Mano manynu noras tobuleti atsiranda tada kai atsiranda zmoniu ivertinanciu darba ne 10 % komentato gerais zodziais o 90% supLiekt purvo. Be to Reito
Ka tai turetu reiksti kodel tu sugebi taip kvailai palyginti ir dar jam i akis pasakyti jog is Albasfate kurinelio tu nieko gero nesitiki ateityje. Jei tu ir kiti rimtai norit kad jis tobuletu tai pasistenkit tai daryti subtiliau, o ne erzinanciu purvo gniutulu i veida. tam galite pamineti tik pacia rimciausia klaida prie kurios jis dar gali padirbet ar pasedet , bet ne kruva is kuriu neimanoma ismokt nieko......
Be to pamegink man isvardinti manga autorius kurie butent paciu pirmu kurineliu sukure visiskai nauja ir originalu darba be blogio ir gerio ? ir noriu jog parasytum mangu pavadinimus kuriuose neegzistuoja blogio ir gerio saveika !! as zinau jog nerasi vien del tos priezasties jog ju nera , o kodel nera vien del to jog visada egzistuoja geris ir bloGIs tik pats minejai jog tai gali buti pAbreziama ryskiau ar blankiau, bet kaip tu manytum ji nedingsta nes mes esame gyvi organizmai ir to negalime isvengti !!!!
Sesuo pasirodė pakankamai erzinanti (visai kaip Krilinas is DBZ... Netgi vaidmuo jos toks pats). Kolkas dar nelabai kas aišku ir nežinia, gerai tai ar blogai. Laikas parodys, tačiau tikrai abejoju ar šis kūrinys ateityje sugebės kuo nors nustebinti.
Be to pamegink man isvardinti manga autorius kurie butent paciu pirmu kurineliu sukure visiskai nauja ir originalu darba be blogio ir gerio ? ir noriu jog parasytum mangu pavadinimus kuriuose neegzistuoja blogio ir gerio saveika !! as zinau jog nerasi vien del tos priezasties jog ju nera , o kodel nera vien del to jog visada egzistuoja geris ir bloGIs tik pats minejai jog tai gali buti pAbreziama ryskiau ar blankiau, bet kaip tu manytum ji nedingsta nes mes esame gyvi organizmai ir to negalime isvengti !!!!
Comment