Na, kadangi taip gražiai vystosi žaidimas "atspėk anime", tai kodėl mums nepamėginus sukurti analogo skirto mūsų mėgstamoms mangoms?
Nusistatykime pirma taisykles:
- Jokių nuotraukų nederančių nepilnamečiams, kadangi sub forumas kaip ir viešas;
- Šaunu, kad Jūs ar jūsų draugai kuria mangas, tačiau nedėkite savo autorinių darbų, taip pat jokios kitokios fan kūrybos, tik plačiajai visuomenei prieinamos mangos, kad ir iš mangafox, arba onemanga;
- Nereikia dėti viso puslapio, pasinaudodami kirpimo priemonėmis iškirpkite asmenį(aišku ne visiškai random praeivį), svarbią tame kūrinyje vietą, ar dar kažką, kas padeda identifikuoti mangą ir patalpiname ImageShack. Čia dedame su img kodu ([img]mano tiesioginė nuoroda iki paveikslėlio[/img]) (atsižvelkite į raišką, jei labai didelė, mažinkit);
- Niekam neatspėjant užduoties autorius turi teisę suteikti užuominų, savo nuožiūra paveikslėlių arba detalių apie kūrinį;
- Niekam mangos neatspėjant net ir su užuominomis, arba mįslės autoriui pradingus, po 48 valandų nuo mįslės uždavimo, kitas gali neatsakinėdamas užduoti savo mįslę, kad nenutrūktų žaidimas;
Taisykles koreguosime pagal poreikį, siūlykite man pm, ir viską aptarę pildysime.
Sėkmės.
Pradžiai mano mįslė, labai jau lengva:
Comment