Taigi kadangi mano mangos piešėjas išvyksta metams į užsienį, ieškau naujo piešėjo. Planuoju dalyvauti KoiCosplay mangos konkurse, AnimeNights mangos konkurse ir šiaip tarp tų konkursų vieną ar keletą mangų padaryti. Aš su tuo žmogumi kažkur apie metus padirbčiau, o kai grįžtų piešėjas, nežinau kas būtų ^^. Gal iš karto su dviem sugebėčiau dirbti, o gal jau vienas iš piešėjų nebenorės piešt. Žodžiu, po metų žiūrėsim. Gerai būtų jei žmogus būtų vilnietis.
Taigi užpildote šią anketą šią anketą ir atsiunčiate man į gintoki@animecentras.lt Gal kažkas iš manęs juoksis dėl tos anketos (na tipo per rimtai aš čia viską darau), bet man nusispjaut. Aš noriu dirbti su normaliu žmogumi, o ne su kažkokiu retard'u, kuris vers mane rašyt shounen‘us. Taigi, ta anketa turėtų atsijoti retard'us, jei tik iš vis kas nors man parašys. Jei kils klausimų, rašykite šitoje temoje. Deadlin'as iki 19 d.
P.s. mano rašliavą galite rasti čia, o mangą čia
Taigi užpildote šią anketą šią anketą ir atsiunčiate man į gintoki@animecentras.lt Gal kažkas iš manęs juoksis dėl tos anketos (na tipo per rimtai aš čia viską darau), bet man nusispjaut. Aš noriu dirbti su normaliu žmogumi, o ne su kažkokiu retard'u, kuris vers mane rašyt shounen‘us. Taigi, ta anketa turėtų atsijoti retard'us, jei tik iš vis kas nors man parašys. Jei kils klausimų, rašykite šitoje temoje. Deadlin'as iki 19 d.
P.s. mano rašliavą galite rasti čia, o mangą čia
Comment