Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visai buvau pamiršus apie tą mangą, nes prieš kurį laiką vis negalėjau rast paskutinių chapterių. Dabar reiks pabaigt skaityt, nes visgi įdomu kuo viskas pasibaigė, nors vietom, švelniai tariant, vaizdeliai buvo ne iš maloniųjų.
Visai buvau pamiršus apie tą mangą, nes prieš kurį laiką vis negalėjau rast paskutinių chapterių. Dabar reiks pabaigt skaityt, nes visgi įdomu kuo viskas pasibaigė, nors vietom, švelniai tariant, vaizdeliai buvo ne iš maloniųjų.
O šitas manau bus visai nesunkus:
Kaip tik gana neseniai buvo įkelti paskutiniai skyriai (galiu pasidžiaugti, prisidėjom sava iniciatyva ). Be to, jei bus įdomu, tai yra leidžiama šiuo metu šios mangos priešistorė "Boku no Hikari Club"
O čia tai iš mangos Saint Young Men
Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Kaip tik gana neseniai buvo įkelti paskutiniai skyriai (galiu pasidžiaugti, prisidėjom sava iniciatyva ). Be to, jei bus įdomu, tai yra leidžiama šiuo metu šios mangos priešistorė "Boku no Hikari Club"
O čia tai iš mangos Saint Young Men
O aš jau maniau, kad nesulauksiu, nudžiuginai Manau ir tą kitą pra`chekinsiu.
Comment