"Naruto" manga LIETUVISKAI

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SeiSoraYu
    That's my pie.

• 2007 03 09
    • 212

Na man Naruto nepatinka, bet tegu tik leidžia jie tas mangas..nors ir neperku..užtat kiti perka... O dėl tų amžiaus grupių, tai sakyčiau jie leidžia tai, kas, jų manymu, labiau perkama..Bet visgi galėtų leisti daugiau mangų suaugusiems( nors, kaip ir minėjo Akira, neapsimoka investuoti į tokius dalykus, kurių paklausa Lietuvoj maža) , nes gal žmonės imtų suprast, kad manga netik vaikams.Tie, kas nesidomi nei manga, nai pačia Japonija, nežino, kad ten ir vaikai, ir suaugusieji pasinešę ant anime bei manga.
    Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-05-23, 18:58.

My DeviantArt

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

nesutinku, kiek mačiau ir bendravau tai daugiausia Lietuvoj anime žiūri 16+ metų auditorija. 14- jau ne anime o tiesiog multikai, jie ir Berserką su kempiniuku palygintų. Tad tikrai nėra taip, kad daugiausia anime žiūri mažiai. Ir tarp kitko, koks skirtumas ar tai Naruto ar Gantz, mažiai visivien pirks, nes tai bus piešta, ir bus daug kautynių.
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Akira
        Jungfrau-Abschlu

• 2003 09 19
        • 57

Autorius Izzo
        nesutinku, kiek mačiau ir bendravau tai daugiausia Lietuvoj anime žiūri 16+ metų auditorija. 14-
        As nekalbu, kiek LT yra megstanciu manga ar anime ir kokio amziaus, o apie tai kiek is ju pirktu tas mangas, kad apsimoketu leisti? Nes tai yra ne tas pats, fanu kiekis ir pirkeju kiekis. Tik cia kalbate oi kaip butu gerai, oi kaip pirkciau. Jeigu vienas volumas kainuotu, mano paskaiciavimais, apie 40 (o tiek ir kainuotu 1000 egz. pagal esama audotorijos kieki) Lt, nieko jus nepirktumete. Todel leidyklos, Obuolys, Alma littera ir leidzia tai kas butu masiskiau. Nors labai abejoju ar jos nepatiria nuostoliu, pvz. DB 7000 tirazas Lietuvai yra grandiozinis.

Ir dar vienas dalykas , kuris jau cia ne vieno poste kartojas, "oi kokie kvailiai isverstu ta ir ana". Isversti jie gali bet ka, tik supraskite, ne viskas yra leidziama nusipirkti is tu knygu (mangu) autoriniu teisiu turetoju. Nemanykite, kad leidyklose dirba kvailiai ir jie puikiai zino ko jus noretumete, pagaliau jeigu nezino pasiskaito si foruma Mangu reikalas yra ypatingai delikatus. Bet pakaks man ausinti burna. Ateis laikas, bus ir vaikas: berserkai, bleachai, akiros ir kt. manga perlai. Kantrybes.

Comment

• amidau
          ☣☠☣

• 2007 04 25
          • 1384

Atvirai pasakius man vienodai rodo ar leis tą Naruto mangą ar ne, nors turiu pripažinti jog geriau Naruto nei dabar lietuviškai išleistos mangos išskyrus VHD tačiau jei būtu tų mangų didelis pasirinkimas tai kažin ar aš ir tą VHD imčiau.
          Išleistu jie geriau jau minėtus Berserk, GantZ ar pan. mangas, bet ne dėl to suknisto lietuvių požiūrio "manga=komiksai=vaikams"
          Dėl tokio požiūrio aš niekada taip ir nepaskaitysiu suaugusiems skirtos mangos gimtąja kalba o taip norėčiau Paskaityt ką nors rimto pavyzdžiui kad ir Tokyo Akazukin.
          Na o grįžtant prie Naruto mangos tikrai nežadu skaityt, tačiau kai per tv rodys tai būtinai reikės žiūrėt nes simsonai jau seniai atsibodo (taip, taip aš vis dar tikiu lnk)

Comment

• Izzo
            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
            • 1530

Autorius Akira
            As nekalbu, kiek LT yra megstanciu manga ar anime ir kokio amziaus, o apie tai kiek is ju pirktu tas mangas, kad apsimoketu leisti?
            manai, kad nepirks? kiek dabar iš jų pirko persikes? 13/100? o mažiams spalvinimo knygutės pigiau kainuoja, kodėl tad pirkt manga, kuri kainuoja 10-15LT kai spalvinimo knygelių kainos max. siekia iki 5LT (bent tiek pamenu kainuodavo pries 10metų )

kitas dalykas, kad jei patirtų nuostolį DragonBall kaina jau seniai būtų pakilusi.
            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• tamsa
              Kiriya

• 2007 08 13
              • 192

Dabar kilo klausimas kaip jie zada visas technikas isversti? Turbut skambes juokingai
              sigpic

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

nevers manau, kaip 3-iam DB volume Fufu ken nebevertė
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Akira
                  Jungfrau-Abschlu

• 2003 09 19
                  • 57

Autorius Izzo

kitas dalykas, kad jei patirtų nuostolį DragonBall kaina jau seniai būtų pakilusi.
                  wrong thinging :rolleyes: jeigu preke nera perkama- ji atpiginama

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

bet jo kaina nebuvo didesnė, nuo pat pradžių buvo tokia.
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Akira
                      Jungfrau-Abschlu

• 2003 09 19
                      • 57

Autorius Izzo
                      bet jo kaina nebuvo didesnė, nuo pat pradžių buvo tokia.
                      na tai taip, ar as kazko neisikertu i tavo mintis? sorry jeigu ka knygos ne bandeles- jos pinga po dvieju metu mazdaug tad nauji volumai tikrai eis tokia pacia kaina, nebent LT koks nors ekonominis kataklizmas atsitiks.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Akira; 2008-05-23, 21:49.

Comment

• FreaK`aZ
                        Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                        • 532

Autorius tomaz222
                        gerai tu turi savo nuomone o as savo naruto shedevras ir daugkas ta patvirtina o dbz ... jis skirtas vaikams
                        muah, ne nu čiuvas, pakėlei nuotaika, neraliai, vakarą praskaidrinai. šedevras...ir išsireikšk tu man taip...parodyk man nors vieną vertą dėmesio personą kuri patvirtino kad naruto yra šedevras.
                        "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                        with a sick idea of world domination"

Comment

• SaimonasSako
                          Manga >>> Anime

• 2008 03 13
                          • 164

Naruto manga tikrai shedevras, na bent man As nesuprantu ko cia visi taip varo ant to vargso naruto...
                          Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
                          NEDELSK - CLICK TO READ IT!
                          sigpic

Comment

• Intrigante

Che, man tai juokingiausia pagalvojus kaip jie vardus vers... Kakašis, Sasukė ( o gal transformuos į kokį nors 'Sasukas'), Gėjus Sensėjus, Rokas Ly bus..įdomu Naruto vardą paliks ar irgi bus koks Narutas DD

Comment

• Miglaja
                              Cute potato ~

• 2007 12 16
                              • 551

Autorius Intrigante
                              Che, man tai juokingiausia pagalvojus kaip jie vardus vers... Kakašis, Sasukė ( o gal transformuos į kokį nors 'Sasukas'), Gėjus Sensėjus, Rokas Ly bus..įdomu Naruto vardą paliks ar irgi bus koks Narutas DD
                              Tikrai taip gali nutikti...Nes Drakonu kovoj irgi vardai buvo pertransformuoti: Sangokas, Jamca ir dar Dzina vezli kazkaip kitaip paminejo....
                              Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• SataNa
                                Mind Zone

• 2008 02 15
                                • 600

tai kad vien tik Dragon Ball pavadinimo vertimas lietuvishkai turetu jau viska paaishkinti O kaip tik naruto manga specialiai ir prades kuo greichiau leisti knyginuose, kad jiems butu "navaras". Lietuviai vis dar gudrus ir zhino, kad butent Naruto visi vaikai ir ishpirks daugiausiai

O gyliai pamaschius ir pagalvojus apie kokia Berserk ar dar kokia manga lietuvishkai, tai matau myliu mylias iki jos.
                                Kartoškė

Comment

Working...