Del to man Japonija ir patinka, nes jie kitokie nei mes. Jie nesivarzo keistu dalyku nei musu salis.
Lietuviai per „manga“ kultūrą pamatė kitokią Japoniją
Collapse
X
-
Na, dar nedrįsčiau tvirtinti, ar tai jiems - taip normalu, kadangi ne visi japonai maloniai žiūri į visokio pobūdžio otakus.Comment
-
nelabai suzavejo straipsnis.jis neperteike mangos egzotikos,ivairoves.... haha Egzotikos ;DD toks yvaizdis,kad ta straipsni rases zmogus visiskai nesidomi tuom...tik keli zodziai apie tai ka pats zino. anyway,gerai,kad i lietuva manga atkeliavo.tik daugiau kur galetu buti.pavyzdziui knygynuose. netik vienoje kokioj vietoj .ir tai pasirinkimo nerasiComment
-
Comment
-
Normalus tas straipsnis neskaitant "Mango" Juk nevisi domisi manga kaip mes, todel manau, kad paskaite straipsni jie bent biski susidomejo tuo. O tai jau geraiPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
Comment