Na man Naruto nepatinka, bet tegu tik leidžia jie tas mangas..nors ir neperku..užtat kiti perka... O dėl tų amžiaus grupių, tai sakyčiau jie leidžia tai, kas, jų manymu, labiau perkama..Bet visgi galėtų leisti daugiau mangų suaugusiems( nors, kaip ir minėjo Akira, neapsimoka investuoti į tokius dalykus, kurių paklausa Lietuvoj maža) , nes gal žmonės imtų suprast, kad manga netik vaikams.Tie, kas nesidomi nei manga, nai pačia Japonija, nežino, kad ten ir vaikai, ir suaugusieji pasinešę ant anime bei manga.
"Naruto" manga LIETUVISKAI
Collapse
X
-
-
nesutinku, kiek mačiau ir bendravau tai daugiausia Lietuvoj anime žiūri 16+ metų auditorija. 14- jau ne anime o tiesiog multikai, jie ir Berserką su kempiniuku palygintų. Tad tikrai nėra taip, kad daugiausia anime žiūri mažiai. Ir tarp kitko, koks skirtumas ar tai Naruto ar Gantz, mažiai visivien pirks, nes tai bus piešta, ir bus daug kautynių.SCREW YOU, PEOPLE!👍 1Comment
-
Ir dar vienas dalykas , kuris jau cia ne vieno poste kartojas, "oi kokie kvailiai isverstu ta ir ana". Isversti jie gali bet ka, tik supraskite, ne viskas yra leidziama nusipirkti is tu knygu (mangu) autoriniu teisiu turetoju. Nemanykite, kad leidyklose dirba kvailiai ir jie puikiai zino ko jus noretumete, pagaliau jeigu nezino pasiskaito si foruma Mangu reikalas yra ypatingai delikatus. Bet pakaks man ausinti burna. Ateis laikas, bus ir vaikas: berserkai, bleachai, akiros ir kt. manga perlai. Kantrybes.Comment
-
Atvirai pasakius man vienodai rodo ar leis tą Naruto mangą ar ne, nors turiu pripažinti jog geriau Naruto nei dabar lietuviškai išleistos mangos išskyrus VHD tačiau jei būtu tų mangų didelis pasirinkimas tai kažin ar aš ir tą VHD imčiau.
Išleistu jie geriau jau minėtus Berserk, GantZ ar pan. mangas, bet ne dėl to suknisto lietuvių požiūrio "manga=komiksai=vaikams"
Dėl tokio požiūrio aš niekada taip ir nepaskaitysiu suaugusiems skirtos mangos gimtąja kalba o taip norėčiau Paskaityt ką nors rimto pavyzdžiui kad ir Tokyo Akazukin.
Na o grįžtant prie Naruto mangos tikrai nežadu skaityt, tačiau kai per tv rodys tai būtinai reikės žiūrėt nes simsonai jau seniai atsibodo (taip, taip aš vis dar tikiu lnk)Comment
-
kitas dalykas, kad jei patirtų nuostolį DragonBall kaina jau seniai būtų pakilusi.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
muah, ne nu čiuvas, pakėlei nuotaika, neraliai, vakarą praskaidrinai. šedevras...ir išsireikšk tu man taip...parodyk man nors vieną vertą dėmesio personą kuri patvirtino kad naruto yra šedevras.👍 7Comment
-
Naruto manga tikrai shedevras, na bent man As nesuprantu ko cia visi taip varo ant to vargso naruto...Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Tikrai taip gali nutikti...Nes Drakonu kovoj irgi vardai buvo pertransformuoti: Sangokas, Jamca ir dar Dzina vezli kazkaip kitaip paminejo....Comment
-
tai kad vien tik Dragon Ball pavadinimo vertimas lietuvishkai turetu jau viska paaishkinti O kaip tik naruto manga specialiai ir prades kuo greichiau leisti knyginuose, kad jiems butu "navaras". Lietuviai vis dar gudrus ir zhino, kad butent Naruto visi vaikai ir ishpirks daugiausiai
O gyliai pamaschius ir pagalvojus apie kokia Berserk ar dar kokia manga lietuvishkai, tai matau myliu mylias iki jos.KartoškėComment
Comment