manga The Warriors fate

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JY-KO-X
    Narys


    • 2011 10 10
    • 57

    #16
    Mano manynu noras tobuleti atsiranda tada kai atsiranda zmoniu ivertinanciu darba ne 10 % komentato gerais zodziais o 90% supLiekt purvo. Be to Reito
    Sesuo pasirodė pakankamai erzinanti (visai kaip Krilinas is DBZ... Netgi vaidmuo jos toks pats). Kolkas dar nelabai kas aišku ir nežinia, gerai tai ar blogai. Laikas parodys, tačiau tikrai abejoju ar šis kūrinys ateityje sugebės kuo nors nustebinti.
    Ka tai turetu reiksti kodel tu sugebi taip kvailai palyginti ir dar jam i akis pasakyti jog is Albasfate kurinelio tu nieko gero nesitiki ateityje. Jei tu ir kiti rimtai norit kad jis tobuletu tai pasistenkit tai daryti subtiliau, o ne erzinanciu purvo gniutulu i veida. tam galite pamineti tik pacia rimciausia klaida prie kurios jis dar gali padirbet ar pasedet , bet ne kruva is kuriu neimanoma ismokt nieko......


    Be to pamegink man isvardinti manga autorius kurie butent paciu pirmu kurineliu sukure visiskai nauja ir originalu darba be blogio ir gerio ? ir noriu jog parasytum mangu pavadinimus kuriuose neegzistuoja blogio ir gerio saveika !! as zinau jog nerasi vien del tos priezasties jog ju nera , o kodel nera vien del to jog visada egzistuoja geris ir bloGIs tik pats minejai jog tai gali buti pAbreziama ryskiau ar blankiau, bet kaip tu manytum ji nedingsta nes mes esame gyvi organizmai ir to negalime isvengti !!!!
    Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas

    Comment

    • Reito
      Narys

      • 2010 11 20
      • 56

      #17
      Autorius JY-KO-X
      Mano manynu noras tobuleti atsiranda tada kai atsiranda zmoniu ivertinanciu darba ne 10 % komentato gerais zodziais o 90% supLiekt purvo.
      Purvo? Aš neteigiau kad tai yra blogas kūrinys, nevariau ant autoriaus, nekeikiau jo, nesižarsčiau epitetais. Aš tik parašiau savo nuomonę, remdamasis savo asmeniniu požiūriu ir mąstysena. Taip, galėjau įvyniot žodžius į vatą, tačiau kartais bert viską tiesiai šviesiai yra efektyviau.
      Beje, aš tikrai nemanau kad žiauriai kritikavau...



      Autorius JY-KO-X
      Ka tai turetu reiksti kodel tu sugebi taip kvailai palyginti ir dar jam i akis pasakyti jog is Albasfate kurinelio tu nieko gero nesitiki ateityje.
      Autorius Reito
      Tą posto dalį parašiau dėl vienintelės priežasties. Tam, kad jis įrodytų jog esu neteisus.


      Autorius JY-KO-X
      Be to pamegink man isvardinti manga autorius kurie butent paciu pirmu kurineliu sukure visiskai nauja ir originalu darba be blogio ir gerio ?
      Autorius Reito
      Taip pat suprantu kad naivu yra tikėtis šedevro iš žmogaus, kuris tik pradėjo kurti savo pirmą mangą. Todėl aš tik išsakau savo nuomonę su noru padėt jam tobulėti.


      Autorius JY-KO-X
      ir noriu jog parasytum mangu pavadinimus kuriuose neegzistuoja blogio ir gerio saveika !! as zinau jog nerasi vien del tos priezasties jog ju nera , o kodel nera vien del to jog visada egzistuoja geris ir bloGIs tik pats minejai jog tai gali buti pAbreziama ryskiau ar blankiau, bet kaip tu manytum ji nedingsta nes mes esame gyvi organizmai ir to negalime isvengti !!!!
      Kur visai neegzistuoja būtų sunku rasti, tačiau yra nemažai mangų kur yra neaišku, kas yra geras, o kas yra blogas. Pavyzdžiai: "Death Note", "Battle Angel Alita".
      Geras žmogus ar blogas priklauso ne nuo jo veiksmų, o nuo požiūrio taško. Kad ir šis mūsų pokalbis, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyt kad tu esi geras, nes gini autorių, teigi kad jis tikrai gerą darbą atliko ir t.t. o aš - blogas, nes nevertinu jo darbo, kaip kokia davatka peikiu jį ir "lieju purvą". Kita vertus, pažvelgus iš kitos pusės, - tu autorių lepini, teigdamas kad jis atliko tikrai gerą darbą ir liaupsini jo techniką, visiškai nekritikuodamas ir nenurodydamas į ką reikėtų atkreipti dėmesį. Taip pat nekartą mano post'us išvadinai kvailais, kai tuo tarpu aš nei karto tavęs ar tavo postų nepavadinau bukais, stengiuosi palaikyti normalų ir argumentuotą pokalbį, bei pateikiu autoriui bent šiokios tokios kritikos. Gal šiek tiek per daug, gal per mažai, tačiau ne viskas yra rožėm klota. Jeigu ir toliau žada tuo užsiiminėt, tai pats laikas būtų priprasti prie neigiamų atsiliepimų ir pačiam atsirinkinėt į ką reikia kreipti dėmesį, o ką ignoruot.

      Comment

      • JY-KO-X
        Narys


        • 2011 10 10
        • 57

        #18
        Kur visai neegzistuoja būtų sunku rasti, tačiau yra nemažai mangų kur yra neaišku, kas yra geras, o kas yra blogas. Pavyzdžiai: "Death Note", "Battle Angel Alita".
        Geras žmogus ar blogas priklauso ne nuo jo veiksmų, o nuo požiūrio taško. Kad ir šis mūsų pokalbis, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyt kad tu esi geras, nes gini autorių, teigi kad jis tikrai gerą darbą atliko ir t.t. o aš - blogas, nes nevertinu jo darbo, kaip kokia davatka peikiu jį ir "lieju purvą"
        butent kad neaisku KAS GERAS O KAS BLOGAS tai nepaneigia fakto jog cia taipogi eiline istorija kur vyksta blogio ir gerio kova tik idomesne nes sunku nustatyti kas geras ,o kas blogas ir "Death Note" tikrai nera geras pavyzdys kury radai ir tai nera faktas jog yra kuriniu kur geris ir blogis neegzistuotu ,o jei tokiu ir yra tai jos tokios nuobodzios ir betiksles jog jomis nesinaudotu kurejai siekiantis sukurti gera istorija !! Gera istorija yra tokia, kur tau nekyla mintis jog tai eiline blogio ir gerio dvikova, vien todel jog ji labai idomi ir isvystita panasiai kaip filmas avataras ar final fantasy 7, . Tad tau as pasakysiu jog eiline istorija kur labai jau ryskus blogio ir gerio vaidmuo yra DBZ tad nemanau jog teisinga tau taip nuvertinti istorija Albasfate kurinyje jos net nezinant. Tad verciau pasidomek ja vadindamas eline. Be to is kur tau kilo toks kvailas palyginimas Albasfate veikejos Ayuki ir Krilino personazu?
        Reito
        stengiuosi palaikyti normalų ir argumentuotą pokalbį,
        argumentuoji kurgi ne prie ko cia tada krilinai visokie ir istorija eiline ? Tu gal nezinai jog argumentai yra kuom nors pagrysti tik isiaiskinus viska o ne lept ir tai jau teisinga, tu neissiaiskinai jo sukurtos istorijos ir jau vadini ja eiline vien todel jog ivyko kova. Tu nezinai jo veikeju istoriju kodel jie ta daro nuo ko tai prasidejo ir tt. O kodel pavadinau tavo kai kuriuos rasytus poustus kvailais vien todel jog juose pilna minciu kurias parasei net nepagalvojes ir vien todel jog tuo bandai irodyti jog tai pades jam kurti geriau. kaip ir mintis nezianu kieno bet tokia erzinati( Jis parodo ko nereiketu ir neparodo ko reiketu ) Kvailyste jei nesivargindamas tai parasai ar tam pritari tai malonek tai ir paaiskint analizuodamas !!!

        tad patariu rimtai pasimokyt komentuoti taip jog tai neizeistu o is tikruju ko nors pamokytu !!!

        Be to Reito jei manai jog as jau taves nevertinu galiu pasakyti jog tu turi talenta kuri matau ,tarkim konkurse piesimo laimejai ,o darbas kaip jau sakiau geras ir idomus be to tikrai noreciau ju pamatyt daugiau, gal ir pasivarzyt butu saunu ne zodziais o darbais. O ir visgi ir tu jau turetum suprasti jog tik piesimas nera gerai net jei tai darai puikiai, o uzsiimant rimtesniais dalykais kaip manga, komiksai iliustraciju knygos ir pan pamatai jog tai sudetingiau nei tik nupiesti stulbinanti piesini, gal todel lietuvoje dar vis musu manga ar komiksu kurinai dar ilgai tures bresti iki tavo galvoje neeilines istorijos...

        Net ir tada kai pristatysiu savo manga, manau jau kita savaite, bus galima matyti gerio ir blogio, bet ar tai taps problema kai bus geras piesimas ir istorija ??/??
        Paskutinis pakeitimas nuo JY-KO-X; 2012-01-28, 15:28.
        Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas

        Comment

        • Reito
          Narys

          • 2010 11 20
          • 56

          #19
          Taip, negalima spręsti apie istoriją jos nežinant, tačiau galima numanyti ją. Taip pat galima komentuoti tai, ką jau žinai. Ir galima susidaryti bent kažkokią nuomonę apie tai, ką jau pamatei (ple, jau kyla jausmas kad pilstau iš tuščio į kiaurą...).
          Kaip sakoma "gali delnu uždengt mėnulį, tačiau nuo to jis nenustos švytėjęs". Tad teigti kad ši istoriją (kuri kolkas yra parodyta) yra originali ir išsiskirianti, yra mažu mažiausia neteisinga. Kas bus toliau - nežinia, galbūt (ir tikiuosi, kad taip ir bus), kad aš būsiu neteisus, ir tai išaugs į tikrai įdomų kūrinį. Tačiau kolkas - nieko ypatingo. Žinoma, turiu pripažint, kad yra ir kabinančių momentų, dėl kurių stebėsiu šios istorijos eigą.
          Sugretinęs su Krilinu turėjau omeny kad ta sesuo grynai antraplanis veikėjas, kurio paskirtis yra motyvuoti pagrindinį veikėją. Ji (kolkas) yra silpnas personažas (palyginus su kitais), kuriai dažnai gręsia bėda ir pagrindinis veikėjas turi ją apsaugot. Spėju ateityje jai kažkas turėtų nutikti (galbūt net užmuš), po ko tas "berniokas" pradės taškyt visus į šalis. Bet čia jau nieko nepagrįstas spėliojimas, tad net neverta į tai gilintis.

          Pavyzdį su Death Note pateikiau todėl, kad ten nėra blogo veikėjo. Visi turi pakankamai svarias priežastis savo veiksmams, visus jų poelgius galima paaiškint ir betkurį veikėją galima laikyti "geru". Viskas priklauso nuo paties skaitytojo požiūrio taško.

          Ir pabaigai, "vien tik kritikuoji, bet nepamokai". Kagi, nedrįsiu vadint šio tavo pasakymo kvailu, nes spėju nevisai teisingai jį supratau... Esmė ta, kad aš negaliu nieko pamokyt (nesu pakankamai patyręs šiame reikale, kad galėčiau dalint patarimus). Į visą šį reikalą galiu žiūrėti tik kaip skaitytojas, ir galiu tik pasakyt kas man patiko ir kas nepatiko. Kita vertus - pačiam rasti išeitį yra žymiai maloniau ir produktyviau. Atsižvelgus į atsiliepimus pačiam priimti sprendimus yra nepalyginamai geriau, negu paimt kažkieno ranką ir beatodairiškai judėt ten kur kiti veda.

          Comment

          • albasfate
            Naujokas
            • 2012 01 07
            • 15

            #20
            Sveiki vaikuciai na kiek matau mano gija tapo tikra gincu arena . Dekui uz komentarus nesvarbu kokie jie , bet galiu pasakyt tik keleta dalyku
            1 Jeigu ir toliau žada tuo užsiiminėt, KOKIO VELNIO RASOT TOKI SLAMSTA !!! is ko sprndziat kad zadu mest
            2 matau kad po puslapi savo mangos i animezona mesti neapsimoka, nes isvedziojate istorija taip kaip norit ir jos nesuprasdami prisifantazuojat nabutu dalyku tirkiausiai mesiu i az tik po 10 puslapiu iseiles, kad nekiltu kokiu nors nesusipratimu
            3 kas del piesimo - is kart negimstama meistru , o juo tampama, tad galiu pasakyt tik tiek jog ledai juda i prieki o ne atgal
            4 o mano nuomone kuriniu be blogio ar gerio sunku rasti ( o tai prilygtu ziurejimui i tekanti upeli bet be zuvu - nes atsirastu konfliktas kuriame is kart butu geris ir blogis ) cia taspats kas iskepti blynus be miltu ar vandens ( nors kas gal ir kepa be 1 ar kito igridiento ) bet taip istorija gaunasi gana nuobodi , o kas liecia deth note tai galiu pasakyt kad kurinyje gerietis virsta blogieciu o tie kurie atrode blogieciai virsta geriukais, bet tai nepaneigia fakto kad yra geris ir blogis -
            kas del komentaru pasistenkit mano gijos nepaversti musio lauku , bet gali buti keletos zinuciu kova o,..,X
            GERO VAKARO !

            Comment

            • kazikoks
              ha ha :P
              • 2011 11 06
              • 10

              #21
              Aš turbut dar kvailesnis jei veliuos į visą šitą.
              Komentaras skirtas JY-KO-X "kryžiaus žygio" keliamiems klausimams:

              "Death Note" tikrai nera geras pavyzdys kury radai
              Argumentuok kodėl šis pavizdys negeras? Mangoje vyksta akivaizdi kova, bet kas geras, o kas ne priklauso nuo skaitytojo. Manga yra labai įdomi ir savo turiniu originali, nematau priežasties į ją nežiūrėti kaip į pavizdį kuriant mangas su įdomiais istorijos vingiais.

              vien todel jog ji labai idomi ir isvystita panasiai kaip filmas avataras ar final fantasy 7
              Nuo kada "Avataro" istorija nenuvalkiota? Tai tik kopija "Pokahonta" ir "Dance with the wolves" kūrinių, tik prie istorijos pridėtos šiuolaikinės kompiuterinės grafikos technologijos.

              Jis parodo ko nereiketu ir neparodo ko reiketu
              Tai mano išsakyta kritika.
              Parodymas ko nereikia: 7 puslapis - medis viršutiniame kairiajame kampe. Kam jis ten, kas jam įvyko, jog reikia jį rodyti?
              17 puslapis - lapo apačia, vidurinysis langas. Mergina žiūri pro medi ir užuot pamačiusi savo brolį pamato varnas (ar tai kokie kiti juodi paukščiai)? Vienintelė sąsają kurią sugebėjau surasti (skaitant 4-ą kartą), jog tie paukščiau turėjo pavaizduoti ramybę kurią sudrumsčia paskutiniajame puslapyje pasirodantis veikėjas. Bet kokia gali būtį ramybė šalia mūšio ir jei jis toks 'epic" kaip pavaizduota, tai kyla klausimas kodėl tie paukščiau dar neišiskraidė?
              Neparodymas ko reikia:
              Nėra sudrytas aiškus vaizdas kaip atrodo kuris veikėjęs, bet šioje vietoje pasitarnavo žodžiai kurie leido suprasti kuris yra kuris, 8 puslapis - kairiajame viršutiniame kampe. Mano nuomonė yra tokia, jog veikėjus turi būti lengva atskirti be įdėmios analizės. Koks Ayame ginklas supratau tik skaitydamas trečia kartą 16-ame puslapyje. Visą laiką prieš tai galvojau, jog tai įmantriai laikomas kardas.

              prie ko cia tada krilinai visokie
              Yuki yra erzinanti, nes lenda vidury kovos ir sudaro problemų savo broliui, negana to dar ir nesugeba logiškai mastyti (tai turbūt moteriška). Yuki logika - ji ateina į vidurį mūšio, kai jos brolis apdaužytas ir akivaizdžiai pralaimi, ir nenori jo palikti, viskas būtų gerai jei ne tai, jog ji nenori būti našta. Kaip galima nebūti našta kai tas kuris pralaimi apart to, kad susikaupęs ties mūšiu dar turi saugoti kažką kuris negali pasirūpinti savim. Ir užuot jaudinusis dėl to ar brolis bus gyvas ar ne po šios kovos susireikšmina ir apsiverkia dėl to, jog jos jis vienintelis kuris jai likęs, pasakyčiau, jog jeigu ir toliau taip elgsis tai tai tuoj nieko nebeturės.

              laukiu nuomoniu ir ivertinimu
              Paprastai kai žmonės prašo nuomonių ir įvertinimų juos išklauso ir apgalvoja į ką reaguoti, o ką reikia praleisti pro ausis, jei kažkas neaišku ar atrodo ne iki galo išsakyta, visados galima paprašyti patikslinti, bet ne pulti ginti ar kelti karo dėl teisingų ir neteisingų nuomonių.

              Kvaila yra tik rodyti į kiekvieną abejotiną dalyką pirštu ir kaip mažam vaikui sakyti - štai šita vieta yra negera, tu turi padaryti tai, tai ir tai. Nenorėčiau tikėtis, jog autorius yra mažas vaikas, nepaisant jo komentarų, ir manau, jog bendrai pats mato savo kūrinio trūkumus. Man įdomu bus pamatyti ar bus patobulėjimas po išsakytų nuomonių ar ne. Na o jei autorius nepasiruošęs kritikai tai gal reiktų netalpinti savo darbū viešoje erdvėje ir prašyti nuomonių.

              Šį darba perskaičiau iš viso 6 kartus, jog iki galo įsitikinčiau kur kas vyksta ir kurioje vietoje randasi.

              Mano spėjimai būtų, jog tas "naujasis" veikėjas visusu išdaužys, paskui, po kažkiek laiko, Ayame atras kokių nors jėgu ar išmoks valdyti kokią galią ir ištaškys tą "naujajį" veikėją.

              Comment

              • Airiz
                מיד





                • 2004 01 09
                • 1656

                #22
                Pasidomėjau dėl ko čia vyksta Holywar'as.
                Reziumė toji, kad pasirodo yra žmonių, kurie dėl nieko išpučia didelį burbulą.
                Manga nėra kažkuo ypatingai bloga ar gera. Tiesa įspūdis tas kad sudėti visi norimi "cool" momentai ir epinės frazės tuo tarpų kai istorijos linija iki galo nenušlifuota kelių chapteriu rėmuose.
                Reikia kritikos - autorius jos gavo.
                O jūsų ginčiai (ne be kai kurio nario nuolat kurstomos ugnies) betiksliai, nes jau prasideda asmeniškumai.

                Prajuokino frazė "Kaip juokinga is tavo puses taip kvailai parasyti, gi pats pukei zinai jog sukurti istorija kur nebutu blogieciu ir gerieciu neinanoma net ir ten kur tu manai to nera visada galima atrast blogio ir gerio susipriesimus>"
                (Orfografija išsaugota originali)
                Maža to kad nematau nei vieno skyrybos ženklo ir kalbos rišlumo, bet taipogi susidaro įspūdis kad kai kas gyvenime nieko išskyrus mangos neskaitė. Kodėl reikia matuoti viską pagal mangos rėmus? Norint originalumo - šablonais negalima vadovautis. Istorija gali būti bet kokia, netgi tokia kur nėra konkrečiai apibrėžtos blogio ir gėrio sąvokos.
                Galima nebent į auditoriją ir jos amžių atsižvelgti kūriant atitinkamo sudėtingumo siužetą.

                p.s. ir JY-KO-X esi kol kas naujokas, o elgiesi lyg esi vienintelis "ofigienas mjanininkas" forume.
                Ir nustok įrodinėti kitiems kad jie kvailai elgiasi, kvailai šneka ir etc., tuo pačių diskredituoji pats savę.
                Mūsų forume tai nepriimta.
                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2012-01-28, 18:28.

                Comment

                • 青の狐 Ao no Kitsune

                  #23
                  Oh God! Nebuvau tik dvi dienas, o čia jau BattleZone...

                  Na tuomet ir aš pareikšiu savo nuomonę.
                  1. Piešimo stilius. Retai mangoje matau panašų stilių ir turiu pasakyti, kad jis idealiai tinka šiai istorijai. Visas tas tamsumas ir niūrumas man primena Wolf Guy Okami No Monshou foną ir atsiduoda total horror. Yra vietų, kur galėčiau prikibti dėl proporcijų ir kitų smulkmenų, bet tai nesudaro esmės, nes, bent jau man, pirmą kartą skaitant nekilo visokiausios "kas per velnias?", "čia ne taip..." ir t.t. mintys. Manau jog ir paprastam skaitytojui, bent jau iš pirmo karto, tai neprimins jokios tragedijos. Gal dėl tokio piešimo stiliaus ir sunku atskirti, kur koks herojus ir ką jis veikia, bet tai tik laiko klausimas, nes, manau, kad ir toliau piešiant ir tobulėjant, tai savaime susitvarkys. Nežinau su kokia programa dirbi, bet turiu sutikti, kad tie visi "baloons" ir "word effects" tikrai pjaunasi su pačiu piešimu.

                  2. Kalba ir kultūra. Čia kažkas pareiškė, kad yra nepatenkintas tuo, kad lietuviai kuria apie japaškes. Jei įdedi nemažai laiko ir pastangų tam, kad suprastum šią kultūrą ir tikrai myli Japoniją, nieko blogo čia nematau. Be to, mano nuomone, manga tikrai geriau atrodo, kai yra "japoniška". Dėl anglų kalbos, suprantu, kad nori, jog da-vantiečiai suprastų istoriją, bet jei pačiam sunkiai sekasi suprasti ir perprasti anglų, geriau paprašytk pagalbos kieno nors, kas moka angliškai. Tikras anglas pasijuoks iš tavo kūrinio, o lietuviai dar ir liaudiškai sakant "pakolios".

                  3. Istorija. Iš to, kiek perskaičiau, dar negaliu susidaryti aiškios nuomonės apie istoriją. Per mažai puslapių. Neblogai jauti ritmą ir perteiki nuotaiką, o tai jau yra didelis pliusas. "Good guy - Bad guy" nieko naujo, bet ir nereikia tikėtis kažko nematyto, nes kažin ar šiais laikais yra daug dalykų, apie kuriuos gali pasakyti - orginalas! Pati kova efektinga, yra daugiau negu pora veikėjų (kas rodo, kad bus kažkas daugiau negu "ass-kicking"). Be to yra likę neatsakytų klausimų: kodėl vyksta kova? Ką reiškia, kad balta plunksna jau buvo matyta? Kodėl sesuo nenori daugiau bėgti? Aš tai laikau dideliu pliusu, nes istorijos, pasakančios viską, yra tikra nuobodybė (mano nuomonė). Dėl laiko skirtumų nesiginčiju su kitais. Iš ties sunku susivokti laiko tėkmėje. Ypač viską sujaukia tas "tuo tarpu", nes atrodo kad kalbama ne apie tai, kas vyksta dabartyje, o apie tai, kas dedasi merginai bėgant (būtų labai nelogiška, jei tuo tarpu kai ji turi bėgti, ji užstoja savo brolį kapinėse). Kažkas užsiminė apie paukščius. Sutinku, kad irgi nelogiška, bet tiesa pasakiu, kol tai buvo nepaminėta, net neatkreipiau į tai dėmesio.

                  4. "Characters". Sesuo užknisa. Bet tebūnie, reikia ir nesusipratusių verksnių, kurie tik įneša prieskonių į ir taip jau aštrią situaciją. Ganėtinai, nervino tai, kad prireikė perversti krūvą puslapių norint išsiaiškinti kas yra kas. Ištiesų norėtūsi bent jau minimalaus prisistatymo.

                  P.S. I love your smiles
                  Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2012-01-31, 20:26.

                  Comment

                  • JY-KO-X
                    Narys


                    • 2011 10 10
                    • 57

                    #24
                    Manykit kaip norit, bet daugumai vistiek reikia teisingos kritikos, kaip ,as manau, sugeba parasyti 青の狐 Ao no Kitsune, o ne kaskokio stumimo ant vos pasirodziusio darbo, atrodo taip jog, dauguma manot esa super geresni piesejai mangu, nei Albasfate. As tenorejau ,jog jus nepultumet astriai visko kritikuot, o po truputi paminetumet kas blogai. Sorry jei kas to nesupranta ,bet manau tinka posakis (elkis su kitu taip, kaip nori jog elktusi su tavimi) O del skirybos ne koki lt egza rasom !!
                    Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas

                    Comment

                    • albasfate
                      Naujokas
                      • 2012 01 07
                      • 15

                      #25
                      Hi-ho-hello all Hmm katik patalpinau 10 savo mangos puslapiu, kurie prasideda nuo 44 ir tesiasi iki 54 psl ,tad gero skaitymo ir malonaus apsnekejimo o,..,X
                      Paskutinis pakeitimas nuo albasfate; 2012-04-16, 20:32. Priežastis: Antispamas :D

                      Comment

                      • Vilius
                        teisinga nuomonė ----->

                        • 2009 07 19
                        • 173

                        #26
                        piešimas man labai patiko, ir turiu 2 klausimus: 1. kokiu įrankiu viską piešei? 2. ant kokio formato lapo piešei?

                        Comment

                        • albasfate
                          Naujokas
                          • 2012 01 07
                          • 15

                          #27
                          Labas Vilniau ... malonu kad patiko piesimas - ok dabar ats i klausimus piesimo pagrindinis irankis ira juodi tusinukai poto seka juodas markeris , raudonas markeris, violetinis markeris ir galiausiai zalias (kazkos )iskus rasalinis markeris kirstu galu ) cia viskas eina eiles tvarka kaip ir isvardinau nuo seniausiai naudojamo irankio iki naujausiai pradeto naudoti . ok dabar page formatai cia naudojami buvo A4 formato tipo lapai o nuo 59 pago jau prasideda A3 formato lapai
                          beto siandien uploadinsiu dar keleta puslapiu iki 60 psl
                          tad jei kils dar klausimu laukiu

                          Comment

                          • vicktoras
                            Maeda
                            • 2012 02 25
                            • 1

                            #28
                            Žiurau komentarus niekas nerašo ir kažkaip pratiesimo gan ilgokai nėra... Klausimas gal galėtum kur nors išdieti ir lietuvišku variantu? Nes aš nemokų anglų kalba nors ką daryk, o paveiksliukus žiūrėti kažkaip nesinori, kai nežinai apie ką ten kalbamą.

                            Comment

                            • albasfate
                              Naujokas
                              • 2012 01 07
                              • 15

                              #29
                              UMM malonu, kad kazkas dar parase komentara, tai va - pratesimas bus siandiena ikeltas , o del varianto LT kalba hmm... kadangi reiktu visus "debeselius " perdaryt is naujo arba net perskenuot visus 66 puslapius... bet jeigu butu norinciu, kad padaryciau LT kalba, tai tada ok galiu pamegint !

                              taigi ikeliau paskutinius The warrior`s fate pirmos dalies puslapius + priekini cover psl
                              Paskutinis pakeitimas nuo albasfate; 2013-02-09, 18:05. Priežastis: keitimas antispamas

                              Comment

                              • albasfate
                                Naujokas
                                • 2012 01 07
                                • 15

                                #30
                                Stai manga kuria buvau siuntes i 'Animenights'

                                coveris
                                Spoileris:


                                page:1
                                Spoileris:

                                page:2
                                Spoileris:


                                page:3
                                Spoileris:


                                page:4
                                Spoileris:


                                page:5
                                Spoileris:


                                page:6
                                Spoileris:


                                page:7
                                Spoileris:


                                page:8
                                Spoileris:


                                page:9
                                Spoileris:


                                page:10
                                Spoileris:


                                page:11
                                Spoileris:


                                page:12
                                Spoileris:


                                page:13
                                Spoileris:


                                page:14
                                Spoileris:


                                page:15
                                Spoileris:


                                back cover:
                                Spoileris:

                                Paskutinis pakeitimas nuo albasfate; 2017-01-02, 09:53.

                                Comment

                                Working...