nepasiteisino (savo perkamumo atžvilgiu hitai), apie mažiau populiarias serijas galime net nesvajoti
Na jooo dėl naruto liūdna, kad neperkamas - Lietuva dar nevisai prinokus tam ;D Čia DAR faktiškai mažas skaitytoju skaičius pagal statistiką ;D Šiaip mažai galvoju tos reklamos ar pažinimo - kas tai yra ;D Tai... ką... Donaldas valdo ;/...
Comment